Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) [Hola, hola... Nie ma formułki, nie ma kontraktu. Nie ma kontraktu, nie ma sługi ] - Będę się tobą opiekować i nie pozwolę by coś ci się stało. - powiedziała i przytuliła go. Break zrobił pytającą minę jakby chciał powiedzieć: "Przecież to ja mam cię chronić". Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Blair przyglądała się Lorence i Brake'owi, potem spojrzała na Jonathana tak jakby chciała mu uświadomić że on też ma ją przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Jak mówiłam: będę cię chronić choćby nie wiem co. Takie jest moje zadanie jako twoja pani. - powiedziała. Break nie miał zbyt dużego wyboru i także przytulił się do Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Blair widząc że Jonathan raczej nie zrozumiał o co jej chodziło podeszła do niego i przytulia się. - Czy ty się łasisz? - zapytał zdziwiony na co Blair kiwnęła głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Tylko się nie przyzwyczajaj za bardzo. - powiedziała do Blair. - On jest mój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (( Okej, i tak nie wiedziałem co wybrać dla postaci Lucyphera )) - Vergil nie zapomnij o formułce - Z ramienia Rin'a zskoczył Kuro i zamienił się w człowieka, podszedł do Franklin'a. - Zabłądzisz i nie znajdziesz wyjścia, chyba że znajdziesz chowańca - Opowiedział męskim tonem głosu Kuro, co mogło wszystkich oszołomić bo zastanawiali się czy chowańce potrafią mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Blair spojrzała zdziwiona na Lorence. Jak to jej? To znaczy że ona ma dwa chowańce? Potem spojrzała na Jonathana i znowu na Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - To wy możecie mówić? - zapytała bo zupełnie się tego nie spodziewała. - No, tak. - odpowiedział Break swoim ciepłym głosem. - Było tak od razu! - zawołała Lorence. - Mam tyle pytań do ciebie... [Taki ma głos: http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBsQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DaGSj8O0gJ5k&ei=wrmxU_DaIYaf7AaVxIHYDQ&usg=AFQjCNF-5aEGu4y__0liK4xpcCuzqYm6Tg&bvm=bv.69837884,d.ZGU] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Jonathan spojrzał na Blair. - Ty potrafisz mówić? - Blair tylko pokręciła przecząco głową i wzruszyła ramionami. - Mhm... Cóż, to ja będę musiał nauczyć cię języka migowego. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Ja też tu jestem! - odezwał się piskliwy głos z ramienia Break'a. Była to kukiełka, która mówiła własnym głosem. - Spokojnie Emily. - uspokoił ją. - No nieźle... - mruknęła Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Nagle duży pies rasy doberman wyszedł nam na drogę, zaczął biec w stronę Franklin'a i w końcu wyskoczył na niego. Zamiast gryźć zaczął go lizać po twarzy i machał wesoło ogonem. Kuro zamienił się w kota i usiadł na ramieniu Rin'a. - Franklin wypowiedz formułkę i nazwij go i wracamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Ale fajnie. - powiedziała Lorence i uśmiechnęła się. - Możemy teraz normalnie rozmawiać. Ciekawe jak zareagują moi przyjaciele jak cię zobaczą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Na pewno zdziwi ich jego wygląd. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Czemu? - zapytała zdziwiona. - Wygląda bardzo fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Ale raczej dziwacznie, zacznijmy od tego że ma białe włosy i wygląda jakby chciał ubrać się w stylu wiktoriańskim. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Powiedział chłopak z czerwonymi włosami i kolczykami. - odezwał się Break. - Naprawdę dziwny z ciebie dzieciak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Jonathan wzruszył ramionami. - Chodzi mi o to że wyglądasz trochę jakbyś wyrwał się z innej epoki. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Przestańcie już, on nie ma wpływu na to jak wygląda w ludzkiej postaci więc przestańcie nad tym dyskutować - Rin uśmiechnął się do obojga swoich sług. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Co nie zmienia faktu że wygląda uroczo. - powiedziała Lorence. - Dziękuję panienko. - powiedział Break i ukłonił się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Co kto lubi. - mruknął po szwedzku i wzruszył ramionami. Blair zamieniła się w wronę i usiadła na ramieniu Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Możemy już wracać? - zapytała niecierpliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) - Jeszcze Vergil i Franklin muszą wypowiedzieć formułki - Rin powtórzył. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 ((Ale ich obu nie ma... nie możemy założyć że powiedzieli?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Lorence usiadła na ziemi i westchnęła. Znów zrobiła się zmęczona i miała wrażenie że zaraz zaśnie. Po dłuższej chwili automatycznie się położyła i zasnęła. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (( Poczekam do jutra , jeśli jutro nie odpowiedzą to jedziemy dalej )) Rin patrzył niecierpliwie na Vergil'a i Franklin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts