Dead Radio Man Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 (( hah, zrobiłem tą zabawę o Sucker Puch)) Dzwonek zadzwonił na przerwę obiadową i Rin jak zwykle ruszył na dach by zjeść luch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 - No niby tak, ale gdybyś wychowywała się tam gdzie ja to powiedziałabyś co innego - odpowiedziałem pociągając za spust. - Swoją drogą Japonia to ciekawy kraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 - Dziwny. Ale ciekawy, to prawda. - powiedziała. ((Wymyślę postać i się zapiszę )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 Rin jak zwykle samotnie spożył posiłek. Patrzył w niebo, czuł niepokój. - Hmm ciekawe ile upadłych się tutaj kręci. - Rin rozmyślał nad tym chwilę czasu po czym zszedł do klasy i wrócił na swoje miejsce. Jak zwykle wszyscy się od niego odsuwali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 - Ech... Ciekawe kiedy ktoś w końcu przyjdzie. - mruknęła pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Rin zwolnił się wcześniej z lekcji. Wrócił do opuszczonej szkoły, wyczuł że znajduje się tu tylko Lorance. Na pewno była podłamana wyjazdem Jonathan'a. Rin postanowił ją pocieszyć. Zapukał w drzwi i zapytał: - Mogę wejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Lorence wzdrygnęła się słysząc pukanie i głos Rin'a. - Taa... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Rin wszedł do pokoju. Przyjrzał się dziewczynie, była w opłakanym stanie. - Jak się czujesz - Rin rozpoczął rozmowę - A poza tym po co ja pytam skoro znam odpowiedz. Lorance zawsze możesz mi się wyżalić i powiedzieć co cię trapi postaram się pomóc. Nie chcę żebyś chodziła smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - No bo... No bo... Boję się. Boję się że już zupełnie zostanę sama. Straciłam dziś osobę dzięki której po raz pierwszy w życiu poczułam się potrzebna. - powiedziała i ukryła twarz w dłoniach. - To boli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Wiesz przecież Lorance że nie zostawię nikogo z was bo też boję się tego - Rin podszedł bliżej i przytulił do siebie Lorance - Wszystko będzie dobrze, on nie znikł z naszego życia wróci mogę ci to obiecać. A dopóki nie wróci będę się tobą opiekował - Rin uśmiechnął się do Lorance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Boję się że jednak coś pójdzie nie tak i nie wróci... - mruknęła i przytuliła Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Zadbałem o to by był bezpieczny, dzisiaj jeszcze przybędzie do nas głowa rodziny Bael by potwierdzić to o co poprosiłem - Rin uśmiechnął się i pogłaskał Lorance po głowie - Nie pozwolę by któreś z was zostało zaatakowane bez odpowiedniego treningu. Jestem w końcu waszym królem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Czyli... Wszystko będzie dobrze... Tak? - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Jak najbardziej, możesz mi zaufać w tej sprawie - Rin uśmiechnął się do Lorance - Może chcesz coś zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - No dobrze... - mruknęła. - Jestem trochę głodna... Od samego rana nic nie jadłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Okej, to zrobię dla wszystkich porządny obiad - Rin uśmiechnął się i zaczął przecierać ręce - Hmm co by tu zrobić, może wieprzowinę albo sukiyaki albo zapiekankę ziemniaczaną. Hmmm a może coś z kuchni włoskiej - Rin zdawał się odpływać w swój własny świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Lorence lekko się zaśmiała. - Zrób to na co masz ochotę... - powiedziała. - Wszystko co przyrządzisz będzie dobre. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Rin nagle się otrząsnął. - Przepraszam, mam za długą listę hobby - Uśmiechnął się - Wiem co zrobię, gulasz z ryżem curry z papryką - Rin zszedł do spiżarki która mieściła się pod szkołą i zabrał wszystkie potrzebne składniki i ruszył do kuchni. Zaczął kroić wieprzowinę, po czym ją przyprawił, skroił cebulę i podsmażył na patelni po czym dodał mięso i zaczął dusić. Dolał tam trochę wody z mąką żeby mięso puściło sos. Rin wstawił ryż w piecu na blasze uprzednio wylewając do niego bulion z przyprawą curry. Usiadł na krześle i czekał aż wszytko będzie gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Lorence przetarła oczy, uspokoiła się już. Poczuła się nieco lepiej. Westchnęła cicho i położyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Ryż był już gotowy, Rin podsmażył na patelni skrojoną paprykę i wymieszał łyżką całość. Dolał trochę czerwonego wina do gulaszu i spróbował. - Tak, to ten smak. - Rin zadowolony zaczął robić sałatkę. Gdy skończył zawołał Lorance - Hej obiad gotowy. - Rin był ciekawy jak Lorance zareaguje jak zobaczy go w fartuszku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Idę, idę... - powiedziała, wstała i poszła do kuchni. Gdy zobaczyła Rin'a zaśmiała się lekko. - Fajnie wyglądasz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Elesis, odłożyła karabin. - Dobra ziom, ja spadam. Muszę zrobić jeszcze jedną rzecz. - powiedziała do Franklina. - To do zobaczenia. - dodała i wyszła. ((Elesis może używać teleportów rodziny Bael czyż nie?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Prawie jak mama - Rin zaśmiał się - Częstuj się - Rin wskazał Lorance pojemniki w których znajdowały się gulasz i ryż. Rin zdjął fartuszek i wziął talerz i nałożył sobie. - Smacznego - Rin z uśmiechem powiedział do Lorance. (( Okej zezwalam :3 i dodaj się w tej zabawie w końcu :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 ((Chwila, dziś cały dzień nie byłem na kompie, wchodziłem raz na jakiś czas i to na fonie. Zara zrobię kp)) Elesis ukryła się w jakimś zaułku i przeteleportowała się nad morze. Wyciągnęła z torby urnę i rozsypała prochy nad wodą. Westchnęła. - Żegnaj... - mruknęła. Postawiła urnę na ziemi i przeteleportowała się do opuszczonej szkoły. - Siemka! - zawołała w progu, nie sprawdzając nawet kto jest w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Lorence wzięła talerz i nałożyła sobie. - Smacznego. - powiedziała i spróbowała trochę. - Pycha... Gotujesz coraz lepiej. - powiedziała.z uśmiechem. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts