Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - O rany... - mruknęła, podniosła się i ruszyła w stronę internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick również pośpiesznie ruszył w stronę internatu. Miał nadzieję, że nie przyjdą za późno. Nie chciał mieć problemów już drugiego dnia. -Straszna kicha z tymi ograniczeniami.- powiedział do towarzyszy.- I jeszcze nie można przyzywać w internacie... to jest słabe.- Narzekał trochę Nick. Jednak w jego głosie nie było żalu a coś na kształt rozbawienia. Jakby się droczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Danate szedł w kierunku pokoju, zamyślił się jednak i nie zwrócił uwagi na słowa Nick'a. Był śpiący. Po pewnym czasie dotarł do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Cat nie zwracała już na nic uwagi. Wróciła do pokoju, umyła się i położyła do łóżka. Zaczęła czytać pierwszą lepszą książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Danate po powrocie do pokoju poszedł do łazienki, wykąpał się, przebrał się w piżamę i poszedł do łóżka. Po chwili zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick, widząc brak reakcji towarzyszy poszedł do pokoju i wszedł do środka. -Proszę powiedzcie, że nie jesteśmy spóźnieni.- Powiedział do obecnych w pokoju pozostałych lokatorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (Matko jakie spaaaamy xD) - Nie jesteście. Według moich obliczeń zdążyliście, ledwo, ale zawsze. - Białowłosy zaraz wyszedł z pokoju i wszedł do dwójki, zapominając o pukaniu. - Cześć - przywitał się z dziewczynami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Eee... Cześć? - powiedziała pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Przeszkadzam? - zapytał, ale mimo wszystko podszedł do stolika i usiadł na krześle. - Postanowiłem was odwiedzić. A w ogóle, ciebie jeszcze nie znam. Kent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Miło mi. Catrina jestem, ale jak chcesz to mów mi Cat. - powiedziała z uśmiechem. - Też tam się do was za chwilę wybiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - A zapraszamy - powiedział z lekkim uśmiechem. - A z ciekawości, jaka specjalizacja? - zapytał nowo poznaną dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Przekształcanie Magicznej Energii. - odpowiedziała. - A twoja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Cześć, Kent - Tori pomachała do chlopaka ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - Nekromancja - odpowiedział, odgarniając białą grzywkę na bok. - Uznałem, że tworzenie zombie może być całkiem fajnym zajęciem. Ba, zajebistym. A do przekształcania magicznej energii nie miałbym siły, bo to głównie magia wykreślna. Cześć Tori. - Wyszczerzył do niej zęby w uśmiechu. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Dawno cię moje piękne oczy nie widziały - stwierdziła Tori, naśladując uśmiech Kenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) -uff - odetchnął z ulgą Nick. Chłopak usiadł na łóżku. Zobaczył na stoliku nocnym swoje pamiątki. cholera i co ja mam z tym zrobić. Zastanawiał się przez chwilę. Założył krzyżyk i bransoletkę ale klepsydrę schował do szafki. Po chwili namysłu zdjął również bransoletkę i położył ją obok klepsydry. Krzyżyk zawieszony na szyi postanowił sobie zostawić. Nick zamknął oczy i zaczął powtarzać te same słowa - Et Mortem tuam initium est (( tłumaczenie dla nieznających łaciny " A Śmierć jest początkiem" Ale nie wszystkie postacie znają łacinę. )) Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 ((O chłopię to tak chamsko widać że to skopiowałeś...)) - Śmierć nie jest początkiem. - pomyślał otwierając oczy. Zamrugał kilka razy. - To żem sobie pospał... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) (( wybacz nie mam aktualnie słownika pod ręką więc pomagam sobie jak tylko mogę.. wybacz ps. napisałeś nie do końca poprawne tłumaczenie ale już kij )) Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - Ech... Jak kto woli. Nekromancja też pewnie fajna. - powiedziała i wstała. - Może przejdę się do was. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Andrew poszedł równierz do dwójki. -Cześć... Dziewczyny?-powiedział zdziwiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - O... Kolejny. - powiedziała wesoło. - To ja zostanę bo jeszcze reszta przyjdzie. - odparła i usiadła z powrotem na łóżku. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Nie sądze, jeden idzie spać, a dr[u/ó]gi robi... Nie wiem co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 [Drugi ortografia się kłania.] - I tak przyjdą. Jak nie teraz to potem. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - A jak nie to idę do was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 ((Co to na boga ma znaczyć? dr[u/ó]gi )) Danate podniósł się do siadu, sam się dziwił że nie może zasnąć. Wyciągnął książkę z plecaka i zaczął czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick nadal siedział na łóżku z zamkniętymi oczami i powtarzał "et mortem tuam initium est". Było to coś na kształt jego memento. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts