Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Elu zauważył wchodzącą do pokoju Agnes, zrobiło się już trochę tłoczno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 No cóż trudno przyjdę później - pomyślał i szedł dalej po pokojach. Jednak nikogo nie było , poszedł więc do pokoju pouczyć się czegoś na jutro mimo że nie wiedział czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 [Agnes ma zapasowy klucz .-. ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Dobra, dobra. - mruknęła i wyjęła z torby pudełko. - Masz szczęście że ta rana nie jest zbyt duża. Może nie będzie trzeba zszywać... I połóż się, chyba że chcesz mieć wodę utlenioną w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Add położył się. Westchnął. - No super... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 W pokoju myślał .... Kurza twarz czemu niby nie mogły mnie w puścić i czemu nikogo nie było w pokojach przecież zajęcia już dawno minęły. A z resztą nie moja sprawa dobrze że nikogo nie ma nikt się nie dowie kim jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - No co? Coś się nie podoba? - zapytała i wyjęła z pudełka wodę utlenioną i opatrunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 ((Zmien te kp synu, wygląd twej postaci Dofus)) - Otrzymuje pomoc... to cóż, nie zdarzyło się nigdy. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - No to się masz z czego cieszyć. - powiedziała i zaczęła przemywać mu ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Nudno trochę wyciągnął z torby pieniek , nóż do strugania i samo poszło po pare nastu minutach strugania miał gotową rękojeść a po następnych nastu minutach miał gotowy wzór miecza treningowego. Zaczął więc upiększać jego wygląd strugając dale i nadając mu formę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Czy ja wiem... to raczej dyshonor... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Już ci mówiłam: Każdy czasem potrzebuje pomocy. - powiedziała z uśmiechem i po chwili założyła mu opatrunek. - No dobra, gotowe. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Ale dla mnie to hańba. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 No to forma skończona wystarczy go teraz dopełnić i pomalować lakierem do drewna potem wyszlifować, potem posprzątać syf i można ćwiczyć - pomyślał - i zaczął robić to co pomyślał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - A cicho bądź. - powiedziała i przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Ale to dla mnie hańba z powodu tego czym jestem... - powiedział. - O kur... nie powinienem zdradzać tylu szczegółów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) - Wygadałeś się. - powiedziała i usiadła na podłodze obok łóżka. - Ale... Nie obchodzi mnie czym jesteś. Powinieneś czasem docenić to co ktoś dla ciebie robi. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Agnes stała i oglądała wszystko z daleko ,,tego czym jestem" ,,tego CZYM JESTEM" - Co?! - krzyknęła po czym się opanowała - sorki, wiem, że to hańba dla psychopaty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 "To... on tez nie jest człowiekiem? "-pomyślała Yuki -Jak to sie wygadal? O co chodzi?-zapytala. Wolala udawac ze nic nie wie, dla bezpieczeństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - Rozbiłem głową umywalkę i nic mi nie jest. Uznałem że to oczywiste że nie jestem człowiekiem. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Elu popatrzył na Add'a. To było do przewidzenia... pomyślal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 25, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2014 -Nie jestes czlowiekiem? W takim razie czym jestes?-zapytala udając głupią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 - W takim razie powiedz chociaż czym jesteś. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Add odchrząknął. - Demonem. Dokładniej Lordem Protektorem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Emily patrzyła na niego przez chwilę spokojnym wzrokiem. - Zachowujesz się jakby to było coś strasznego. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts