Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Thomas uśmiechnął się. Poszedł wraz z Nadie do jej namiotu, gdy dotarli wszedł z nią do środka. ((Wolałbym pominąć opisywanie tego...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (( Przecież to jest najfajniejsza część )) Nadie podeszła do Thomasa i położyła ręce na jego ramionach. - Chciał byś zostać częścią mojego plemienia? - Zapytała i pocałowała go raz w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 ((Ale tu są dzieci .-. )) Po chwili całowania odsunął głowę. - Chętnie, ale nie będę musiał ubierać się jak wy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - To zależy od ciebie i ode mnie - Nadie uśmiechnęła się i zaczęła rozpinać koszulę Thomas'a. (( Ty też nim jesteś xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 ((Ale ja mam już więcej niż 15 lat.)) Thomas ściągnął kapelusz z głowy Nadie, potem zdjął z niej górę jej stroju. - To dobrze. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - Ty świntuszku - Zaśmiała się i zaczęła całować jego szyje schodząc niżej i niżej. (( ale nie masz 18 lat ;D )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 ((Ale legalnie już mogę bawić się w Jaskra )) - Może się zamienimy? - zapytał i pocałował Indiankę. Po chwili zaczął całować ją po szyi. Potem schodził coraz niżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Nadie zachichotała. Delektowała się pieszczotami zaserwowanymi przez Thomasa. Gdzie on mnie jeszcze dotknie tej nocy - pomyślała Nadie i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Thomas złapał Nadie jedną ręką za pierś. - Przyjemnie ci? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - MMm - Powiedziała Nadie - Pieść mnie więcej - Napiła się więcej alkoholu z bukłaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 ((Nie no serio nie opisujmy tego .-.)) Thomas szedł jeszcze niżej, ściągnął Nadie spodnie. - Uważaj żeby się nie upić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (( Dawaj, cykasz się, poprzednim razem nic się przecież nie stało )) - Dobrze - Powiedziała Nadie na która była kompletnie goła - Hej to nie fair, ja też chcę cię rozebrać - Nadie pchnęła Thomasa na futra, podeszła i rozpięła mu rozporek i zdjęła spodnie i majtki. - O widzę że twój mały przyjaciel chciał się przywitać < znowu zniszczę system >. (( Tak BTW https://www.facebook.com/video.php?v=357539604341899 <<< dobry filmik obejrzyjcie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (( Ale nie, serio nie...)) - Cieszy się że cię widzi. - powiedział. (It ain't gonna suck itself) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 ((*czyta posty* ;_; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 ((Heheszu zamknij oczka! To nie dla ciebie!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (( EHhh no dobra, powiedzmy że ci odpuszczę "tym razem" )) Po wszystkim Nadie leżała wtulona w Thomasa. - Było przyjemnie - Powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - Ta... nawet bardzo. - powiedział. - Hej, czy jeśli pokonałem twojego poprzedniego narzeczonego to nie znaczy że teraz ja nim jestem? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - Jeśli tego chcesz to możesz nim zostać - Powiedziała Nadie. Na zewnątrz było już cicho co oznaczało że było już po uczcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - A ty chcesz? - zapytał obracając się w jej stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - No skoro już to zrobiliśmy to czemu nie - Powiedziała Nadie. - Bardziej mi się podobasz od Natosu. Zimno się coś zrobiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - No wiesz, w moim kraju to wygląda tak że jeśli mężczyzna się zaręcza to kobieta może odrzucić zaręczyny jeśli nie chce. - powiedział i objął ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - Czyli musisz najpierw się oświadczyć - Powiedziała Nadie i uśmiechnęła się - Przyjemnie jest w twoich ramionach Thomas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - Wiem. - powiedział Thomas uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Nadie ziewnęła słodko, rozciągnęła się i wtuliła w Thomasa. - Pogłaszczesz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 - Jeśli chcesz. - powiedział i zaczął głaskać dziewczynę po głowię. - Mówiłem ci że masz piękne oczy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts