Skocz do zawartości

Sny o kucykach

Xan

Recommended Posts

a mi się śniło takie coś szedłem se do Opuszczonego sanatorium W Gdyni Orłowie, w jednym pokoju był portal do equestrii wbiłem do portalu, a jak bylem w Ponyville wszyscy się kampili po domach, jak szlem natknąłem się na twilight , którą miałem taką rozmowę - ty nie jesteś w tond, skąd przybyłeś - Z Polski - A gdzie to jest - Za tym portalem (pokazałem jej wtedy portal) potem szukała w książkach czegoś o Polsce i robiła mi badania (pobieranie DNA itp.) na koniec było pobieranie materiału genetycznego, który nie opiszę, żeby nie łamać regulaminu potem troszkę dalej nie pamiętam, ale na koniec była ustawka z Chrysalis (w naszym świecie) była policja nawet, która została teleportowana do Kambodży przez Chrysalis sen był raczej szurnięty

Cytat

Ja też chce takie sny no łee

Ja za to miałam sen że James Bond na przyjęciu zjadł podejrzane ciastko i zaczął się zamieniać w roślinkę i musiałam go uratować. Wprawdzie to nie sen o kucach, ale i tak jest fajniutki, prawda?

Trzeba by było założyć ogólny sennik na wszystkie tematy :D

Ja miałem parę snów o kucykach. I nawet się zastanawiałem czy by wam tego nie opowiedzieć ale bym musiał złamać zasady forum a tego bym nie chciał. Powiem wam tylko tyle że jest to związane z tematem zawartym wyżej. Życzę wszystkim dobrych snów o kucykach i pozdrawiam, cześć. ;)

Cytat

z jakim to robiłeś, bo ja z Twilight

Hehe pytanie nieco dziwne

Zaraz ten temat zmieni się na 'pochwal się któremu kucykowi zrobiłeś z d*py wiadro' :3

Odpowiedź na twe pytanie brzmi - Spitfire! <3 (i od tamtego czasu jest moją ulubioną postacią - szczerze? Doooooobra jest xDDD)

• Utwórz nowe...