Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Trochę wypiłaś. - powiedział. - Nie polowałem nigdy na wasz sposób ale mogę spróbować. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Naprawdę ci się podobam - Nadie spojrzała na Thomasa wielkimi zielonymi oczami. - Naprawdę chciał byś być moim mężem i być członkiem mojego plemienia. - Nadie zapytała się Thomasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Tak podobasz mi się. I jeśli chcesz zostanę twym mężem. Było by miło Śnieżynko. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Ale czy ty tego chcesz - Powiedziała Nadie - Nie chcę nikogo do siebie zmuszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Tak, chcę. - powiedział. - To będzie dla mnie zaszczyt. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Dziękuje - Powiedziała Nadie i pocałowała go w policzek. Wstała z łóżka i zaczęła się ubierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Thomas również wstał, założył, bieliznę spodnie i buty. Potem koszule. - Ciekawe czy Coyote coś zrobił... - mruknął do siebie po hiszpańsku. ((W sumie Nadie miała już pierwszy raz czy dopiero teraz z Thomasem? .-. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 (( No pierwszy )) Gdy Nadie się ubrała znalazła jakieś jedzenie i zaczęła jeść. - Poczęstuj się - Podała kawałek mięsa Thomasowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 ((Czyli była dziewicą. Ok.)) - Dzięki. - powiedział biorąc kawałek. - To był twój pierwszy raz prawda? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Tak - Nadie uśmiechnęła się, policzki miała czerwone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - I jak podobało się? - zapytał. - I znowu się czerwienisz. Wyglądasz uroczo. - dodał uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Nie pytaj o takie rzeczy - Krzyknęła i kucnęła z zawstydzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Oj nie przesadzaj. - powiedział przyklękając przy niej. - To w sumie normalne. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Ale i tak zawstydzające - Nadie była czerwona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Czy ja wiem? Nie aż tak. - powiedział. - Jesteś calutka czerwona. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 - Daj mi spokój - Powiedziała Nadie - Chodźmy na te polowanie. - Nadie wzięła kołczan strzał i łuk i wyszła z namiotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Thomas wyszedł za Nadie. - Jesteś urocza gdy się wściekasz. - powiedział zakładając płaszcz a potem kapelusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Stark wstał, wskoczył na konia i ruszył w stronę lasu. - Mam nadzieje, ze coś znajdę.- mruknął jadąc miedzy drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Yava usiadła na wielkim kamieniu i w zamyśleniu patrzyła Przed siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Akanksha usiadła obok Yavy. -Nad czym tak myślisz?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Stark był w połowie lasu gdy usłyszał za sobą szelest. Obrócił się błyskawicznie lecz rewolwer był już w niego wycelowany. - Witaj Stark.- powiedział mężczyzna z bronią. - Mnie poszukujesz?- zapytał z sarkazmem. Zanim zdążył odpowiedzieć mężczyzna zwany Billy wystrzelił m jego stronę raniąc w bok. Stark zeskoczył z konia i pobiegł za Billem. Strzeliw jego stronę lecz nie trafił. Lecz Bill obrócił się i trafił go w nogę. Stark upadł. Z powodu bólu nie umiał się podnieść. Bill przystanął i zaczął iść w jego stronę. Kucnął nad nim i wycelował rewolwerem prosto między czy Starka. Lecz on zdążył wyciągnąć nóż i wbił go Billowi prosto w czoło a sam stracił przytomność. Koń Starka przestraszony wystrzałami pogalopował do wioski Indian. Gdy tam dotarł zaczął strasznie chrapać i wierzgać szukając Thomasa by go zaprowadzić do swego pana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Yava już miała odpowiedzieć gdy na horyzoncie zobaczyła znajomego konia - Spójrz! To koń jednego z kolonizatorów- Dziewczyna szybko pomyślała i nagle sobie coś uświadomiła- Coś się stało! Koń nie wrócił bez jeźdźca, a Coyote wyjeżdżał na tym koniu!- krzyknęła i nie czekając na pozwolenie pobiegła do konia. Gdy udało jej się do uspokoić wsiadła na niego i szepnęła - Prowadź do swojego pana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 (edytowany) Koń ruszył z kopyta i zaprowadził ją do nieprzytomnego Starka. Edytowano Wrzesień 22, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Yava widząc nieprzytomnego Straka zeskoczyła z konia i kucnęła przy nim - Żyjesz?- zapyała po indiansku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 22, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2014 - Wcale nie jestem - Powiedziała i wskoczyła na konia, obok stał drugi. - Wichrze dzisiaj musisz być szybki - Powiedziała do konia po indiańsku. - Dzisiaj polujemy. - Odwróciła się do Thomasa - Wsiadasz?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts