Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Wręcz nadopiekuńczy. Chociaż uroczy na swój sposób. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - A tam. Szczegóły... To się czasem przydaje. - zaśmiała się. - Ale za to okropnie boi się samotności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Mówisz? - zapytała. - Nie zauważyłam tego, ale raczej nie miałam okazji. No cóż, teraz ma was, w sumie wy macie jego on was. Logiczne. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Mimo wszystko widać że coś jest z nim nie tak... - mruknęła. - W sumie nie wiem co mu się w życiu przytrafiło, a to pewnie przez to. Wspominał ci coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Hm. Mówił mi że był sierotą. To zapewne przez to. - powiedziała. - Chyba raczej nie będzie mu przeszkadzać że ci powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - O rany... Więc to o to chodzi... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - No ale teraz ma rodzinę czyż nie. - powiedziała uśmiechając się do Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Tak. Teraz ma nas. - powiedziała i uśmiechnęła się. - To pewnie dlatego tak się o wszystkich troszczy. Po prostu nie chce nas stracić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Ta. Czasami mam wrażenie że demony w wielu przypadkach są lepsze od aniołów. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Ha! Szczera prawda. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 (( Pamiętajcie że są Upadłe anioły i zwykłe te od Boga :3 )) Po pewnym czasie Rin'owi udało się uderzyć 10 razy pod rząd z tą samą siłą. Wiedział jakie to uczucie więc mógł wykorzystywać je w walce by nie tracić energii na walkę bez efektów. Teraz na pewno będę mógł lepiej się posłużyć Balance Breakerem w walce. Rin dla pewności dalej to ćwiczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Cóż... Rin jest naprawdę fajnym chłopakiem, to trzeba przyznać. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) - Yup. - powiedziała. Po chwili wstała, wzięła sobie szklankę i nalała soku, wróciła na miejsce. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Lubisz go, co? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Owszem. To fajny facet. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Rin skończył trening. Pomyślał że fajnie by było się jakoś ochłodzić, zobaczył że obok budynku stoi beczka z wodą. Podszedł i zobaczył czy jest zimna. Była w sam raz, magią przeniósł kilka litrów nad głowę i zwolnił zaklęcie oblewając się wodą < ahh ten sam sex xD >. Usiadł na trawie i zaczął się grzać na słońcu. Nagle obok niego utworzył się krąg teleportacyjny w którym pojawili się Sairaorg i Katherine. Dziewczynka podbiegła do Rin'a i go przytuliła. - Czemu jesteś mokry? - Kath zapytała z uśmiechem. - Trening i trochę się odświeżyłem - Rin wstał, ukłonił się przed Sairaorg swoim dawnym panem i mistrzem. - Ehh nie musisz tak oficjalnie Rin, jesteś moim bratem - Sairaorg klepnął Rin'a po ramieniu. - Nie mogę się odzwyczaić - Rin uśmiechnął się. - Ludzie wyjdźcie - Krzyknął do pozostałych którzy siedzieli w budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Chyba nas woła. - stwierdziła Elesis, wstała z miejsca, dopiła sok i postawiła szklankę na stole. - To ja już tam idę. - powiedziała i poszła na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Taa.. Ja też. - powiedziała, przetarła oczy, odłożyła talerz do zalewu i wyszła na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 (( Jeśli nie pamiętacie to na 13 stronie zabawy jest opis jak wygląda Katherine )) Sairaorg zmierzył wzrokiem obie dziewczyny. Dość dziwnie to wyglądało bo sam Sairaorg był wielkim mięśniakiem. - Rin niezłe panny sobie tu trzymasz - Sairaorg zaśmiał się serdecznie - Przepraszam musiałem, nazywam się Sairaorg Bael jestem głową rodziny, miło mi was poznać. Katherine nie była zadowolona, kolejna dziewczyna w otoczeniu Rin'a. - Ja jestem jego młodszą siostrą Katherine Bael - Przytuliła się do Rin'a. Rin tym wszystkim był zawstydzony i popatrzył przepraszającym wzrokiem na obie dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 ((12 ale dam bo moge. )) - Jest nas tu tylko dwójka. Reszta to sami faceci. - powiedziała Elesis. - Ja jestem Elesis Scarlet. Mi również miło. - dodała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) - Bardzo miło mi pana poznać. Jestem Lorence Williams. - powiedziała i skłoniła się. - A ciebie pamiętam Katherine. - uśmiechnęła się do niej. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Rin, to o co prosiłeś udało mi się to załatwić z Sirzechsem i powiedział że pomoże. - Ahh czyli Lucyfer nawet mi pomaga - Rin ucieszył się na tą wiadomość. - Hmm miałem zamiar zobaczyć twoją rodzinę i przekazać ci tą wiadomość ale mam ochotę na walkę, może zapolujemy na te upadłe anioły jak za starych dobrych czasów? Co ty na to Rin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Jeśli w grę wchodzi zabijanie upadłych to ja też się pisze. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Jeśli nie macie nic przeciwko to się przyłączę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Rin nie był co do tego przekonany no ale w razie czego je obronie a w dodatku będzie z nami sam Sairaorg, nic nie może pójść źle. - Lorance, sam Lucyfer zadba o bezpieczeństwo Jonathan'a - Rin uśmiechnął się do dziewczyny - Dobra ruszamy. Sairaorg uśmiechnął się wesoło co wyglądało tak samo jak u Rin'a. Od obu chłopaków było czuć w tym momencie wielką aurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts