Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Czemu jesteś taką pesymistką? - zapytał sam siebie w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie rozmawiajmy już o tym dobra? - Jasne. To wy idziecie do kina we środę? - Tak. - powiedziała i uśmiechnęła się. - No to świetnie. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych przeszkód. A z tym zwłaszcza... - Też taką mam nadzieję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie wiem o co dokładnie chodzi ale jeśli to może przeszkadzać to też tego nie chcę... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) - Wybacz, ale muszę zapytać: Pokazała się w jego obecności? - zapytała Emma. - Tak. Jak oglądaliśmy film. - odpowiedziała Lorence ze smutkiem. - A co zrobiła? - Powiedziała: Jeszcze nie miałam okazji nikogo zabić. Ale tak... Sprawiałam ludziom cierpienie. I to nie mam na myśli psychicznego cierpienia. - A głos ci się zmienił? - Tak. Dziś też. Nawet Jonathan zauważył, że coś jest nie tak. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Ow... to ma sens... w każdym razie... będę musiał to rozpracować... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - I co mu powiedziałaś? - Że jestem przeziębiona. - A to ci dopiero... I co uwierzył. - Chyba tak. W każdym razie jeśli coś podejrzewa to nie ma szans żeby wiedział o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Wybacz ale już wiem... - pomyślał. Wciąż chciał jednak dowiedzieć się czegoś więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Może się nie domyśla... Spokojnie. - Jeśli się dowie nigdy mnie nie pokocha rozumiesz? - Spokojnie Lorence... Będzie dobrze... Na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz... - pomyślał. Założył nogę na nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie będzie. - Lorence! Opanuj się i to już! Spójrz jak mu na tobie zależy! - Nieprawda. To się tylko tak wydaje. Traktuje mnie jak koleżankę i tyle. - Lorence słuch... - Nie. - przerwała jej. - Jeśli się dowie to będzie koniec. A poza tym nie może mi się podobać. Nawet się nie znamy, a ja jestem jeszcze w takiej sytuacji. Nie mogę. Jeśli się do mnie zbliży skrzywdzę go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Nie wydaję się... - pomyślał. - No i raz umarłem, potem próbowano mnie zabić najgorszą rzeczą jaka jest dla diabła a ja wciąż dycham... nie skrzywdzisz mnie... - pomyślał i westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Przestań! - krzyknęła Emma. - Nie możesz tak myśleć. Przecież przyjaźnimy się od dawna, a nam nic nie zrobiłaś. - Ale... - Żadnych ale. - No dobra. Ale jeszcze to przemyślę. Nawet go za dobrze nie znam więc jak może mi się podobać... Nie tak od razu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan westchnął cicho. - Ja chcę już środę... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Na razie nie mas się co przejmować. Wytrwasz jakoś do środy. - No masz rację. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Niech się dzieje co ma być. - A czemu nie śpisz? - A... W dzień spałam dość długo. A ty? - A ja tak jakoś nie mogłam spać. Ale teraz już się chyba położę. - Dobra, to do jutra w szkole. - Pa. I rozłączyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan wstał, spakował książki do plecaka, potem usiadł na łóżku. Westchnął cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence pograła przez chwilę w jakąś grę, po czym znudziło jej się to więc wyłączyła laptopa. Założyła słuchawki i zaczęła słuchać "Ready Aim Fire". Położyła się i powoli zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Vergil wstał. - Czas się spakować do szkoły. Nie chce mi się.- mruknął. Spakował zeszyty wziął katanę i wyszedł przed budynek i usiadł na schodach czekając na pozostałych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence obudziła się jak zwykle gdy miała iść do szkoły. Wstała, ubrała się, wymalowała i zabrała plecak. Zapukała do pokoju Jonathana. - Wstawaj śpiochu. - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan podszedł do drzwi. - Nie śpię. - powiedział po otwarciu drzwi. - Jak się spało? - zapytał wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Przez pół nocy nie spałam. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Zbieraj się. Do szkoły trzeba iść. - odparła i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Bywa. - powiedział idąc na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) - No dobra to ja idę. - powiedziała i ruszyła w kierunku swojej szkoły. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Do zobaczenia. - powiedział i ruszył do swojej szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Lorence doszła po jakimś czasie do szkoły gdzie spotkała swoich przyjaciół. Zarzucili ją masą pytań na które odpowiadała natychmiast. Nagle zadzwonił dzwonek i trzeba było wchodzić do klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Jonathan wszedł do klasy. Dzień w szkole mijał mu jak zwykle, nudno. Potwornie nudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts