Garin Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Hej cukiereczki! Niedawno przypomniałam sobie swoją zabawę z dzieciństwa. Jak byłam mała grałam w wiele podobnych gier. Jedną z nich było: Słowo na daną literę. Polega ona na tym, że użytkownik wypowiada daną literę alfabetu, a następna osoba musi dokończyć wyraz. Proste nie? Jedyną zasadą jest to, aby słowo trzymało się tematyki wsi lub pracy na farmie oraz prosiłbym, aby następna osoba powiedziała następną literę. Zapraszam! Zacznę, słowo na literę T Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Lojalista Garin Aktualizacja zasad Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Agregat Słowo na P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Prosie Słowo na Z Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Bawoł. Słowo na K Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Krowa Słowo na G Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Gnój Słowo na J Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Jagnię słowo na W Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Wieś Słowo na D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Drób Słowo na S Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Kura Słowo na M Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Masło! (ci...trza ubić masło xd a mi się to kojarzy z wsią ) EDIT : gdzie ja mam masło ;- ; jeszcze litera! : T Edytowano Październik 9, 2014 przez Cassidy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Trzmiel (na wsi ich dużo) Słowo na literę U poproszę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Ul Słowo na O Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Owca Edit. Nie zdążyłam ;__: Ekologia. Słowo na Z. Edytowano Październik 9, 2014 przez Uszatka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Rzeżucha Słowo na F Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Farma Słowo na P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Plony Słowo na L Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Lawenda Słowo na C Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Źrebię Słowo na literę I Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Pole Słowo na D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Kombajn. Słowo na Z Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Zgniatarka Słowo na J Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Jagnię Słowo na A Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 (edytowany) Agroturystyka Edytowano Październik 10, 2014 przez Littlepip Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Nie ma litery więc niech będzie W Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts