Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Hah. No to nieźle. - zaśmiała się. - A nie tęsknisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) - Przyzwyczaiłam się. Ledwo po tym jak zostałam demonem musiałam wyjechać. - powiedziała. - Po pewnym czasie przestałam tęsknić. - dodała. - A jak z tobą? Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) - Trochę tęsknię... Miałam tam przyjaciół. No i do tej pory jestem zła na rodziców bo nie miałam okazji skończyć szkoły podstawowej. - powiedziała. - Ale już nie tęsknię tak jak kiedyś. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Mhm. - przytaknęła. - Długo jesteś w tej rodzinie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Niedługo. Kilka dni tak właściwie. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Aha, czyli nie straciłam aż tak wiele. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Mhm. - mruknęła i uśmiechnęła się. - A mogę cię zapytać jak umarłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Anioł. Po prostu wziął i mnie zabił, na oczach rodziców. Dlatego musiałam odejść - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - O rany... Współczuję... A fajnych chociaż masz tych rodziców? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Tak, całkiem mili ludzie. Chociaż nie mam z nimi kontaktu. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) - Szkoda... - powiedziała. - Ale przynajmniej miałaś fajną rodzinę. Zapewne dobrze ich sobie zapamiętasz na przyszłość Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Pewnie tak. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Rin w końcu się obudził i przetarł twarz, przyjemna drzemka zawsze jest przyjemna < genius >. Zszedł do dziewczyn. - Co tam? - Zapytał i uśmiechnął się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - A nic takiego. Rozmawiamy sobie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 ((Wyspany Rin jest wyspany )) - Owszem, poprawiam relacje z twoją rodziną. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Dziewczyńskie pogaduch co - Rin uśmiechnął się jeszcze szerzej - Fajnie że się dogadujecie. - Rin podszedł do kosza z owocami i wziął jabłko. Ugryzł i połknął. - Idę poćwiczyć na dwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Spoko. - powiedziała. - No to powodzenia. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) - Taa... Właśnie coś takiego. - zaśmiała się. - Paaa. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Fajnie jest mieć je dwie w rodzinie - pomyślał Rin wychodząc za budynek. Rin aktywował swój boski dar i zaczął trening który miał na celu kontrolowanie używanej mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Cóż. A co do twoich przyjaciół, wiedzą że jesteś demonem? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Noo tak. Powiedziałam im. - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Rin próbował uderzyć w specjalny worek 10 razy z tą samą siłą, jednak mu to nie wychodziło. Specjalny worek miał licznik z siłą uderzenia więc Rin wiedział z jaką siłą uderza w niego. Zaczynało to być dość frustrujące. (( Wjedźcie na temat o Rin'e :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Ludzie zwykle źle na ten temat reagują... - stwierdziła. - A w sumie co sądzisz o Rinie? Jakby nie było jest teraz twoim królem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Aktualnie z braku lepszego zajęcia wyglądałem przez okno i obserwowałem Rina w nadziei, że czegoś ciekawego się dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Oni przyjęli to raczej spokojnie. - zaśmiała się. - Rin... No cóż... Jest zabawny, ciągle się uśmiecha i jest bardzo opiekuńczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts