Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Kobieta popatrzyła się na chłopaka. -Nowy, tak? Podaj mi swoje imię i nazwisko-odparła ((Dofus, mógłbyś zmienić wygląd twojej postaci na taki bardziej... realistyczny? )) Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Emily szła spokojnie korytarzem. Nagle zauważyła że z jednej z łazienek wypływa woda zmieszana z... Czymś co wyglądało jak krew, ale to przecież nie mogło być to. Dziewczyna od razu weszła do łazienki w celu zakręcenia wody. Zobaczyła Add'a leżącego na ziemi z raną na głowie. Umywalka była rozbita i wszędzie była woda. - Add! - zawołała, podbiegła do niego i przykucnęła obok. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Percedal Saldygrove proszę panią - odparł szybko unikając kontaktu wzrokowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Add co prawda oddychał, ale był raczej nie przytomny. Co do pulsu, cóż był. Ale nie wiadomo jaki. Mark przybrał pogodny wyraz twarzy, podszedł do Yuki. - Cześć Kotku. - przywitał się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Elu zauważył, że pora już iść na zajęcia. Szedł korytarzem, gdy zobaczył dużą plamę. Wszedł do łazienki i zobaczył Emily z Add'em. - pójdę po pomoc - powiedział szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki ucieszyła się na widok Marka. -Cześć. Cieszę się, że Cię widzę. Usiądziesz ze mną w ławce?-zapytała z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Add... Add... Obudź się! Słyszysz? - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Z chęcią. - powiedział uśmiechając się. Add podniósł się do siadu. - Czekaj... nie... nie idź. - powiedział ciężko oddychając. Krew wciąż wypływała z rany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Czemu mam nie iść? Masz rozbitą głowę jeśli nie zauważyłeś - mówił Elu nadal szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Wiem... - wymamrotał. - Ale mogli by... mogli by zauważyć... - powiedział ciężko oddychając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Agnes przebrała się i poszła w stronę stołówki na śniadanie i wlazła w mokrą plamę krwi (( )) chciała zobaczyć co to i weszła do łazienki. Zobaczyła Add'a i Emily - Żyje? -zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Agnes przebrała się i poszła w stronę stołówki na śniadanie i wlazła w mokrą plamę krwi (( )) chciała zobaczyć co to i weszła do łazienki. Zobaczyła Add'a i Emily - Żyje? -zapytała ((Siedzi i mówi do Elulululu... ,,Żyje?'' dobre pytanie. Ja stwierdzam zgon )) Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Co się stało? - zapytała. - Trzeba komuś o tym powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Po... poślizgnąłem się. - skłamał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Emily zmrużyła oczy. - Jasne, jasne. - powiedziała. - Co naprawdę się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Dobrze, twój pokój to pokój numer 7. Jak się pośpieszysz to jeszcze zdążysz na zajęcia-odparła kobieta -Masz dziś wolne popołudnie?-zapytała Yuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Po co się wysilać... na mówienie prawdy skoro... skoro w ustach psychopaty jest ona... odbierana jako kłamstwo? - zapytał wciąż ciężko oddychając. - Ta, mam. - powiedział uśmiechając się. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Oszczędź sobie słów albo w ciągu pięciu sekund podasz poważny powód czemu nie iść po pomoc albo po nią idę - rzekł Elu właściwie już niemal odchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Ech... Później i tak się dowiem. - powiedziała. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Chciałabym Ci przedstawić moje współlokatorki. Zgodzisz się?-zapytała niepewnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Prędzej mnie zabiją niż mi pomogą... - powiedział pod nosem. - Pewnie że się zgodzę. - powiedział Markus z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Elu zatrzymał się - Czemu niby? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Idź już po tą pomoc. - powiedziała. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Nie potrzebuje pomocy... - powiedział szorstko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Siedź cicho Add. - mruknęła. - Każdy czasem potrzebuje pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts