Gubryś Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 a mi się śniło takie coś szedłem se do Opuszczonego sanatorium W Gdyni Orłowie, w jednym pokoju był portal do equestrii wbiłem do portalu, a jak bylem w Ponyville wszyscy się kampili po domach, jak szlem natknąłem się na twilight , którą miałem taką rozmowę - ty nie jesteś w tond, skąd przybyłeś - Z Polski - A gdzie to jest - Za tym portalem (pokazałem jej wtedy portal) potem szukała w książkach czegoś o Polsce i robiła mi badania (pobieranie DNA itp.) na koniec było pobieranie materiału genetycznego, który nie opiszę, żeby nie łamać regulaminu potem troszkę dalej nie pamiętam, ale na koniec była ustawka z Chrysalis (w naszym świecie) była policja nawet, która została teleportowana do Kambodży przez Chrysalis sen był raczej szurnięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Do Kambodży? Ostro 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja też chce takie sny no łee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja też chce takie sny no łee Ja za to miałam sen że James Bond na przyjęciu zjadł podejrzane ciastko i zaczął się zamieniać w roślinkę i musiałam go uratować. Wprawdzie to nie sen o kucach, ale i tak jest fajniutki, prawda? Trzeba by było założyć ogólny sennik na wszystkie tematy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 co jakiś czas sną mi się szurnięte sny czy o kucykach czy nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 No ja miałam 2 szurnięcie nieźle x dd . Trzeba ten sennik założyć nie ma co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja swojego nie powiem. Łamanie regulaminu takie sprawy... Poza tym chyba nie chcecie czytać o stosunkach płuciowych z kucykiem -.- (nie, nie jestem zoofilem, różne rzeczy się ludziom śnią) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 mi też się takie coś śniło, nie będę opisywał, ale powiem że robiłem to z Twilihgt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Sennik to dobry pomysł, ale ci co opowiadają swoje sny, musieliby opowiedzieć co się im przydarzyło dnia następnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 To robić temat sennik w offtopie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja swojego nie powiem. Łamanie regulaminu takie sprawy... Poza tym chyba nie chcecie czytać o stosunkach płuciowych z kucykiem -.- (nie, nie jestem zoofilem, różne rzeczy się ludziom śnią) z jakim to robiłeś, bo ja z Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 To robić temat sennik w offtopie ? To to do dzieła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Powstał http://mlppolska.pl/Watek-Sennik-D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja miałem sen o kucykach, oczywiście: W senniku będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko9806 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja miałem parę snów o kucykach. I nawet się zastanawiałem czy by wam tego nie opowiedzieć ale bym musiał złamać zasady forum a tego bym nie chciał. Powiem wam tylko tyle że jest to związane z tematem zawartym wyżej. Życzę wszystkim dobrych snów o kucykach i pozdrawiam, cześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Przez was będę miał teraz też pewnie sny związane z tą tematyką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja jakoś jeszcze nie miałam (albo nie pamiętam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko9806 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Wszystko przed każdym rzadko jest się panem swoich snów, a nawet jeśli to jest ciężko przynajmniej to moja opinia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 z jakim to robiłeś, bo ja z Twilight Hehe pytanie nieco dziwne Zaraz ten temat zmieni się na 'pochwal się któremu kucykowi zrobiłeś z d*py wiadro' :3 Odpowiedź na twe pytanie brzmi - Spitfire! <3 (i od tamtego czasu jest moją ulubioną postacią - szczerze? Doooooobra jest xDDD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Zaczynam się bać..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko9806 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Odpowiedz brutalna ale prawdziwa a co mi tam też mogę odpowiedzieć ja osobiście z Twilight nie wiem dlaczego tak mi się przyśniło. Ludzie rozkręćmy trochę temat niekoniecznie w tej tematyce jak kto woli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Jak mi się przez te tematy coś takiego przyśni to ugh.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko9806 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Tylko nam na zawał nie padnij ale nawet jakby to nie jesteś jedyny czyli gut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Trum - ja pociągu (w sensie takie cóś co po szynach jeździ) do kucyków nie czuje, Ty mam nadzieję też nie. Ale mimo wszystko życzę Ci że jeśli coś Ci się takiego przyśnić to oby było to o Spitfire :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Nie rozumiem .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts