sz6sty Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Kochani! Już 7. grudnia, odbędzie się wyjątkowa impreza dla wszystkich fanów kucyków, w każdym wieku! Kinga "Pingwinowa" Cabała i Monika "Ailish" Filipiak z grupy D'n A oraz Fundacja Polskich Bronies "Canterlot" mają zaszczyt zaprosić Was do Krakowa na mikołajki, aby wspólnie odkrywać magię przyjaźni i bawić się w świątecznej atmosferze!- Ci łaknący wiedzy, będą mogli wysłuchać prelekcji i paneli tematycznych poświęconych przeróżnym zagadnieniom - Ci spragnieni wyzwań, będą mogli sprawdzić się w konkursach i turniejach - Ci, którzy będą chcieli się sprawdzić w sztuce, będą mogli doskonalić swój talent i poznać nowe techniki od doświadczonych artystów prowadzących warsztaty - Ci głodni rozrywki, będą mogli skorzystać z szerokiej oferty konsol i gier planszowych - Ci najmłodsi, będą mogli wziąć udział w atrakcjach przygotowanych specjalnie dla nich, gdzie pod okiem profesjonalnych animatorów, będą mogli bawić się wspólnie Ponadto meet jest organizowany właśnie po to, by Bronies z całej Polski mogli się wzajemnie poznać i z okazji mikołajek wymienić się prezentami ze starymi jak i nowymi znajomymi. Najważniejsze to mieć uśmiech na twarzy i nie bać się innych (nie ważne jak dziwni się wydają), a gwarantujemy nawiązanie nowych znajomości, a może nawet przyjaźni… Możemy też ogłosić, że udział w imprezie potwierdził pewien bardzo wyjątkowy gość - Mikołaj, który zapowiedział niespodzianki dla dzieci i tych starszych Więcej informacji i rejestracja są dostępne na stronie imprezyWydarzenie na Facebooku Jeśli chciałbyś wygłosić jakąś prelekcję, bądź przeprowadzić atrakcję, zapraszamy do wypełnienia formularza znajdującego się tutaj. Twórcom atrakcji zapewniamy: – zwrot opłaty akredytacyjnej (60 min. – 50%, 120 min – 100%) – kawę / herbatę – zimne napoje – zimny poczęstunek Jeśli jesteś zainteresowany pracą wolontariusza, zapoznaj się z tą stroną Zapraszamy i do zobaczenia w grudniu ! Edytowano Listopad 13, 2014 przez sz6sty 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Będzie wojna na śnieżki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Będzie wojna na śnieżki :3 Śniegu nie będzie, he. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Masz zamiar zabrać śnieżek? :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pargus2000 Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) Będziemy śpiewać Winter Wrap Up? Edytowano Październik 23, 2014 przez Pargus2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 (edytowany) Będziemy śpiewać Winter Wrap Up? hmm ale to chyba na wiosnę się śpiewa (btw, chcesz pomóc w organizowaniu meetu lub chcesz prowadzić prelekcje? zgłoś się https://ponymeet.pl/?page_id=29) Edytowano Październik 26, 2014 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Miejscówka już jest, teraz tylko jeszcze możliwość zapisania się na listę, wykonania przedpłaty i oczywiście plan atrakcji. No i jakieś info o noclegu na miejscu, nie każdy ma przecież blisko. Ponymeecie nadchodzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Właśnie ruszyła rejestracja! Zapraszamy na stronę imprezy, aby zgłosić swój udział i zapewnić sobie miejsce przy naszym gościu specjalnym - św. Mikołaju Przypominamy, że jeśli chcesz mieć identyfikator z własnym awatarem, koniecznie zarejestruj się i dokonaj przedpłaty do 30.11. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Ba, żeby człowiek jeszcze miał jakiś charakterystyczny avatar. Niemniej dzięki za info. Wiadomo może kiedy będzie program? I jeszcze gdzie zgłaszać chęć noclegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Eh, akurat w moje urodziny. Poszłabym! ;_; Ale nie wiem czy wtedy będę jeszcze w Krakowie, czy już w Kołobrzegu. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Listopad 13, 2014 Autor Share Napisano Listopad 13, 2014 Kochani! Chcielibyśmy Was poinformować, że z przyczyn od nas niezależnych, jesteśmy zmuszeni przenieść naszą imprezę na inny dzień. Nie bójcie się, nie jest to odległa data, przesunięcie jest zaledwie jednodniowe. Krakowski Pony Meet 12.1 odbędzie się 7 grudnia (w niedzielę) w godzinach 8:30-18:00 Dla wszystkich, którzy przyjadą już w sobotę, przygotowany będzie program zwiedzania Krakowa oraz wspólne wyjście na przysłowiową babeczkę. Nocleg z soboty na niedzielę będzie zorganizowany na zasadach gościny w mieszkaniach krakowskich bronies, więc jeśli ktoś chciałby z niego skorzystać, niech wypełni odpowiedni formularz. Przepraszamy jeśli zmiana terminu komuś burzy plany, jednakże zapewniamy, że niedzielny termin, sprawi 20% więcej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Hmm... Warto mieć plan B, C, D i nawet E. Po raz pierwszy w życiu planowanie na zapas się przydało. Powiem więcej, nawet cieszę się z tej drobnej zmiany, bo pozwoli mi nieco zaoszczędzić na transporcie. Niestety ma też ona swoje minusy w postaci konieczności opuszczenia meeta godzinę wcześniej, albo wybrania pociągu o piątej rano w poniedziałek (co niestety odpada). Pozostaje więc tylko kilka pytań, mianowicie: 1.Czy plany nie ulegną zmianie do 18.11? 2.Czy do tego czasu będzie znany program? 3.Czy można ewentualnie liczyć na nocleg z 05 na 06? ( nie jest mi to ani trochę do szczęścia potrzebne, tylko do wybrania pociągu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 1.Czy plany nie ulegną zmianie do 18.11? - nie przewidujemy żadnych zmian 2.Czy do tego czasu będzie znany program? - program zostanie ogłoszony najpóźniej tydzień przed imprezą 3.Czy można ewentualnie liczyć na nocleg z 05 na 06? - nie jesteśmy niestety na tą chwilę w stanie zagwarantować noclegów z piątku na sobotę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pargus2000 Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 "(...) jednakże zapewniamy, że niedzielny termin, sprawi 20% więcej zabawy!" 20% więcej? Chyba nie przypadkowo napisałeś 20% co nie Rainbow? Rainbow Dash: Okej nieważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 A co jeżeli będe chciał przyjechać juź w piątek? Bylby zapewniony nocleg z piątku na sobotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Meet zaczyna się o 8:30, można będzie wejść pózniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Meet zaczyna się o 8:30, można będzie wejść pózniej? Wiem z własnego doświadczenia, że to możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Mam zamiar zjawić się na tym meecie. Przyjazd planuję w sobotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Podobno w Sobotę będę w Bochni na Noclegu w Kopalni (polecam jak ktoś nie był), stamtąd to już blisko więc istnieje szansa że się pojawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Jak nakazuje tradycja meet’ów krakowskich, zostanie przeprowadzona i tym razem aukcja charytatywna, na której będzie można wylicytować ciekawe pamiątki! Tym razem z okazji zbliżających się Świąt, za pieniądze z aukcji, zostaną zakupione dary dla Domu Samotnej Matki przy ul. Przybyszewskiego 39 Osoby, które chciałyby ofiarować coś na rzecz licytacji, prosimy po prostu przynieść swój podarek na imprezę i zostawić go w punkcie informacyjnym przy wejściu do szkoły. Przypominamy też, że jeśli ktoś chciałby zgłosić swoją prelekcję, lub panel tematyczny, może to zrobić tylko do piątku:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pargus2000 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Okej a takie pytanie... czy zakładka "Program" na tej stronie meeta będzie niedługo aktywna? Bo się 6 7 zbliża a ja chciałbym wiedzieć co się będzie działo tam bo to mój 1 meet... (chyba że jest aktywna tylko ja mam coś nie tak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pargus2000 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 A! I drugie pytanie! Ta przedpłata to na jakiej zasadzie działa? Zapłacę - to mogę iść bo mam identyfikator, nie - to nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Jako, ze już jestem po całym procesie, (swoją drogą mogliście dać opcję przelewu, ale jakoś se dałem radę) więc mogę co nieco powiedzieć. Dostajesz kod i on przekierowuje cię na stronę płatności Paypal, lub kartą (moja niestety nie obsługuję płatności internetowych. ***** ING). Jeśli się zarejestrujesz, a nie zapłacisz, to czeka cię płatność przed wejściem na Meeta. A jak tak randomowo przyjdziesz bez rejstracji, to nie wiem. Na Ambermeecie, z tego co pamiętam, to można było wejść bez rejestracji, ale po zapłacie stosownej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 A! I drugie pytanie! Ta przedpłata to na jakiej zasadzie działa? Zapłacę - to mogę iść bo mam identyfikator, nie - to nie? Przedpłata = masz swój prywatny avek Brak przedpłaty = nie masz własnego avka i płacisz przy wejściu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się