Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) -Dobra, ja się skuszę.-powiedział. Gdy usłyszał co powiedział Nick kiwnął tylko głową na znak, że myśli tak samo Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Ja gram - powiedziała Tori po chwili wahania. - Może być śmiesznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Jak tak to i ja gram - powiedział białowłosy. - Żeby nie było, że tchórzę przed wyzwaniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) - No to świetnie. Tylko pytanie czy ma ktoś jakąś butelkę? - zapytała i zaśmiała się. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tori wstała, wyjęła z plecaka pustą butelkę i położyła na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Nick oparł się plecami o ścianę i przyglądał grającym -heh - Westchnął obserwując zebranych. Nie miał ani nastroju ani tym bardziej chęci aby uczestniczyć. Nie chciał natomiast pokazywać, że będzie się całkowicie od nich izolował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - No to sprawa butelki załatwiona. - Kent usiadł na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Dzięki Tori. Każdy zna zasady tak? - zapytała i popatrzyła na wszystkich. - Kto zaczyna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - To może ty. - powiedział do Cat również siadając na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Niech właściciel butelki zaczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tori zakręciła butelką. Ta zatrzymała się przed Cat. - Zaśpiewaj coś wesołego - powiedziała dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 ((czyżby szeregowa korzystała z mobila?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - O rany... - mruknęła i zaczęła się zastanawiać. Po chwili zaśpiewała "Of monsters and men" najładniej jak umiała i zakręciła butelką. Zatrzymała się przy Danate'nie. - Hmm... Podpowiecie mi coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Niech przestanie być takim smutem- rzucił zza grający z ironią Nick. Uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) (( Danatem chyba lepiej to odmieniać. Cóż, to imię ma jak widzę kilka[set] niedociągnięć)) Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 -Mnie nie proś, ja nie potrafię wymyślić niczego normalnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Kombinuj sama, najwyżej nie będzie to szaleństwo, a coś prostego - stwierdził Kent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (( no cóż masz dość nietypowe imię. Więc niestety zdarzają się takie przypadki.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Tori? Pomożesz czy mam mu wymyślić coś chamskiego? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) ((1 w nocy a sesja nadal żyje. Kto korzysta z mobila?)) -Dawaj najlepsze jakie potrafisz. Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 ((Chyba każdy poza mną )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 [Ja ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (Ja tam przy lapku siedzę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (( ja przy kompie ale zaraz znikam)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 - Nie to nie... - powiedziała i uśmiechnęła się chytrze. - Wybierz jedną dziewczynę z tego pokoju i wykrzycz przez okno że ją kochasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts