Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Spoko. Powiem mu. - odpowiedział. - No to do zobaczenia. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Paaa... - powiedziała, pocałowała go w policzek i weszła do budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Jonathan uśmiechnął się pod nosem i po chwili odszedł. Ruszył do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Vergil siedział na łóżku i patrzył w ekran. Coraz bardziej mu się to nie podobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Lorence zostawiła swoje rzeczy u Elizy, porozmawiała z nią chwilę i po jakimś czasie wyszła z plecakiem na plecach. Gdy doszła do opuszczonej szkoły wpadła do pokoju Vergila. - Jestem. - powiedziała, wyjęła laptopa z plecaka i podała chłopakowi. - Pokaż mi co tam chciałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 -Wiesz, że twoja druga jazń może nad tobą zapanować?- zapytał ją Vergil pokazując informacje na ekranie laptopa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 ((O kur wróżbita maciej!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (( nie psycholog)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 ((Ta... w trzy minuty się dowiedział...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 - Co ty... - mruknęła i popatrzyła na niego ze zdziwieniem. - Skąd ty... Co ty w ogóle wygadujesz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 -Po prostu z powodu zachowania oraz ze zmiany głosu to wywnioskowałem. Więc nie wymigasz się od odpowiedzi.- i popatrzył na nią z zainteresowaniem myśląc co zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 ((Widział jak raz zmienił się jej głos, i raz ją wkurzył. Wystawił diagnozę. Super, super... gratuluje wszechwiedzącej postaci.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (edytowany) [ Geniusz ] - Ile mam wam do cholery mówić że jestem przeziębiona! - krzyknęła. Edytowano Czerwiec 19, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 -Nie umiem tego do siebie dopuścić.-mruknął. - to masz ten dysk?- powiedział zbaczając z nieprzyjemnego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (edytowany) - Mam, ale po cholerę ci to jeśli chlałeś mi pokazać takie bzdury. - powiedziała. Edytowano Czerwiec 19, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 -Uspokuj się bo stracisz nad sobą kontrolę.- stwierdził Vergil z ironią w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (edytowany) - Oj przestań idioto... Dobrze wiesz że wszystko ze mną w porządku... - warknęła. Edytowano Czerwiec 19, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (edytowany) - Tak właściwie to po co ja tu w ogóle przyszłam? - warknęła, wyrwała Vergilowi laptopa i wyszła z budynku Edytowano Czerwiec 19, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Jonathan wrócił do domu. Nudził się więc postanowił pograć trochę na komputerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Lorence szła powoli mrucząc jeszcze pod nosem jakieś wulgaryzmy skierowane do Vergila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 -Wygląda na to że muszę się wynosić.- mruknął Vergil wyskakując przez okno i wbiegając w las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (edytowany) Dziewczyna widząc biegnącego Vergila prychnęła. - A może by się z nim trochę zabawić co? - zapytała samą siebie zmienionym głosem. - Oj no nawet sobie nie myśl... Nie mam zamiaru marnować swoich sił na ciebie i tego idiotę... - warknęła już normalnie i wróciła do domu Elizy. Edytowano Czerwiec 20, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Vergil popatrzył za Lorence. Szkoda, że muszę odejść. pomyślał ze smutkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 - No dobra może dam mu już spokój... - mruknęła do siebie. - Ej! Vergil! Chodź no tu na chwilę. - zawołała chłopaka i zaczęła iść w jego stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 -Czego?- odpowiedział z niepewnością patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts