Eter Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Myślę iż Pinkie ze swoim zmysłem mogła by zrobić wiele dobrego posiadając umiejętności podmieńca Do kogo powędruje eliksir na poprawę umiejętności ogrodniczych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marmi2005 Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Yyyyyyyyyyyyyyyy .... Fluttershy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Tego gościa, który zalewał kwiaty pod domem Fluttershy hektolitrami wody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) Pan Greenhooves, ten ogrodnik z Canterlotu, co to Fluttershy zmylił podczas gali... chwila... Czy to nie jeden i ten sam, co jej ogród podlewał? Sprawdzam. Zgadza się. Drań się uwziął na Flutterkę Edytowano Październik 19, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Również myślę że Pan Greenhooves zrobi z tego eliksiru dobry pożytek. Kto jest najlepszym kandydatem dla eliksiru uśmiechu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Mam spory dylemat. Sporo jest postaci, którym przydałby się rozweselający eliksir, ale stawiam na Maud Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Maud Pie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Discorded Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) Ja natomiast zgłoszę niejakiego Cranky Doodle Osła, po tenże specyfik Edytowano Październik 23, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Maud Pie zrobi chyba z niego najlepszy użytek. Kto powinien otrzymać eliksir pozwalający czytać w myślach innych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Spike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Myślę iż Cadance zrobi z niego najlepszy użytek. Kto otrzyma eliksir na porost włosów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Cranky Doodle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Zgadzam się. Pan Doodle ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Nie sposób nie zgodzić się z powyższymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Cóż za zgranie Pan Cranky otrzyma ten wspomagacz. Kto zasługuje na eliksir poprawiający słuch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Ten stary ogier co kupował szparagi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Otóż to... znaczy on Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 On albo babcia Smith, może uda się zrobić dwa eliksiry? Kto otrzyma eliksir na ból głowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 (edytowany) Shining Armor Edytowano Listopad 6, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 On byłby najpewniejszy, ale bardziej od eliksiru na ból głowy, przydałby mu się eliksir odstraszający podmieńce No nie wiem... może... Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Shining Armor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts