Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - No spoko. Zatem, chcę związać z tobą kontrakt. Nazywam się Jonathan Marcus Faust V (tak on naprawdę tak się nazywa), od dziś będziesz mi służyć. A co do imienia to od dziś nazywasz się Blair. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (( opisuj co robi Blair, chowańce nie są jak ludzie i zboczone zachowanie im nie przeszkadza ;D )) - Dobrze mamy jednego jeszcze 3 - Rin popatrzył na drogę - Chodźmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lorence skrzyżowała ręce na piersiach i nie odzywając się poszła za Rin'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Blair kiwnęła twierdząco głową i uśmiechnęła się. - Ok, no to skoro tak to będzie trzeba potem sprawdzić co potrafisz. - powiedział, poszedł za Rinem. - Lorence, czy ty się na mnie obraziłaś? - zapytał chociaż wiedział że raczej tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Nie... - mruknęła z nutką ironii w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Przecież ja nie zrobiłem tego specjalnie. Ja nawet nie wiedziałem że ona coś takiego potrafi. - powiedział w swojej obronie. Blair zamieniła się w wronę i usiadła na ramieniu Jonathana przyglądając się sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Przecież wiem o tym. - powiedziała krótko nie podnosząc wzroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Ale o co jesteś zła? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Grupa szła na przód, Rin słuchał jak Lorance boczy się na Jonathan'a. Uśmiechnął się. Nagle mały lis wybiegł na drogę i zaczął biec w stronę Lorance. - Twoja kolej Lorance złap go. - Rin odsunął się żeby Lorance miała więcej miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - No i świetnie... - powiedziała i zaczęła podchodzić do lisa spokojnym krokiem po czym spróbowała chwycić go szybko za ogon. [Zaraz znajdę odpowiedni obrazek] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lorance się udało i lis przestał się wiercić. - Tak samo jak Jonathan powiedz formułkę i nadaj mu imię - Rin uśmiechnął się do Lorance. (( już kierujesz poczynaniami swojego chowańca Szeregowa :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) [http://images5.fanpop.com/image/photos/30900000/Break-Pandora-Hearts-anime-30993951-339-464.gif] Nagle lis zamienił się w człowieka i wylądował na ziemi. - Chcę zawiązać z tobą kontrakt, nazywam się Lorence Williams i od dziś będziesz mi służyć. - powiedziała Lorence z triumfalnym uśmiechem. - Nadaję ci imię Xerxes Break. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 ((Ten link wklej lepiej http://images5.fanpop.com/image/photos/30900000/Break-Pandora-Hearts-anime-30993951-339-464.gif?1404080007435 )) Blair przyglądała się Lorence i Lisowi z zaciekawieniem. Jonathan podniósł jedną brew do góry. - Czy on do fraku nosi spodnie trzy czwarte? - mruknął pod nosem po szwedzku. - Dziwne... - dodał również cicho i również po szwedzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Dobrze, jeszcze dwa chowańce i wracamy - Rin uśmiechnął się do reszty, nagle grupka chowańców przebiegła przez drogę nie zatrzymując się. Zapewne uciekły przed nami - pomyślał Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Break zamienił się z powrotem w lisa i wskoczył na Lorence siadając jej na ramieniu. - Myślę że będzie nam miło. - powiedziała Lorence i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Więc Lorence, co zrobiłem nie tak? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lorence tylko przewróciła oczami po czym zdjęła Break'a z ramienia i podniosła go by mogła się mu przyjrzeć. - Jesteś bardzo fajny, wiesz? - powiedziała i uśmiechnęła się. - Cieszę się że to ty jesteś moim sługą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Jonathan przewrócił oczami. - To żem się dowiedział. - powiedział do siebie po szwedzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) - Może dzięki tobie będzie mi milej... Nie będę już samotna... - powiedziała i na chwilę przestała się uśmiechać. Przytuliła Break'a, co ogólnie robiła rzadko. Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Musiałaś akurat zmieniać się człowieka w tej chwili? - mruknął po szwedzku do Blair. Ta zaś tylko pokiwała przecząco głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - W każdym razie wiedz że ja także będę cię chronić. - powiedziała i znów się uśmiechnęła tylko teraz tak trochę blado. - Taki jest mój obowiązek jako twoja pani. Chronić swojego sługę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Rin szedł przed wszystkimi słuchając jak inni bawią się swoimi chowańcami. Kuro pojawił się na ramieniu Rin'a i spojrzał na Break'era i Blair po czym się odwrócił i zaczął machać ogonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Lorence odstawiła Break'a na swoje ramię i z bladym uśmiechem poszła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Ale za to masz fajną ludzką formę Blair. - powiedział po szwedzku do chowańca na co ten zakraczał wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 - Fajny jesteś ale czekaj no... Coś pominęłam... - powiedziała i postawiła Break'a na ziemi a ten zamienił się w człowieka. Lorence obejrzała go dokładnie. Delikatnie odsłoniła mu grzywkę zasłaniającą lewe oko. Zrobiła to tak żeby nikt tego nie zauważył. Przestraszyła się lekko widokiem który zobaczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts