Mały Hehesz Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Gilbert popatrzyl na Shane ze zmartwieniem. -Nic ci nie jest?-zapytal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Bardziej wyglądałaś jakbyś się czegoś przestraszyła. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Po prosty jestem sceptycznie nastawiona do czerwieni. Podobno ten kolor zwiastuje nieszczęście. - Odpowiedziała dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Ach... No więc o to chodzi. - mruknął pod nosem, jednak uśmiechnął się. - No cóż... Mimo wszystko może się dogadamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 - N-nie chciałam pana urazić! - krzyknęła Shana lekko zawstydzona. - Po prostu wychowałam się w rodzinie, która wierzy w przesądy... - mruknęła cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) - W sumie, o co chodzi z tym czerwonym? - zapytała Ara. Nigdy nie interesowały ją przesądy i zawsze traktowała je jak głupotę. Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Ależ dlaczego myślisz że mnie uraziłaś? Nic się nie stało. - powiedział nie przestając się uśmiechać. - A z jakiego rodu pochodzisz? - zapytał zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) -Według przesądów człowiek z czerwonymi oczami to dziecko nieszczęścia-wtracil sie Gilbert -Prawda? Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Heheszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Hm. Ludzie zawsze bali się tego czego nie potrafili pojąć. - stwierdziła. - Pewnie jest tak też w tym przypadku. - (no bo w końcu czerwone oczy to wada genetyczna ) dodała Ara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (ja byłam tylko u przyjaciółki... ;- ; co robicie i co mam robić?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) [Wszyscy są w Pandorze i gadają o czerwonych oczach ] Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 ((Przeczytaj mój post po waszych kp, a się dowiesz)) - Szczerze mówiąc pochodzę z mało znaczącego rodu. Najczęściej jesteśmy porównywani do Vessaliusów i trochę Baskerville'ów, ale nie wiem czemu... tylko ja służę Vessaliusom... - oznajmiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Dobra )) Niska ciemnowłosa dziewczyna o niebieskich oczach weszła do siedziby pandory i zobaczyła innych. - cholera , spóźniłam się... - pomyślała patrząc na nich z wystraszoną miną. - E. Niespodzianka! Jestem Agnes, przepraszam za spóźnienie, jakoś to naprawię.. o ile mogę. he.. no więc coś mnie ominęło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 - W-witaj. - Shana uśmiechnęła się łagodnie. - W sumie tylko pogawędkę o czerwonych oczach. - oznajmiła. - jestem Charlotte Nighingale. Miło mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Cz...czerwone oczy? Takie jak Ma Oz Vessalius kiedy biega z tą swoją kosą ? ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 Shana słysząc to imię zarumieniła się. - Być może. Nie wiem. Byłam jego służącą, ale nie widziałam go już od 10 lat. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Oz Vessalius... Przedziwny z niego dzieciak. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) (Malinka mówiła, że Oz to nadal żona Agnes więc ... ten xD no właśnie to ) - Tak, może. Chwila... Jestem Agnes Cooper... - mówiła siadając na krzesełku - a nie powinnam być już Agnes Vessalius ? ... przestałam ogarniać. dobra. wracamy do tematu. O co chodziło z tymi czerwonymi oczami? Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 [] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) [tak? problem? ] Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 [MaLinko potwierdź jeśli się na to zgadzasz ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 ((Zróbmy tak. Agnes podkochuje się w Oz'ie, ale nie jest jego mężem )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) [No to usuń to Cass ] Break uśmiechnął się i spojrzał na Agnes. Stwierdził że pewnie zaraz sama zauważy. Edytowano Lipiec 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 17, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Jest taki przesąd, że każdy kto ma czerwone oczy ma kontakt z Otchłanią. Poza tym czerwień zwiastuje nieszczęście. Dlatego lepiej uważaj ze swoją "żoną" skoro ma czerwone oczy. - Shana uśmiechnęła się złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 - Tak zwane dziecko złego omenu. - powiedział Break, wyciągnął z kieszeni lizaka, rozpakował go i wsadził sobie do ust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts