Popularny post. Kamisha Napisano Październik 7, 2014 Popularny post. Share Napisano Październik 7, 2014 Jakie to dziwne, że jeszcze nie mam tu swojego tematu... No cóż, kiedyś był, ale jak miałam przerwę w robieniu pluszaków i nic nie wrzucałam, to ktoś uznał, że należy mój temat wywalić, więc zniechęciłam się do dodawania tutaj czegokolwiek Ale teraz robię w miarę regularnie [chciałabym częściej, ale praca... :( ], więc zakładam nowy. Jak część z was może wie, prowadzę mały warsztacik pod nazwą Unicornia Workshop. Od paru lat staram się szyć i udoskonalać swoje maskotki Każdą z nich traktuję jak "dziecko" i wkładam w nie masę wysiłku i serca. Każda następna jest nieco inna od poprzedniej, bo za każdym razem próbuje zrobić je jeszcze lepiej i lepiej. Moje pluszaki wykonuję z wysokiej jakości materiału zabawkarskiego o nazwie minky, a wszelkie aplikacje [oczy, znaczki, znaki szczególne] są haftowane komputerowo. Poniżej prezentuję tylko kilka prac, a jakby ktoś chciał obejrzeć resztę albo złożyć jakieś zamówienie [przyjmuję zlecenia nie tylko na kucyki; mogą to tez być inne zwierzątka a także ludzie] to zapraszam na mój fanpage na facebooku: https://www.facebook.com/UnicorniaWorkshop 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 To jest... Boże. To jest wspaniałe! Aż brak mi słów!!! Można wiedzieć jakie szablony były do tego użyte? Kuceły wyglądają niesamowicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 Dziękuję! A wykroje robię sama od podstaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Nie da się ukryć, genialne. Widać, ile w nie serca włożyłaś Małe pytanko: ile czasu zajmuję ci stworzenie takiego pluszaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 Nie liczyłam dokładnie ile godzin Ale około 20 pewnie łącznie by wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 (edytowany) Przyznaję bez bicia, kiedyś twoje pluszaki mi się nie podobały. Jednak jak teraz patrzę, moja reakcja: "OMG jakie to śliczne *-*" Edytowano Październik 7, 2014 przez Alciapl v2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 Haha, cóż, dobrze że się rozwijam, nie? dzięki za miłe słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Choć uważam, że dobry kucyk to nigga kucyk, przyznam że te maskotki są wspaniałe. Pełna aprobata, masz moje skrzydło, czarną dłoń i dozgonny bon na przyzwanie murzyńskich braci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Śliczne ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat przenoszę do poddziału "Pluszaki, figurki itp.". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Nowe pluszcze: Chibi Snowdrop [sprzedana] Luna beanie [sprzedana] Maud Pie [do wzięcia] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 18, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2015 Commission na OCka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 Nie wiem, czy ktoś tu do mnie jeszcze zagląda, ale mimo wszystko wrzucę swoje prawie najnowsze dzieło Derpy z prostymi oczami [takie zamówienie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Ja tu zaglądam. OBSERWUJĘ CIĘ A tak serio to fajny tyłeczek u Derpy wyszedł ;p Zechcesz się podzielić sekretem jak go zrobiłaś...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 A tak serio to fajny tyłeczek u Derpy wyszedł ;p Zechcesz się podzielić sekretem jak go zrobiłaś...? Dzięki :3 I wiem jak to zabrzmi, ale naprawdę na wymyślanie/wyszukiwanie takich rzeczy tracę masę czasu, więc raczej nie dziele się tym "od tak" :( I tak myślę, że sporo mówię innym artystom z czego i jak szyję. A tajemnice swoje jakieś trzeba mieć :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Moja pierwsza reakcja - Druga reakcja - (zamówić?) Trzecia reakcja - pewnie są drogie... i gdzie ja go/ją postawię Wyglądają znakomicie. Brawo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Aww, dziękuję, Triste ^__^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Nietokucyk na zamówienie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 15, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2015 Derpy na licytacji: http://www.ebay.com/itm/MY-LITTLE-PONY-CUSTOM-PLUSH-PLUSHIE-TOY-FLOPPY-BEANIE-FANART-DERPY-HOOVES-/291491106105?ssPageName=STRK:MESE:IT 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 (edytowany) Jesteś jak niekończący się papier toaletowy - non stop się rozwijasz. Poprzednie pluszaki, które miały "zbitą" grzywę były świetne, ten z "włosami" - mistrzostwo.EDIT. Aukcja, aukcją. Ile kosztuje zrobienie np. Fluttershy (podobne wymiary, może nieco mniejsze "gabaryty") o grzywie i ogonie tego typu (włosy)? Pytam z ciekawości ponieważ mam pewną granicę, co do wydawania pieniędzy na coś. Dotyczy to absolutnie wszystkiego (muzyka, filmy, gry etc.) Edytowano Czerwiec 16, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 3, 2015 Autor Share Napisano Listopad 3, 2015 Dawno mnie nie było a zdążyłam przez ten czas coś naprodukować kucykowe: i niekucykowe: enjoy :D 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Fajny cukier xD Kto takie rzeczy zamawia? Niedawno widziałem pluszowy tramwaj, ale to go przebija. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 4, 2015 Autor Share Napisano Listopad 4, 2015 20 godziny temu adamar44 napisał: Kto takie rzeczy zamawia? Ktoś, kto chce sprawić komuś oryginalny prezent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Kurczak jest świetny. Dlaczego nie zamówiłem u ciebie minionka na urodziny mojego chrześniaka Ucieszyłby się bardziej niż z przeklętego "fajertraka" (wozu strażackiego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Lipiec 26, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2016 Kilka ostatnich, kucykowych prac Kolejne w produkcji 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się