Talar Napisano Sierpień 1, 2021 Share Napisano Sierpień 1, 2021 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 8, 2021 Share Napisano Sierpień 8, 2021 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harbinger Napisano Wrzesień 12, 2021 Share Napisano Wrzesień 12, 2021 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 19, 2021 Share Napisano Październik 19, 2021 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 17, 2021 Share Napisano Listopad 17, 2021 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 28, 2021 Share Napisano Listopad 28, 2021 (edytowany) Spoiler Szczerze poecam Boney M. ogółem, kapitalny zespół Edytowano Listopad 28, 2021 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 16, 2021 Share Napisano Grudzień 16, 2021 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Czerwiec 13, 2022 Share Napisano Czerwiec 13, 2022 Dosłowne mogę tego słuchac cały czas Spoiler Szczerze ogółem polecam ten włoski zespół, który domyślam się, bardziej jest znany z takich utworów jak "Mamma Maria" czy "Acapulco" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2023 Share Napisano Luty 1, 2023 Ostatnio mocno mnie angażuje country, a szczególnie piosenki Dona Williamsa. Jedna jednak wyjątkowo wpadła mi w ucho w ciągu ostatnich kilku dni... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoom Zephyrwing Napisano Marzec 11, 2023 Share Napisano Marzec 11, 2023 DEF LEPPARD - Lets get rocked Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoom Zephyrwing Napisano Kwiecień 2, 2023 Share Napisano Kwiecień 2, 2023 SOAD -> Hypnotize Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 13, 2023 Share Napisano Kwiecień 13, 2023 Manowar - The Dawn Of Battle Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoom Zephyrwing Napisano Maj 4, 2023 Share Napisano Maj 4, 2023 Orbita Dupy - Środowa noc, to wódy czas Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Lipiec 4, 2023 Share Napisano Lipiec 4, 2023 Giga ciężki wybór, mogę wybrać więcej niż jeden utwór? Hah 😄 Krótko na temat, czemu ten utwór.. kiedyś byłem wielkim fanem papryczek, od kiedy wyszedł album "im with you" nie słuchałem już nowych rzeczy od nich. Ostatnio wyszedł kolejny lp i stwierdziłem, ze przesłucham olane przeze mnie albumy. Basik w tej nucie mnie rozczula, pięknie to brzmi :' ( Quote https://www.youtube.com/watch?v=4jW2sIGimqU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano 29 Lipiec Share Napisano 29 Lipiec Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano 31 Lipiec Share Napisano 31 Lipiec Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się