Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) [No właśnie gratuluje ] "Jeśli potem znaczy jutro to możliwe" - pomyślała o słowach chłopaka i prychnęła. - Jakie jutro? Dzisiaj jest dzisiaj. - powiedziała, wstała i poszła do dwunastki. Zapukała i weszła do środka. - To jak robimy imprezę? - powiedziała pierwsze lepsze co przyszło jej do głowy. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) ((kurna, posta se skasowałem)) -to ja może tam pójdę-powiedział i poszedł do 2. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 [Nie mów brzydko ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick nie zareagował. Nadal powtarzał słowa swojego memento. Po chwili jednak otworzył oczy i spojrzał na Cat. -Słabo mi się chce ale pójdę.- powiedział po czym wstał z łóżka. Krzyżyk na jego szyi podskakiwał kiedy przemieszczał się po pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Kent bez większego skrępowania podszedł do Tori i usiadł sobie na jej łóżku. Było wygodniejsze niż krzesło, nie? - No popatrz, ja Ciebie też dawno nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ładny naszyjnik. - powiedziała zanim wyszedł. - Zaraz... Kogoś mi brakuje... Danate! Idziesz? - zapytała chłopaka siedzącego na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 ((Szeregowa, możesz pod swoim postem napisać co ja tam miałem? Z góry dziękuję)) -Jak ty to... Nieważne-powiedział i wrócił się do 12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Dzięki- Powiedział po czym poszedł do pokoju dziewczyn, zapukał i ostrożnie wszedł do środka. -Witam.- Powiedział spokojnym głosem. W tym czasie rozejrzał się po pokoju i stanął przy drzwiach. Nie chciał siadać bez pozwolenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 [Mam kiepską pamięć... Co tam było ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (("-Jeśli potem znaczy jutro to możliwe")) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ta mogę iść. - powiedział i odłożył książkę. Wstał z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Też tak sądzę. Dobrze, że mnie w ogóle rozpoznałeś. Tyle nowych zmarszczek się pojawiło... Starość nie radość - Tori szczerzyła się do Kenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Tak z ciekawości tylko Cat miała ten pomysł na tą tak zwaną " imprezę " ?- Zapytał po zgromadzonych. Widział, że niezbyt wiele się działo i zastanawiał się nad powrotem do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Młodość nie wieczność - westchnął z żalem. - Ale nie martw się, te zmarszczki sprawiają, że wyglądasz mądrzej. Ale nadal jestem pod podziwem, że dopiero zaczynasz siwieć. Ja to już dawno osiwiałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Cat wróciła do pokoju. - Gramy w coś? W 'butelkę' czy 'prawda czy wyzwanie'? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Butelka? - zaproponował wchodząc za Cat do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) ((No gdzie ten koniec świata się pytam?)) -Nie sądze, że to w og[u/ó]le będzie impreza-szepnął do Nicka. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Nie to nie dla mnie. Życzę miłej zabawy- Odpowiedział Nick po usłyszeniu oferty Cat. Od pewnego zdarzenia nie lubił gier z większą ilością osób. Spokojnie wyszedł z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) [Nie ma ] - Dobra. To kto gra? - zapytała z entuzjazmem. - Ale patrzeć możesz. - powiedziała zanim Nick wyszedł. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - No ja zagram. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Kent spojrzał na Cat, odrywając się na chwilę od tego mówienia o starości. - A na co chcesz w tą butelkę grać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Oj, ale trzymasz się całkiem dobrze. Ile szwów? Od czasu kiedy mnie ożywili, cały czas mi coś wypada. Już nawet szara taśma nie trzyma - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Praktycznie wszystko mi już przyszywali wielokrotnie. Ale najczęściej gubię lewe oko i ucho, zupełnie nie wiem czemu - zwrócił się znowu do Tori. - Ciężkie to życie staruszka, oj ciężkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Wyzwania. - powiedziała krótko. - To kto gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) -W sumie mogę.- Odpowiedział Cat. Jednak kiedy usłyszał szept odwrócił lekko głowę.(( to co do wypowiedzi że zostanę i popatrzę żeby nie było)) -To będzie jakaś parodia- Odpowiedział szeptem Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts