Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Rin spojrzał na Elesis i zarumienił się, przypomniała mu się noc. - Hej, chodź coś zjedz, tu masz gulasz a tu ryż - Rin wskazał pojemniki - A tu sałatka. Dzięki Lorance mam nadzieje że tak będzie mi szło. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Cześć - odpowiedziałem. - Czas i na mnie - powiedziałem sam do siebie. Spakowałem wszystko do torby i wróciłem do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Lorence spojrzała na Elesis. - Siemka. - powiedziała. - Właściwie ja ci się jeszcze nie przedstawiłam. Jestem Lorence. Lorence Williams. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Elesis Scarlet. - powiedziała siadając. - Miło poznać. I nie dzięki, nie jestem głodna. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Mnie także jest miło. - powiedziała i uśmiechnęła się. Ciągle jeszcze było widać że przed chwilą płakała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 ((Phoenix, napisz coś plz)) - Ten co musiał wyjechać był ci bliski? - zapytała Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) - A właśnie, dzisiaj przybywa do nas w odwiedziny głowa rodziny Bael więc się przygotujcie. - Rin uśmiechnął się do nich podejrzanie - Tak czy inaczej będzie o 17. - Rin skończył jeść. - Idę do siebie poczytać, możecie robić na razie co chcecie - Rin przechodząc obok Elesis pocałował ją w policzek po czym wszedł po schodach i wszedł do pokoju. Usiadł za biurkiem i wyjął książkę i zaczął czytać. (( Proszę bardzo jak na zamówienie :3 )) Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Ech... Tak. - westchnęła smętnie. - On był... Pierwszą osobą dzięki której poczułam się kochana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Wyjechał do swojego kraju tak? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 (( Iel )) Rin miał otwarte w pokoju okno, na zewnątrz stało drzewo które było ruszane przez deszcz. Przyjemny wiaterek wdarł się do pokoju. Może się zdrzemnę - Rin pomyślał i odłożył książkę. Położył nogi na poduszce która leżała na parapecie i zmienił kąt oparcia krzesła i położył się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Tak. - mruknęła. - I boję się że nie wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Jeśli kocha to wróci. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Nudziłem się niemiłosiernie. Nagle mnie olśniło. Zapakowałem obydwie szable do torby i poszedłem do naszej bazy zahaczając o Kentucky Fried Chicken. W salonie odstawiłem z boku torbę a kubełek na stół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Ta... Masz rację. - powiedziała. - Nie powinnam się martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Długo jesteś w Japonii? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Mniej więcej od sześciu lat. - powiedziała. - A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Teraz będzie jakieś plus minus siedemnaście godzin. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - No to się zasiedziałaś. - zażartowała. - Podoba ci się tu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Ciekawy kraj, muszę przyznać, ale wszędzie jest za dużo neonów. - stwierdziła. - A tobie jak się podoba? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - No cóż... Duży tutaj tłok i na początku nie mogłam się przyzwyczaić do otoczenia. Jednak szybko znalazłam przyjaciół, którzy pomogli mi się jakoś odnaleźć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - No to nieźle. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) - To fajne miejsce. - powiedziała. - A tak właściwie to skąd jesteś? Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Z nowej Zelandii. - odpowiedziała. - Ty jesteś amerykanką? Masz taki akcent. - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Lorence pokiwała twierdząco głową. - Nowa Zelandia... - mruknęła. - Fajnie tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Skomentuje to tak. Możesz zjechać z góry na nartach na plażę. Ale uważaj na owce bo jest ich tam więcej niż ludzi. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts