Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rin w końcu ustalił że nie dojdzie do niczego sam. Jibril'a nie chciał pytać, a nie znał nikogo kto mógł by u teraz pomóc. Rin zrezygnowany ruszył do szkoły. Gdy wrócił wziął prysznic i założył bluzkę. Wszedł do pokoju i zauważył że Elesis śpi u niego. - Ehhh, chyba już nie zmienię tego że lubi tu spać - Powiedział cicho i wsunął się do łóżka, objął Elesis i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Elesis uśmiechnęła się przez sen i przytuliła się do RIna. - Nice... - mruknęła. ((Next Day może?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( kay )) Rin obudził się, zauważył że Elesis spała wtulona w niego. Pogłaskał ją po włosach i pocałował w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Elesis otwarła oczy. - O hej... - mruknęła do Rina. - Śniłeś mi się. - powiedziała przecierając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rin uśmiechnął się do dziewczyny. - Opowiesz? - Nadal ją głaskał, drugą ręką ją objął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Nie mogę. - powiedziała, przysuwając swoją twarz do jego twarzy. - Ale to był miły sen. - dodała i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Czemu - Rin teraz już nie mógł wytrzymać z ciekawości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - No wiesz ty co? Mam ci opisywać takie sny? - pokręciła przecząco głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Hah i kto się zachowuje jak księżniczka - Rin złapał Elesis i polizał ją po szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Ja ci tylko nie będę opisywać takich rzeczy. - stwierdziła. Po chwili uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - To nie opisuj tylko wymień - Rin droczył się dalej z Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Chyba lepiej to przeżyć. - powiedziała kładąc się na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Chcesz to zrobić - Rin zapytał się z zawadiackim uśmiechem i pocałował Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Elesis uśmiechnęła się. - Chętnie. - powiedziała. ((Nie opisujmy tego )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) (( Why mate this will be fun )) Rin zaczął rozbierać Elesis z resztek ubrań i całował ją po obojczykach. https://www.youtube.com/watch?v=iyH_NxJ86vs Edytowano Lipiec 25, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 ((Bo będzie ban. Mi jeszcze konto miłe)) Elesis uśmiechnęła się. - No, no. Nieźle. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( nie musimy dokładnie opisywać :3, przenośnie itp bo jednak szkoda by było napisać że po wszystkim )) Rin zaczął pieścić Elesis w miejscach gdzie mógł ją jeszcze bardziej rozgrzać. (( widzisz coś w ten deseń)) https://www.youtube.com/watch?v=6GBw2897sOM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 ((Dzięki, ale nie dzięki. Nie jestem dobry w takich opisał. Ani nie chce bana za treści 18+)) - Och, dobrze. - powiedziała wciąż się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( Okej to ja to jakoś opiszę żeby miało ręce i nogi i żeby ban nie wpadł )) Rin zdjął slipy, nadal całując Elesis i zaczął robić co do niego należało w tej robocie < xD >. Zrobiło mu się trochę gorąco ale mu to nie przeszkadzało do póki Elesis była zadowolona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( dobra, ale będzie ban to znajdę cię na końcu świata i zatłukę.)) Elesis oplotła się rękami i nogami wokół Rina. - Robiłeś to już kiedyś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 - Nie nie miałem z kim - Rin podniósł ją i trzymał na rękach. Łagodnie robił swoje. - Ciesze się że to jednak z tobą robię. (( Wiem chory jestem, jutro na 10 w pracy mam być )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( Na co ja się zgodziłem...)) - Mhm... - przytaknęła. - Ale idzie ci całkiem nieźle. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( Nie pisz bo kolorowy zauważy )) Rin zaczął całować Elesis. Czuł że zaraz będzie ten moment. - Gotowa czy jeszcze? - Rin zapytał, było mu bardzo ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 ((Idź spać...)) - Gotowa, - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 (( haha nie było tak źle, i najwyżej ja dostane bana lub upomnienie bo nawet za to nie dostawałem wcześniej punktów )) Rin zrobił to jak najlepiej potrafił by Elesis było przyjemnie. Gdy skończył położył ją na łóżku i położył się obok. - Ahh, było całkiem miło - Rin uśmiechnął się. (( zaraz, odpisz i po tym idę spać xD, nie wiem czy napisać do jakiegoś kolorowego żeby zobaczył czy coś jest nie tak )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts