SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Drodzy czytelnicy Equestria Times, a także Brohoofa i Manezette! Pierwszy numer nowego pisma jest już na horyzoncie. W związku z tym zachęcamy Was do pisania listów do redakcji. Możecie w nich poruszać nie tylko sprawy bezpośrednio związane z pismem, ale ogólnie z fandomem, kucykami, a także, jak macie ochotę, zupełnie od czapy. Postaramy się odpowiedzieć na wszystkie listy, a co ciekawsze umieścimy w wydaniu. Do zobaczenia! ADRES MAILOWY: [email protected] Na maile odpowiada cała redakcja, choć najpierw trafiają do mnie. Jeśli chcecie, aby list przeczytał określony członek, to napiszcie o tym w temacie. Czekamy na listy! PS: tak, możecie zadawać pytania! Edytowano Listopad 27, 2014 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Mam pytanie: czy można w tym liście zadać pytanie? Może będzie jakaś specjalna rubryka na pytania do redakcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Możecie pisać o czym chcecie. Pytań i nawet odpowiadać na listy napisane przez innych, a opublikowane przez nas w piśmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 OK. Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Na pewno ocenię numer, ale póki co wysłałem kilka pytań. Dobrze, że każdy może zamęczyć was, zadając mniej lub bardziej idiotyczne pytania. Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Guten Tag, meine liebe Ponies! Informuję, że przymierzamy się powoli do wydania kolejnego numeru Equestria Times i czekamy na listy od was. Piszcie, bo warto . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) To ostatnia okazja, aby napisać do nas... aby ten pojawił się w nowym numerze. Co więcej, można odpowiadać na nasze odpowiedzi z poprzedniego numeru (czas! szok!) Szczególnie, że mamy nowy adres: [email protected] Edytowano Listopad 27, 2014 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Kochany Spidi, pytanie! Wybacz, że tutaj, ale nie mam czasu na wysmarowanie maila przynajmniej teraz. Ostatnio naszło mnie na pewne przemyślenia o tematyce - z punktu widzenia fandomu (idei, nie ludzi) i mojego - dość ważnej. Czy gdybym napisał artykuł i wysłał gotowca na waszego maila, byłaby szansa na opublikowanie go, czy raczej nie i zginie on w gąszczu listów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Linds - występy gościnne u nas są jak najbardziej możliwe i mile widziane. Tak więc jeżeli chcesz napisać artykuł to zapraszamy serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Spidiego nie ma, odpiszę ci ja. Artykuły gościnne, pisane przez osoby spoza redakcji są jak najbardziej mile widziane i zachęcam do ich pisania i wysyłania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 to co ta dwójka napisała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 W takim razie kulturalnie dziękuję za odpowiedź nisko się przy tym kłaniając i zaczynam przelewać myśli na papier. Za wczasu uprzedzam, że może nie wyślę tego dziś, czy jutro, ale planuję do końca 21.12 się wyrobić. Ale to wysyłać rozumiem na ten mail tutaj podany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Jeżeli mowa o artykule a nie o liście, to kontaktuj się bezpośrednio ze mną, a wszystko zostanie wyjaśnione, co i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Przepraszam za absencję, ale jechaliśmy nach Festung Breslau. Od siebie tylko dodam, że ze wszelkimi sprawami organizacyjnymi, lepiej pisac bezposrednio do Dolara, jako naczelnego, lub ew. privy do konkretnych członków redakcji, jeśli mamy do nich takie precyzyjne sprawy. Na ogólnym mailu to raczej oczekujemy głównie konwersacji, opinii, dysput i innych rozmów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 W związku z zerowym zainteresowaniem czytelników dział "Listy do redakcji" został zlikwidowany. Temat zostaje zamknięty i niedługo trafi do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts