Skocz do zawartości

Sny o kucykach

Xan

Recommended Posts

A tak poza tym' date=' to jeden z moich najbardziej zrytych snów był, jak matka zgłosiła się jako wolontariusz do mojej firmy produkującą katany. Mówiąc wolontariusz, mam na myśli to że na niej testowaliśmy katany... [/quote']

ale rykłem xD

jesli chodzi o sny z pucykami to czesto są związane z clopartami (nie bijcie xD)

raz snilo mi się rainbow factory z perspektywy RD, nie polecam

Dzisiaj śniły mi się księżniczki i Pani Dnia zwróciła się jako pierwsza moim nickiem. Wtedy podszedłem do nich i Luna powiedziała: "Od jakiegoś czasu już obserwujemy z ukrycia wątek FOL vs POZ na MLP Polska". Celestia wtedy do mnie powiedziała: "Twoje wypowiedzi pokazują jak bardzo jesteś oddany naszej sprawie". Pani Dnia powiedziała potem: "Choć to trochę smutne, że poświęciłbyś za nas nawet swoich bliskich na Ziemi, ale rozumiem jakie masz powody ku tego i że nie chcesz się nimi zbytnio dzielić nimi na MLP Polska". Luna dołożyła: "W innym wątku znalazłam informację, że..." A ja do władczyni Nocy rzuciłem: "Że co, jeśli chodzi o to czy żywię jakieś uczucia do Fluttershy... To powiedziałem na Ziemi i do Equestrii nie dotarło więc Luno nie zaczynaj". Pani Nocy powiedziała: "Kurcze, MasterBezi jest bardziej pojętny niż się nam zdawało, dobrze, że mamy takiego człowieka po swojej stronie". Wtedy Celestia powiedziała: "Gdyby był tylko sposób, żebyśmy Cię zabrały do Equestrii, już dawno byśmy to zrobiły, póki co, rozprowadzaj Magię Przyjaźni w Szczecinie i w Policach". Sen się skończył.

@up

Mi tylko raz Luna się Śniła i zaprosiła mnie na partyjkę mortal kombata 9 :P

Rozegraliśmy kilka rundek (ja kitaną, ona subzero), po czym luna powiedziała że fajny gość ze mnie i że przyjdzie jeszcze na rewanż :P Ale do tej pory nie przyszła

:twilight4:

@up

Mi tylko raz Luna się Śniła i zaprosiła mnie na partyjkę mortal kombata 9 :P

Rozegraliśmy kilka rundek (ja kitaną, ona subzero), po czym luna powiedziała że fajny gość ze mnie i że przyjdzie jeszcze na rewanż :P Ale do tej pory nie przyszła

:twilight4:

Mi też nigdy się Księżniczki nie śniły, zawsze jedynie Mane 6 i Derpy :)

Dzisiaj śniły mi się księżniczki i Pani Dnia zwróciła się jako pierwsza moim nickiem. Wtedy podszedłem do nich i Luna powiedziała: "Od jakiegoś czasu już obserwujemy z ukrycia wątek FOL vs POZ na MLP Polska". Celestia wtedy do mnie powiedziała: "Twoje wypowiedzi pokazują jak bardzo jesteś oddany naszej sprawie". Pani Dnia powiedziała potem: "Choć to trochę smutne, że poświęciłbyś za nas nawet swoich bliskich na Ziemi, ale rozumiem jakie masz powody ku tego i że nie chcesz się nimi zbytnio dzielić nimi na MLP Polska". Luna dołożyła: "W innym wątku znalazłam informację, że..." A ja do władczyni Nocy rzuciłem: "Że co, jeśli chodzi o to czy żywię jakieś uczucia do Fluttershy... To powiedziałem na Ziemi i do Equestrii nie dotarło więc Luno nie zaczynaj". Pani Nocy powiedziała: "Kurcze, MasterBezi jest bardziej pojętny niż się nam zdawało, dobrze, że mamy takiego człowieka po swojej stronie". Wtedy Celestia powiedziała: "Gdyby był tylko sposób, żebyśmy Cię zabrały do Equestrii, już dawno byśmy to zrobiły, póki co, rozprowadzaj Magię Przyjaźni w Szczecinie i w Policach". Sen się skończył.

Podasz przepis na takie sny?

Podasz przepis na takie sny?

Nie poda, bo niemożliwym jest zapamiętanie czegoś takiego :) Ledwo co da się zapamiętać zdanie, a On "zapamiętał" bardzo długi dialog. Albo zmyślone, albo dialogi dodane. To POZ'owksa propaganda, mająca na celu Was do nich przekonać.

Oczywiście nie żebym spinał, czy coś ;)

Nie poda, bo niemożliwym jest zapamiętanie czegoś takiego :) Ledwo co da się zapamiętać zdanie, a On "zapamiętał" bardzo długi dialog. Albo zmyślone, albo dialogi dodane. To POZ'owksa propaganda, mająca na celu Was do nich przekonać.

Oczywiście nie żebym spinał, czy coś ;)

Możesz w to wierzyć lub nie, ale po prostu zapamiętuje sny z kucykami co do detala. Gdyby mi się śnił na przykład król Foltest z Wiedźmina 1 to być może nawet nie zapamiętał, że coś takiego mi się śniło.

Jak na mój gust krzycząc "To POZowska propaganda", możesz wywołać tym spinę :)

Fajnie jest umieć śnić świadomie, ja próbuję od kiedy się o nich dowiedziałem(jakieś pół roku temu) i do tej pory nie miałem żadnego świadomego snu.

Dzisiaj śniła mi się jedynie wizja metra w Krakowie przez co miałem fałszywe wybudzenie bo nie wiadomo czemu ganiałem po torach jak idiota.

Jesli chodzi o świadome śnienie i pamięć snów to polecam nagrania Adama Bytofa i Dziennik snów. Gdy codziennie zapisujesz sny w dzienniku (choćby zmyślone) twoja PODŚWIADOMOŚĆ zacznie coraz lepiej je zapamiętywać. Gdy będziesz pamiętał dosyć dużo detali jak MasterBezi (ja tez przeważnie sporo ze snu pamietam) możesz próbować LD (wildy fildy wbtb). Nie jest to łatwe. Ja tylko 10 razy miałem.

Mnie chodzi jedynie o LD z zapamiętywaniem to sobie jakoś radzę.

Problem polega na tym że z tego co wyczytałem to większość technik na LD ma większą szansę na udanie jak się ją użyje w środku nocy, a ja sobie na to nie mogę pozwolić.

Czy nie ma jakiejś techniki co będzie dawać dość dużą szansę na LD, kiedy pójdę spać normalnie o 22:30?

Ja miałam wczoraj sen związany z kucykami.

Działo się to w moim domu, oprócz rodziny mieszkali z nami Discord i Celestia, o ile pamiętam to niby było kilka dni po ich ślubie, a oni zatrzymali się na parę dni. Moich rodziców to nie dziwiło, tak jakby od dawna ich znali. Pamiętam że w śnie miałam jakiś problem z szyją i Discord próbował mi pomóc. Celesti prawie w ogóle nie widziałam, ale wiedziałam że jest gdzieś w domu.

Jeden ze starych snów, jakie mam na dysku zapisane :P

Sen przebiegał następująco: Applejack w skarpetkach reklamowała.... „dom uciech”. W środku były pokazane pary Caramel- Berry Punch, Mackitosh – Rose. Sama bardzo zachęcała aby spędzić z nią trochę czasu

• Utwórz nowe...