wilkecz Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Siema wszystkim jestem Mateusz bende znany na tym forum zapewne jako wilkecz . Fanem kucyków pony jestem od niedawna chetnie bęnde odpowiadał na pytania wiec pytajcie [emoji2][emoji2][emoji2] PS: w grach możecie mnie napotkać jako wilkecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Witam serdecznie! Masz i na początek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Nie wiem, z jakiej planety przybywasz, dlatego poradzę, abyś zapoznał się ze słownikiem naszego języka, albowiem oczy bolą od tego, co stworzyłeś. http://sjp.pwn.pl/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Pękły moje ulubione okulary, oczy wypłynęły, a na twarzy pojawiła się taka mina: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) Witaj na forum! Ale właśnie mógłbyś popracować nad ortografią :_: Bo oczy.. pieką.. kucyków pony Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Arturro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest Twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? -Masz ulubiony słownik? Nie? Polecam KAŻDY. Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilkecz Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 1. Jagged alliance back in action 2. Tak lubię 3. Tak. 4. Uniwersu Metro 2033 5. Koledzy zaczeli ogladać to ja też 6. Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Siema wszystkim jestem Mateusz bende znany na tym forum zapewne jako wilkecz . Fanem kucyków pony jestem od niedawnachetnie bęnde odpowiadał na pytania wiec pytajcie [emoji2][emoji2][emoji2]PS: w grach możecie mnie napotkać jako wilkecz Kucyki pony... ech. Kucyk = pony (to angielski)pony = kucyk W związku z tym oglądasz kucki kucyki. Aha. Witaj na forum. Oto powitalna nutka. Coś wakacyjnego: Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) W związku z tym oglądasz kucki kucyki. Oglądasz kucyki w kucki ? No matter... 1. Jesteś członkiem jakichś innych społeczności (tulpamancerzy, metale, gimbusy itp.)? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Masz jakieś hobby? Wysłane z mojego drewniaczka o jakże dumnej nazwie LG-E400 Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Krecik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Cześć nowy, jestem Warmen i nie wróżę ci tu dobrej przyszłości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilkecz Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 1. Tak 2. Nie mam żadnej 3. Celestia 4. Alikorna 5. Fanart1. Wojska specjalne, warhammer 40,000, lol 2. Rock, dubstepy 3. Wiele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Popraw ortografię, pls. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Psy czy koty? 4. Masz zwierzątko? 5. Octavia czy Vinyl? 6. Lubisz nietoperze? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Nie mam żadnych przygotowanych pytań jak moi poprzednicy, ale również cię witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 .-. *umarłam* HEJ. Ale proszę pisz normalniej... ;- ; może jakimś ortografikiem (lul) nie jestem ale bęndzie to inyh denerfofać . Miłego pobytu na forumię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilkecz Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 1. Tak 2. Tak 3. Psy 4. Mam 5. Vinyl 6. Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Pffffiet, nie zważaj na tych napuchanych hejtów, stwórz własny słownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Pffffiet, nie zważaj na tych napuchanych hejtów, stwórz własny słownik Wspomnę tylko, iż forum to mlpPOLSKA, więc zaleca się mówić po polsku. Nie hejtuję, a jedynie wspominam... Wysłane z mojego drewniaczka o jakże dumnej nazwie LG-E400 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Wspomnę tylko, iż forum to mlpPOLSKA, więc zaleca się mówić po polsku. Nie hejtuję, a jedynie wspominam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Witam, pytania: 1. Czy lubisz bulldogi? Jeśli tak to jaki jest twój ulubiony? 2. Co robisz w czasie wolnym? 3. Co byś zrobił, gdyby 'hejterzy' cię otoczyli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilkecz Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 1. Niestety nie 2. Ćwicze, gram na kompie, gitarze, klawiszach, ulepszam stare gry 3. Niezbyt, zprecyzowane pytanie. W realu pobiłbym, na forach miałbym ich w Du*** , na youtube dostali by bana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się