Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Co za różnica, najwyżej będzie jednego psychopatę mniej... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -To super-powiedziała Yuki. W tej chwili do sali weszła nauczycielka i zaczęły się zajęcia. "A gdzie reszta?"-myślała Yuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Jeśli nie chcesz tak... To pomogę ci sama. - powiedziała. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Elu poszedł do pierwszej lepszej wychowawczyni i pielęgniarki prosząc o pomoc dla Add'a i szybko opowiadając, co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Zaprowadź nas tam, to może być coś poważnego-odparła pielęgniarka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Ale po co? - zapytał. - Jestem tylko szaleńcem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Elucuru prędko wrócił na miejsce. Miał trochę żal do siebie, bo Add nie chciał pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Pielęgniarka podeszła do Adda. -Musimy go stąd zabrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Nie ma takiej potrzeby. - powiedział stanowczo Add. - Dycham, więc nic mi nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Proszę pani, niech pani idzie, to ja go zaraz do pani przyprowadzę, dobrze? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Dobrze, będę czekać w gabinecie lekarza, przygotuję tam wszystko. Tylko pośpieszcie się-odparła i poszła i zostawiła ich samych tak motzno odpowiedzialnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Emily upewniła się że pielęgniarka poszła. - Dobra Add... Dasz radę wstać? - zapytała. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - No. - powiedział wstając chwiejnie. - Czemu ty chcesz mi pomóc? Nie zasługuje na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Zamknij się i chodź. - powiedziała, chwyciła go za rękę i poszła w kierunku swojego pokoju. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Add poszedł za dziewczyną, zastanawiało go czemu mu pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Zajęcia skończyły się. -Przyjdź do mnie później to przedstawię Ci je-powiedziała do Marka i poszła w kierunku swojego pokoju. Nagle zobaczyła Adda i Emily. -Co się stało?-zapytała zaniepokojona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Elu popatrzył za odchodzącą parą. Czuł, że mógł się w czymkolwiek przydać, ale nie chciał być nachalny. Chwilę potem jednak się przełamał - może w czymś pomóc? - zapytał idąc za nimi. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Nic. Później ci powiem. - powiedziała do Yuki i weszła z Add'em do pokoju. - A teraz siadaj. - powiedziała i wskazała na swoje łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Add usiadł posłusznie. Westchnął. - No... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 Yuki również weszła do pokoju, bo był to w końcu również jej pokój i usiadła na swoim łóżku. -Dlatego nie było was na zajęciach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Emily zaczęła szukać czegoś w torbie. - A więc czemu nie chcesz niczyjej pomocy? - zapytała Add'a po czym zwróciła się do Yuki. - Tak Yuki, dlatego. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Percidal nie zdążył na zajęcia bo zbyt długo szukał pokoju i rozpakowywał się, więc postanowił że pochodzi po pokojach, Przeszedł po pokojach od 1 do 3 ale nikt mu nie otwierał. Jednak nie poddawał się lecz z zawodu pominął jeden pokój i zapukał pod numer 5 Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Dofus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Nikogo nie ma. Proszę nie wchodzić. - zawołała, podbiegła do drzwi i zamknęła je na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Agnes właśnie wracała do pokoju i spotkała przed nim.. jakiegoś...człowieka. - Cześć... Jestem Agnes - przywitała się - i ten.. no to mój pokój, i takich dwóch innych, ale nie wiem czy możemy cię teraz wpuścić bo mamy rannego kolegę... - mówiła wchodząc do pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - To moja sprawa. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts