Popular Post Kamisha Posted October 7, 2014 Popular Post Share Posted October 7, 2014 Jakie to dziwne, że jeszcze nie mam tu swojego tematu... No cóż, kiedyś był, ale jak miałam przerwę w robieniu pluszaków i nic nie wrzucałam, to ktoś uznał, że należy mój temat wywalić, więc zniechęciłam się do dodawania tutaj czegokolwiek Ale teraz robię w miarę regularnie [chciałabym częściej, ale praca... :( ], więc zakładam nowy. Jak część z was może wie, prowadzę mały warsztacik pod nazwą Unicornia Workshop. Od paru lat staram się szyć i udoskonalać swoje maskotki Każdą z nich traktuję jak "dziecko" i wkładam w nie masę wysiłku i serca. Każda następna jest nieco inna od poprzedniej, bo za każdym razem próbuje zrobić je jeszcze lepiej i lepiej. Moje pluszaki wykonuję z wysokiej jakości materiału zabawkarskiego o nazwie minky, a wszelkie aplikacje [oczy, znaczki, znaki szczególne] są haftowane komputerowo. Poniżej prezentuję tylko kilka prac, a jakby ktoś chciał obejrzeć resztę albo złożyć jakieś zamówienie [przyjmuję zlecenia nie tylko na kucyki; mogą to tez być inne zwierzątka a także ludzie] to zapraszam na mój fanpage na facebooku: https://www.facebook.com/UnicorniaWorkshop 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleDash Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 To jest... Boże. To jest wspaniałe! Aż brak mi słów!!! Można wiedzieć jakie szablony były do tego użyte? Kuceły wyglądają niesamowicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 Dziękuję! A wykroje robię sama od podstaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayashi Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Nie da się ukryć, genialne. Widać, ile w nie serca włożyłaś Małe pytanko: ile czasu zajmuję ci stworzenie takiego pluszaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 Nie liczyłam dokładnie ile godzin Ale około 20 pewnie łącznie by wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alciapl v2 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Przyznaję bez bicia, kiedyś twoje pluszaki mi się nie podobały. Jednak jak teraz patrzę, moja reakcja: "OMG jakie to śliczne *-*" Edited October 7, 2014 by Alciapl v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 Haha, cóż, dobrze że się rozwijam, nie? dzięki za miłe słowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Choć uważam, że dobry kucyk to nigga kucyk, przyznam że te maskotki są wspaniałe. Pełna aprobata, masz moje skrzydło, czarną dłoń i dozgonny bon na przyzwanie murzyńskich braci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoxton Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Śliczne ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spring Apricot Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Temat przenoszę do poddziału "Pluszaki, figurki itp.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Nowe pluszcze: Chibi Snowdrop [sprzedana] Luna beanie [sprzedana] Maud Pie [do wzięcia] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Commission na OCka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Nie wiem, czy ktoś tu do mnie jeszcze zagląda, ale mimo wszystko wrzucę swoje prawie najnowsze dzieło Derpy z prostymi oczami [takie zamówienie] Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamar44 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Ja tu zaglądam. OBSERWUJĘ CIĘ A tak serio to fajny tyłeczek u Derpy wyszedł ;p Zechcesz się podzielić sekretem jak go zrobiłaś...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 A tak serio to fajny tyłeczek u Derpy wyszedł ;p Zechcesz się podzielić sekretem jak go zrobiłaś...? Dzięki :3 I wiem jak to zabrzmi, ale naprawdę na wymyślanie/wyszukiwanie takich rzeczy tracę masę czasu, więc raczej nie dziele się tym "od tak" :( I tak myślę, że sporo mówię innym artystom z czego i jak szyję. A tajemnice swoje jakieś trzeba mieć :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Moja pierwsza reakcja - Druga reakcja - (zamówić?) Trzecia reakcja - pewnie są drogie... i gdzie ja go/ją postawię Wyglądają znakomicie. Brawo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Aww, dziękuję, Triste ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted April 11, 2015 Author Share Posted April 11, 2015 Nietokucyk na zamówienie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 Derpy na licytacji: http://www.ebay.com/itm/MY-LITTLE-PONY-CUSTOM-PLUSH-PLUSHIE-TOY-FLOPPY-BEANIE-FANART-DERPY-HOOVES-/291491106105?ssPageName=STRK:MESE:IT 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 (edited) Jesteś jak niekończący się papier toaletowy - non stop się rozwijasz. Poprzednie pluszaki, które miały "zbitą" grzywę były świetne, ten z "włosami" - mistrzostwo.EDIT. Aukcja, aukcją. Ile kosztuje zrobienie np. Fluttershy (podobne wymiary, może nieco mniejsze "gabaryty") o grzywie i ogonie tego typu (włosy)? Pytam z ciekawości ponieważ mam pewną granicę, co do wydawania pieniędzy na coś. Dotyczy to absolutnie wszystkiego (muzyka, filmy, gry etc.) Edited June 16, 2015 by Triste Cordis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 Dawno mnie nie było a zdążyłam przez ten czas coś naprodukować kucykowe: i niekucykowe: enjoy :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamar44 Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Fajny cukier xD Kto takie rzeczy zamawia? Niedawno widziałem pluszowy tramwaj, ale to go przebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted November 4, 2015 Author Share Posted November 4, 2015 20 godziny temu adamar44 napisał: Kto takie rzeczy zamawia? Ktoś, kto chce sprawić komuś oryginalny prezent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Kurczak jest świetny. Dlaczego nie zamówiłem u ciebie minionka na urodziny mojego chrześniaka Ucieszyłby się bardziej niż z przeklętego "fajertraka" (wozu strażackiego) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 Kilka ostatnich, kucykowych prac Kolejne w produkcji 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts