Rainbow Guitar Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Spoiler "I don't wanna live forever... But apparently I am" [*] 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 (edytowany) Jak bardzo coś musi być ze mną nie tak, że uzależniłem się od niemieckiej piosenki??? Edytowano Grudzień 11, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 Przepraszam za brak spoiler-a/u(?) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Słucham maniakalnie ostatnio tych dwóch piosenek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Już tak świątecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Wprowadza mnie w nieco depresyjny nastrój, a jednocześnie nie mogę przestać jej słuchać... więc to chyba się zalicza: Spoiler No i w dodatku jest to jedna ze stosunkowo niewielu piosenek o MLP stworzona oryginalnie w języku polskim. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podmieniec13 Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 9 godzin temu Lyokoheros napisał: Wprowadza mnie w nieco depresyjny nastrój, a jednocześnie nie mogę przestać jej słuchać... więc to chyba się zalicza: Ukryj zawartość No i w dodatku jest to jedna ze stosunkowo niewielu piosenek o MLP stworzona oryginalnie w języku polskim. Będę płakał ;-; To jest piękne, aż sobie ff posłucham... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyokoheros Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Po tym jak trafiłem to mnie też naszło na Moją Małą Dashie... no opowiadanie nie czytałem nigdy(choć kiedyś będę musiał to chyba nadrobić), ale oglądałem filmik. Dwa razy... a może to były trzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 18.12.2016 at 02:24 Lyokoheros napisał: Po tym jak trafiłem to mnie też naszło na Moją Małą Dashie... no opowiadanie nie czytałem nigdy(choć kiedyś będę musiał to chyba nadrobić), ale oglądałem filmik. Dwa razy... a może to były trzy... Ja słuchałem na kanale Miśka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Pierwsze usłyszenie w jakiejś Youtube'owej kompilacji, później dramatyczne wyszukiwanie, no i teraz męczenie uszu. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się