Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Cóż... jestem szwedem, ale to już pewnie zauważyłaś. A w Japonii mieszkam około pięć lat. W sumie to jestem nieciekawą osobą... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Jesteś ciekawy. - powiedziała podkreślając swój amerykański akcent. - Każdy jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ja nie jestem... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - W takim razie jestem tak samo nieciekawa jak ty. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Jesteś ciekawsza ode mnie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Nieprawda. Po prostu w moim życiu zdarzyło się parę usterek i tyle - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - W moim nie wydarzyło się nic. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ale to nie zmienia faktu że jesteś fajny. - powiedziała i wyszczerzyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Może trochę. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - No właśnie. - powiedziała. - No przydałoby się coś porobić. Masz jakiś pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Nie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Lorence westchnęła. - Ja też nie. - mruknęła i opadła na oparcie kanapy. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Pójdziemy na tę kawę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ano tak przecież mieliśmy iść. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Tylko żeby Rin nie widział bo jeszcze każe nam wrócić i trenować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - No to cichaczem. - powiedział i wstał, podał rękę Lorence żeby pomóc jej wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Dziewczyna chwyciła rękę Jonathana i wstała. - Zdaje się że ciągle jest na tyłach budynku. - powiedziała wychodząc z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - To spoko. Chodźmy. - powiedział i ruszył w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Gdy wyszli z budynku Lorence zaczęła się rozglądać na wszystkie strony. - Dobra. To gdzie idziemy? - zapytała. - Z pewnością znasz jakieś fajne miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ta, tam jest niezła kawiarnia. - powiedział udając się w rzeczonym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 W końcu doszli na miejsce. Znaleźli jakiś wolny stolik i usiedli przy nim. - Nigdy tu nie byłam. - powiedziała. - Fajnie miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Całkiem niezłe. - odpowiedział. Jonathan zajrzał do karty, - Chcesz jakiś deser oprócz kawy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Nie... - mruknęła i machnęła ręką. Po chwili odruchowo poprawiła włosy. Robiła to często gdy znajdowała się w miejscach publicznych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Czemu poprawiasz włosy? Wyglądają dobrze. - Zapytał. Po chwili przyszedł kelner. - Mogę przyjąć zamówienie? - zapytał mężczyzna. - Dla mnie latte. A dla ciebie? - zapytał Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) - Odruch. Jesteśmy w miejscu publicznym - powiedziała i znów machnęła ręką. - Dla mnie to samo. - powiedziała. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Dobrze. - powiedział kelner i odszedł. - Mam nadzieje że nigdy nie będziesz chciała ich farbować. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts