Gość Kordgorn Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 @Suchy2601 Ma rację Wystarczy w to uwierzyć, to znaczy, że się zapamięta. Ja mam tak, że wystarczy, że przed zaśnięciem powiem sobie kilkanaście razy zdanie w stylu "Chcę pamiętać... blablabla", i wtedy sny pamiętam. Powiem tego negację, i mam odwrotnie. Trzyma się to mnie dopóki nie powiem zdania odwrotnego :3 Osobiście wolę snów nie pamiętać, bo mam z nimi pewne problemy. A raczej z ich efektami : p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Dziś mi w głowie tylko jeden obraz utkną ze snu , mianowicie Rainbow Dash , ale nie tak zwykła by była na tle zachmurzonego nieba w geście zwycięstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 A ja miałem dziś dwa sny: jeden na podstawie fan-ficu "Czterej Pancerni z Lasu EverFree", a drugi z Fluttershy (o którym wolałbym nie mówić ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurtos Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 a drugi z Fluttershy (o którym wolałbym nie mówić ) Toleruję twoją inność (pochodzę z ciemnej strony Internetu), ale zachowuj takie informacje dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 A ja miałem dziwny sen śniło mi się, że całe mane 6 + cmc i Derpy i Big mac są u mnie w mieście Ale nie chce mi się rozpisywać na ten temat bo to był strasznie długi i pokręcony sen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 a drugi z Fluttershy (o którym wolałbym nie mówić ) czy to podobna kategoria snu jak mi się raz przyśniło i suchemu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 czy to podobna kategoria snu jak mi się raz przyśniło i suchemu ? A suchemu to ogólnie dziwne rzeczy w głowie siedzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 czy to podobna kategoria snu jak mi się raz przyśniło i suchemu ? Coś w tym guście. Tylko mniej takie... wiecie jakie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Fajne? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Ach tak? Chcesz znać mój sen? Gwarantuję, że uznasz go za naprawdę... Ciekawy Tematyka...hmmm... chyba po ostatnich rozmowach w tym temacie nie muszę wyjaśniać Anyway... Ostatnio miałem znów sen związany z kucykami, a mianowicie odnosią się do tego (cenzura) FanFiku "Cupcakes"... Wolałbym tego snu nie powtarzać. We wszystkich snach z kucykami jestem kucem, ale w tym jakbym patrzył na wszystko z góry Ale coś tam się stało, Celestia się...ekhem... zdemerwowała na Pinkie Pie i cuś tam dalej było, ale nie pamiętam To nie ma jeszcze takiej tragedii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mejda Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Że byłam kucykiem i jakiś inny zielony kucyk zaprowadził mnie do domu bez sufitu i dachy, były tylko szczeble na których wisiała Pinkie Pie, na nogach... No wiecie, tak jak ludzie np. na drabine jak byliście mali. I coś tam gadała, niepamiętam co i później przyszy jakiś postacie epizodyczne, których niepamiętam... I zaczęła się impreza i się obudziłam... Jestem nienormalna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Fajne? xD A jak myślisz? Pocałunek z twoim ulubionym kucykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 A jak myślisz? Pocałunek z twoim ulubionym kucykiem? Tylko pocałunek ? Wybacz, że się pytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Tylko pocałunek ? Wybacz, że się pytam Może było coś więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Wczoraj miałem fajny sen... Wcieliłem się chyba w Rainbow Dash... To znaczy, nie pamiętam dokładnie, na pewno byłem niebieskim pegazem. Z kilkoma innymi kucami (prawdopodobnie Wonderbolts) lecieliśmy w ścisłej formacji, cały czas w górę (ja byłem w środku), by później przy zawrotnej szybkości poszybować w dół i odbić się tuż nad ziemią ponownie. Ahhh, piękne uczucie Co prawda po obudzeniu się leżałem w poprzek łóżka i bolały mnie chyba wszystkie mięśnie, ale ja chcę jeszcze raz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Może coś więcej... Pocałunek... Stary, nie takie rzeczy - pocałunki poniżej pasa to jest coś xD I wieeeeeeeele innych gorszych fajniejszych rzeczy BTW chcesz się dowiedzieć ciekawych rzeczy to daj skype'a - Cię do mojej i DerP'a rozmowy dodam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Pocałunek... Stary, nie takie rzeczy - pocałunki poniżej pasa to jest coś xD I wieeeeeeeele innych gorszych fajniejszych rzeczy BTW chcesz się dowiedzieć ciekawych rzeczy to daj skype'a - Cię do mojej i DerP'a rozmowy dodam xD Ale uważaj to jest chore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Pocałunek... Stary, nie takie rzeczy - pocałunki poniżej pasa to jest coś xD I wieeeeeeeele innych gorszych fajniejszych rzeczy BTW chcesz się dowiedzieć ciekawych rzeczy to daj skype'a - Cię do mojej i DerP'a rozmowy dodam xD Powiedziałem, że było coś więcej. Ale łamało, by regulamin. (jak chcecie, możecie uznać, że tego postu o pocałunku nie było ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Ja chyba założę fanclub Suchego xD I coś mi się zdaje, że przypomniałem sobie jakiś sen o kucach, ale nawet nie wiem czy naprawdę o tym śniłem i czy mój mózg mnie nie okłamuje... dobra, walić te sny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Crowlay - daj skype (jeśli nie mam bo ostatnio w 3 dupy ludzi dodaje) BTW muszę ten mój sen o Spitfire i Rainbow jakoś w słowa ubrać xD Zaraza - Już mam Na facebooku, serio, jest też Fanclub Szopy Dawida - czczą tam moje włosy (tu też całkiem serio) A właśnie, ten cytat w sygnaturce to dobra myśl Co by tu napisać żeby za offtop nie dostać... Zakładamy sennik snów erotycznych? xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 O Jezusie .. xD Suchy ja ten temat cztery razy czytam a szczególnie twoje wypowiedzi Nie no normalnie porównywalne z /b/ . xD Mielonkę z mózgu robi i nie będę mógł zasnąć .. Bo Suchy ma tam ero-fantazje na temat Kucyków . Stary jak co to do szpitala zadzwonię i transport ci skombinuję xD Co do tematu to ja ***** jeszcze żadnego nie miałem ,pożyczcie z dwa :DD \m/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Jestę clopperę A tak bardziej serio to jak chcesz fajny sen to do Crowlay'a On go ładnie w słowa ubrał A jak chcesz wymysł mojej chorej pobudzonej alkoholem wyobraźni to się na pw odezwij BTW zna ktoś sposób żeby "wymusić" sen o kucykach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Ja też podpinam się do pytania Kapitana Wołowiny. O Jezusie .. xD Suchy ja ten temat cztery razy czytam a szczególnie twoje wypowiedzi Nie no normalnie porównywalne z /b/ . xD Mielonkę z mózgu robi i nie będę mógł zasnąć .. Bo Suchy ma tam ero-fantazje na temat Kucyków . Stary jak co to do szpitala zadzwonię i transport ci skombinuję xD No to przedstawię ci ten temat jakby Suchy nic tutaj nie napisał: Ktoś: Cześć! Chciałbym porozmawiać o snach o kucach. Kto miał sen o nich? Ktosia: Ja byłam RD i latałam z Wonderbolts! Ktoś 2: U mnie kucyki przylazły do mojej okolicy. Potem przeżywaliśmy różne przygody i np. Twilight nauczyła mnie czarować... bardzo fajny sen. Ktoś 3: Ja byłem Discordem i niszczyłem Equestrię Ktosia 2: Ja nie miałam jeszcze snu o kucykach... I potem temat poszedł w zapomniane xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Bo ja to forum rozkręcam ^^ Patrzcie ile wątków z pytaniami już ożywiłem Zaraza - masz skajpaj? BTW Niech Bezimienny napisze coś o tym śnie ze Fluttershy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Suchy Ty nie rozkręcasz, Ty zabijasz głupotą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts