Popularny post. War Napisano Lipiec 13, 2014 Popularny post. Share Napisano Lipiec 13, 2014 Nuclear bump. W ramach projektu ułatwiania sobie pracy, posłużę się magicznym 'kątrolce, kątrolfał' i dodam tylko co nieco. Niniejszym startuje druga edycja Forume Awurdz! Chyba nie muszę mówić na czym to polega na głosowaniu na userów w różnych kategoriach, więc po prostu przejdę do rzeczy. Kategorie są następujące:1) Najlepszy user Co tu dużo tłumaczyć? Znany i kochany, czczony, uwielbiany, wielbiony, oraz wysławiany w pieśniach i legendach przez wszystkich użytkownik.2) Najbardziej pomocny user Użytkownik, który ma na swoim koncie wiele dobrych uczynków wobec innych.3) Najbardziej kulturalny user Wyjątkowo opanowany użytkownik, potrafi wybrnąć nawet z najgorszej sytuacji z klasą i bez niepotrzebnych wyzwisk oraz innych głupot.4) Najzabawniejszy user User potrafiący nawet z pogrzebu swojej babci zrobić kabaret, który pociągnie za sobą entuzjazm milionów widzów. Jego dowcipy i wyczyny z reguły są zakazane przez Watykan, obawiający się konkurencji w kwestii ilości wyznawców. 5) Najaktywniejszy user Czyli użytkownik zaskakujący nas obecnością jego posta w wszystkich prawie każdym temacie. Nie mylić ze spamerem.6) Mistrz ciętej riposty Człowiek, który potrafi zgasić słońce. Z reguły jego ofiary okrywają się wieczną hańbą i potępieniem.7) Najbardziej znienawidzony user Użytkownik powszechnie znienawidzony, któremu nawet Dalajlama życzy wizyty w komorze gazowej. 8) Największy dysortografik Czyli użytkownik popełniający błędy nawet w myślach. Dla zwycięzcy oprócz dumy z wygranej będzie też darmowa lekcja polskiego.9) Największy spamer Człowiek bijący w klawiaturę czołem z prędkością goregrindowego perkusisty, powodujący zalanie forum śmierdzącym spamem. 10) Najgłupszy user Co tu dużo mówić- persona, której zachowanie można skwitować co najmniej facepalmem. Osoba, która nakłania szare komórki innych do zbiorowych samobójstw. 11) Złoty cytat Czyli forumowy cytat roku. Tekst, który rozwala wszystko i wszystkich, obojętnie, czy ciętością czy głupotą. W tej kategorii akceptuję zarówno posty z forum jak i Shoutboxa. 12) Największy hejterCóż, to akurat jest wiadome i znane każdemu, toteż nie będę pisał nic więcej. 13) Człowiek-butthurt CUDA I WSPANIAŁOŚCI DRUGIEJ EDYCJI 14) Nyajbardziej rozpoznyawalnya osoba nya forum Czyli ktoś, kto swą sławą przyćmił nyawet Hitlera! 15) Nyajlepszy kolorowy Huh, mamy ważnych i ważniejszych. Tutaj chodzi o tych drugich. Jeśli uważacie, że któryś z nich zasługuje na miano nyajlepszego, głosujcie na niego, a nuż zrobi mu się cieplutko nya serduszku! A jak nie to i tak głosujcie. 16) User, któremu za żadne skarby nie dałbyś żadnego awurda A co, niech Ci Źli też mają swoją chwilę sławy. 18) Nyajbardziej moe user Tego chyba nie trzeba tłumaczyć, prawda? :3 19) Nyajoryginyalniejszy user Oryginalny delikwent pod każdym względem, szokujący, zaskakujący, irytujący, lub głupi do potęgi? Tutaj dziada! 20) Nyajlepszy były kolorowy A kto to jeszcze pamięta x3BONUS MLP CONTENT [bY BURNING QUESTION] Myślę że skoro jesteśmy nya forum MLP to przydałyby się bardziej poniacze kategorie np zainspirowane Mane 6: Twi: osoba najbardziej lubiąca czytać LUB najmądrzejszy user Pinkie: najzabawniejsza osoba LUB najbardziej towarzyska AJ: najbardziej szczery user Rarity: osoba z najładniejszą stroną profilową RD: najambitniejszy user LUB najbardziej nietaktowny Flutterka: najspokojniejsza osoba na forum Jeśli ktoś nie ma dość po tamtym wyczerpującym głosowaniu, tu ma coś jeszcze, tym razem bardziej związanego z tematyką forum! Jeśli wyzwaniu podoła przynajmniej 10 osób, wyniki zostaną oficjalnie opublikowane, inaczej będę zmuszony srogo zażartować! Zasady głosowania 1) W każdej kategorii można zagłosować na maksymalnie tzn. Najlepiej By Było Na trzech userów. Dostają oni kolejno [pierwszy user] 5pkt, [drugi user] 3pkt, [trzeci user] 1pkt. 2) Uczestnicy głosowania wysyłają do mnie na PW swoje głosy wg. następującego formularza: Najlepszy user: 1. 2. 3. Najbardziej pomocny user 1. 2. 3. Najbardziej kulturalny user 1. 2. 3. Najzabawniejszy user 1. 2. 3. Najbardziej aktywny user 1. 2. 3. Mistrz ciętej riposty 1. 2. 3. Najbardziej znienawidzony user 1. 2. 3. Największy dysortografik 1. 2. 3. Największy spamer 1. 2. 3. Najgłupszy user 1. 2. 3. Złoty cytat 1. [CYTAT] 2. [CYTAT] 3. [CYTAT] Największy hejter 1. 2. 3. Człowiek-butthurt 1. 2. 3. Nyajbardziej rozpoznyawalnya osoba nya forum. 1. 2. 3. Nyajlepszy kolorowy. 1. 2. 3. User, któremu za żadne skarby nie dałbyś żadnego awurda. 1. 2. 3. Nyajbardziej moe user. 1. 2. 3. Nyajoryginalniejszy user. 1. 2. 3. Nyajlepszy były kolorowy. 1. 2. 3. Formularz dla odważnych śmiałków, łaknących niebezpieczeństw, pragnących zaznyać nyajprawdziwszej grozy i chcących stracić wszystkie swoje pozostałe punkty poczytalności: Przedstawiam wam to w następujący sposób: "Twi" znaczy tyleż samo co "Twi: osoba najbardziej [...]". Rozumiecie, nya pewno. Opisy poszczególnych są powyżej, have fun, odważni śmiałkowie! \/\/\/ To jest formularz bonusowy \/\/\/ Twi: 1. 2. 3. Pinkie: 1. 2. 3. AJ: 1. 2. 3. Rarity: 1. 2. 3. RD: 1. 2. 3. Flutterka: 1. 2. 3. 3. Wypełnione formularze należy przesyłać w spoilerach, bo tak będzie fajniej i zaprowadzi to pokój na świecie oraz przekonwertuje lajki na wodę dla dzieci w afryce. 4. Głosowanie trwa do 28 lipca, do tego czasu przyjmuję też zdjęcia i cytaty. Then, nyajpóźniej w niedzielę, TRZECIEGO SIERPNIA zostaną ogłoszone Wyniki Ostateczne i Wszelkie Możliwe Dane Wszechświata! 5. Po podliczeniu głosów, zwycięzcy będą ukazani w tym temacie. 6. Źle wypełnione formularze nie będą brane pod uwagę. 7. Proinfo: Głosujemy poprzez wysłanie mi PW, nie przez napisanie posta z wypełnionym formularzem : P 8, Stare Ogłoszenie Parafialne: sprawę Najlepszych Cytatów oddam w wasze ręce - cytaty, które dostanę, zostaną umieszczone wraz z ankietą na którą zostanie przeznyaczony osobny czas. 9. Nowe Ogłoszenie Parafialne: Został wprowadzony pomysł nya Konkurs Nya Tfasz Forum! Dla Was oznacza to tylko tyle, że kto jest Jeszcze ODWAŻNIEJSZY niż Poprzedni ODWAŻNI ŚMIAŁKOWIE i NIE BOI SIĘ zostać zjedzonym w całości i zaryzykować niepowiedzianymi cierpieniami dla Wiecznej Chwały, ten niech dołączy swój wizerunek do formularza. Nya pewno weźmiemy to pod uwagę a bezstronny Brutalny Tłum Z Widłami i Pochodniami wyrazi swą wolę i oceni kto godzien jest dostąpić Wiecznej Chwały, a kto zostanie skazany na Niepowiedziane Cierpienia. Have fun! ^&^ 16 Link do komentarza
War Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Nie repkujcie, tylko głosujcie, czymś muszę się w te wakacje zająć 3 Link do komentarza
War Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) No dobra. Pierwsza część zabawy za nami, zaraz zrobię dabylposta z ankietami do zdjęć i cytatów. Zaraz - max za tydzień. A teraz ogłaszam wyniki. *ekhm ekhm* Najlepszy user: 1. Dolan! - 11 2. Katch! - 10 3. Ariel! -9 Najbardziej pomocny user 1. Skyplot! -16 2. Ariel! - 14 3. Ponad 12 innych osób, ale wyróżnię Dolara za jego mechaniczne i porządne podejście do życia! Najbardziej kulturalny user 1. Dolan! - 14 2. Blisko 19,74% forum! Ale wyróżnię tu Trica! 3. Połowa całej reszty forum! Najzabawniejszy user 1. Soli! - 11 2. Awan! - 10 3. Spro! - 7 Najbardziej aktywny user 1. BiP, a któżby inny! - 28 2. Skoda Octavia! - 6 3. Druga połowa forum! Mistrz ciętej riposty 1. Spro i Cretin! - 10 2. Warmen! - 6 3. 0,000031412% użytkowników! Najbardziej znienawidzony user 1. Woo hoo, wściekły tłum ma nową ofiarę! A jest nią Lovecraft! - 17 2. Cygnus, niestety przestają cię nienawidzić! - 12 3. Za to ciebie zaczynają, Zegarmistrzu! - 7 Największy dysortografik Trzecia połowa forum! Wcale nie żartuję. Wymieniano niemal wszystkich userów stworzonych w 2013 i dalej! Gratulóję wam. Największy spamer 1. BiP - 135393956 2. Cassidy - 125696591 3. Sosik - 8 Najgłupszy user Czwarta połowa forum, nawet Tarreth! W wielu przypadkach głupota została użyta nie jako stan czyjegoś umysłu, ale jako przejaw tego jak się kogoś nie lubi! Największy hejter 1. Cygnus! - 21 2. Ślimak! Było blisko! - 20 3. Arłok - 8 Człowiek-butthurt 1. Cygnus! - 43 2. Airlick, Lovecraft, arkadiusz fuks! - trochę mniej 3. Piąta połowa forum! Nyajbardziej rozpoznyawalnya osoba nya forum. 1. Tarreth! - 20 2. Skyplot! - 10 3. Ariel! - 7 Nyajlepszy kolorowy. 1. Dolar! - 10 2. Sporo kolorowych, dlatego ja wyróżnię jednego z tych co mieli po 5 punktów. A będzie to Spajk! - 5 3. Jeszcze ponad 10 osób! User, któremu za żadne skarby nie dałbyś żadnego awurda. 1. Warmen! - 11 2. Cygnus! - 10 3. Kulot! - 8 Nyajbardziej moe user. 1. Warmen! - 28 2. Jeszcze 9 osób! 3. Pff. Nyajoryginalniejszy user. 1. Cygnus! Nie mam pojęcia jak, ale zdobył przewagę 1 punktu! - 6 2. Z racji dziur niczym w polskim budżecie, wyróżnię kolejną osobę z tych mających 5 pkt! Został nią Spro! - 5 3. Szósta połowa forum! Nyajlepszy były kolorowy. 1. Siper! - 13 2. Awan i Warnem! - 6 3. Cała reszta byłych kolorowych! To wygląda właśnie tak. Kolejna edycja zostanie przeprowadzona przez moje kolejne wcielenie. Tymczasem, za jakiś czas, rzucę wam nya pożarcie zdjęcia śmiałków i głupie cytaty śmierci! Pozostańcie Tuńczykami! PS. Zapomniałem jeszcze wyróżnić Generałka, jako największego zrzędę po tej stronie galaktyki! Weź się lecz, czy coś! Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Warnem 7 Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Czo Chyba umrę na raka płetwy, bo nie wierzę Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Brak Airlicka w kategorii "Najbardziej znienawidzony user" skłania mnie do przemyśleń, że chyba pomyliłem forum... ~ewentualnie, że się starzeje, ale to drugie jest dość mocno mało prawdopodobne... ^^ 1 Link do komentarza
BiP Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Brak Airlicka w kategorii "Najbardziej znienawidzony user" skłania mnie do przemyśleń, że chyba pomyliłem forum... ~ewentualnie, że się starzeje, ale to drugie jest dość mocno mało prawdopodobne... ^^ DB, albo zafałszowano wyniki Link do komentarza
War Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Gdybym chciał fałszować wyniki, to wyglądałoby to zupełnie inaczej :3 Arłok powinien wygrać, ale zwrócił ludzi ku Cygnusowi! Łoooooo! Link do komentarza
BiP Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Arłok powinien wygrać, ale zwrócił ludzi ku Cygnusowi! Łoooooo! Wcale nie musiał się z tym trudzić za bardzo.... Link do komentarza
nyaa Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Po tylu latach głosowań wyniki zostały ustawione i przedstawione, możemy się rozejśc. Link do komentarza
Arek władca szparek Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Człowiek butthurt Dziękuję za docenienie : 3 Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 No i dzie te zdjęcia i cytaty? Hos... Znaczy się Warmę Kalosz! 1 Link do komentarza
War Napisano Sierpień 3, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2014 Cachur, elepiej umtzyj zamin ci pomogę >.> Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Dzień któryśtam, Warłnub dalej nie opublikował wyników. :< Link do komentarza
Flippyn Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Hmmm Lovecraft jako najbardziej znienawidzony ciekawe czemu . Jak dla mnie jest spoko 1 Link do komentarza
Hidoi Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Czemu mnie nie ma w spamie. Jestem mistrzynią. Link do komentarza
arkadiusz fuks Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Człowiek butthurt Dziękuję za docenienie : 3 Teraz dziękuję oficjalnie Link do komentarza
Recommended Posts