Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Owszem. A co? - zapytała. Po chwili napiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Dobrze na tobie leżał. Poza tym tak mi się skojarzyło z pewną sytuacją - odpowiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Czy ja wiem. Bywało lepiej. - wzruszyła ramionami. - No ale w sumie co się dziwić, biurokracja wykańcza nawet diabły. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Ja wychodzę na strzelnicę, tyko zabiorę sprzęt - umyłem szklankę i przy drzwiach zapytałem: - Masz ochotę trochę postrzelać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Dawno nie strzelałam, ale mogę się przejść. Lepsze to niż leżenie w domu i spanie. - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Sprzęt mam w domu, to po drodze - powiedziałem wychodząc na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 - Spoko. - powiedziała idąc za Franklinem. - Swoją drogą, jak to się stało że mieszkasz w Japonii? Jesteś pierwszym czarnym którego tu spotkałam. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Jakiś czas temu przyjechałem tu z rodzicami. Nie chciałem sam zostawać tam a im trafiły się wymarzone stanowiska w pracy - odpowiedziałem. - Chciałem też odpocząć od tych wojen o koks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Mhm. Czaje. - powiedziała. - Jeśli cię to ciekawi to ja znalazłam się tutaj przypadkiem po tym jak moją poprzednią rodzinę wybił anioł. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Oboje doszliśmy do mojego domu. - Chodź, wybierzesz sobie coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - No no, elegancko. - stwierdziła. - Daj mi TAVOR'a jak masz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - TAVOR'a nie mam - odpowiedziałem. Podszedłem do stołu, na którym leżał cały sprzęt. - Mam to co widać, od prawej: SIG P228, Desert Eagle, ACR i SAR-21. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Elesis wzięła SAR'a. - Ok. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Ja wziąłem ACR i wpakowałem do torby. - Żeby nie było, że terroryści przyjechali to wpakuj to do torby ja skoczę po amunicję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Elesis włożyła SAR'a do torby. - No fakt. To że jestem diabłem nie oznacza że muszę biegać z karabinem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Wróciłem i zapakowałem amunicję do torby. Założyłem ją na ramię. - To co, idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Ta. Chodźmy. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Oboje wyszliśmy z domu. Po chwili byliśmy już na strzelnicy. - Zobaczymy jak sobie poradzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 - Dawno nie strzelałam. - stwierdziła. - Ale chyba dam radę. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Lorence siedziała patrząc pustym wzrokiem w ścianę. Nie płakała już, ale nie chciała iść do szkoły... W miejsce gdzie było dużo ludzi. W budynku było teraz rzeczywiście tak cicho jakby był opuszczony. Zdecydowanie za cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 Rin skończył się myć < coś długo > i wyszedł do szkoły. Jak zwykle usiadł na swoim miejscu i zaczął czytać książkę zamiast słuchać nauczyciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 ((Trochę mu to zajęło. Może zastanawiał się nad sensem życia?)) Elesis wzięła broń i podeszła do toru. Wycelowała i zaczęła strzelać, 9/10 pocisków trafiało w cel. - No, chyba jednak jeszcze daje radę. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 - Przynajmniej trafiasz do tarczy. Załadowałem magazynek i wystrzeliłem dwie serie pocisków trafiając w obszarze od 5 do 9. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 Rin na lekcji był nie obecny. Cały czas myślał o Elesis. Nagle nauczyciel podszedł do niego i zadał mu pytanie. Rin nie odpowiedział, nauczyciel zadał je kolejny raz, w tym momencie wstał. - Wcale nie chciałem jej tam dotykać - Rin m myślał o tym jak się obudził i zobaczył że jego ręka leżała na piersi Elesis < Oj tam nie napisałem wcześniej >. Nauczyciel nie wiedział co odpowiedzieć na to. Rin nagle oprzytomniał, zobaczył że wszyscy patrzą na niego. Ajć - pomyślał Rin. - Przepraszam - Rin pokłonił się nauczycielowi i usiadł na krześle. - No dobrze.... Zapytajmy o to kogoś innego - Nauczyciel odszedł od Rin'a. - Gdyby tu była Elesis to chyba nie wiem co bym zrobił - Rin powiedział cicho do siebie. Zapewne na początek chciał by jej dać całusa. Jego myśli znowu pomknęły w kierunku Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) - Wiesz, na ogół nie muszę celować dokładnie. Po prostu kula ognia która wybucha i tyle. - stwierdziła, przeładowała i zaczęła strzelać dalej. ((Oj, Rin ty niegrzeczny chłopcze )) Edytowano Lipiec 21, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts