Cipher 618 Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Załóżcie szkołę! Odnoszę dziwne wrażenie, że przynajmniej raz próbowałyśmy... Hmm... Chyba tak. Spróbujemy jeszcze raz? Lepiej nie, to bardzo odpowiedzialna praca. Mam pewne obawy. O mnie się nie martw, ja sobie radę dam Mam na myśli uczniów. Załóżcie centrum naprawy Xbox'ów! Po raz kolejny... takie deja vu. Fakt, ale spróbujmy znowu. Będzie fajnie! Lyra, już raz chciałaś wyczyścić dane z dysku wybielaczem. Mógłbyś nam pomóc przy tych Xboxach, a nie biadolisz. Lyra... Triste stwierdza fakty. Lepiej nie. Nie znamy się na tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Zbudujcie autostradę w Polsce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Zacznijcie hodować karczochy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Zróbcie czekoladowego człowieka~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 A może by tak... Stwórzcie własne państwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 14, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Zbudujcie autostradę w Polsce! Co i gdzie? Właśnie tak nazywa się moja... kraina, natomiast autostrada, to taka... szeroka ulica, dzięki której można poruszać się szybciej i sprawniej.Skoro tyle o tym wiesz, to może ludzie z twojej... krainy nam pomogą? Lyra, powiem krótko - prędzej Celestia dostanie zmarszczek, niż z pomocą moich rodaków zbudujecie autostradę.Aha... W takim razie, zobaczmy kolejną propozycję... Zacznijcie hodować karczochy :3 Hodowla czegokolwiek, trwa dość długo, a my chciałybyśmy zrobić coś jeszcze dziś. Bon Bon, czytaj ze zrozumieniem "Zacznijcie" - czyli posadźcie, a nie jedzcie wyhodowane przez nas karczochy...No dobrze. Lyra, idziemy babrać się w ziemi. Mam nadzieję, że są smaczne, a cała ta hodowla będzie warta ciężkiej pracy. Zróbcie czekoladowego człowieka~ Mogę zrobić cokolwiek z czekolady, ale nie zrobię czegoś, czego nigdy nie widziałam... I czegoś, co nie istnieje Ludzie istnieją. Po prostu jesteś zbyt leniwa... W takim razie narysuj mi go, z każdej strony, żebym nie musiała domyślać się jak wygląda z tyłu i boku. Umm... jeszcze nad tym pracuję. W takim razie wstrzymam się, z tym czekoladowym człowiekiem. Lyra, co powiesz na czekoladową wersję ciebie?To trochę dziwne uczucie zjadać samą siebie, ale czekolada... Bon Bon, do roboty. A może by tak... Stwórzcie własne państwo Nie wiem czy podołałabym, tak odpowiedzialnej funkcji. Mogłabym zostać twoim osobistym doradcą Chaos w pięć minut... to by było coś. Fajnego?Gorszego niż 50 Discordów, przed reformacją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Porysujcie sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Stwórzcie mafie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Wykonajcie wspólnie bananowy taniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Odwiedźcie swoje rodziny! Pojedziemy na święta. Zawsze tak robimy, ale pomiędzy nimi, wolałabym robić coś wspólnie z Lyrą. Proponuję rozebranie się i pilnowanie ubrań Ha... ha... ha... Pewnie to twoje hobby?Moim zdaniem na bank. Nie wiem jak ty, ale ja nie chciałabym tego oglądać. A ja tak No tak, zapomniałam o twoim... hobby Porysujcie sobie Czemu nie... Taki powrót do źrebięcych lat Może zagramy w wyzwania? Na czym to polega? Mówimy sobie, co druga osoba ma narysować. Nie słyszałam o tym, ale brzmi fajnie. Może wciągniemy w to Triste? CO? Nie potrafię rysować, poza tym, zabawa dotyczy WAS! Ech... nie dałeś się nabrać Stwórzcie mafie! O kurde! Genialny pomysł! Wymuszenia wiary w ludzi, haracze, strach przed nami... I przymusowe wakacje na Księżycu, których organizatorem będzie biuro podróży Celestia... Wykonajcie wspólnie bananowy taniec Bon Bon? Nie daj się błagać... Dajcie tu jakąś muzyczkę. Ej Bon Bon... nie bądź taka sztywna... Bananowy taniec. Serio? Znam tylko to - Uganiałaś się za własnym ogonem? Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Załóżcie armię Cukierkowych Potworów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Ubierzcie buty i stepujcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Zjedzcie coś :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Przejmijcie władzę nad Equestrią!Nie dzięki. Nie z Lyrą jako księżniczką. Poza tym, nie posiedziałybyśmy na tronie zbyt długo.Niby dlaczego? A straż? Wiesz, przyjdzie sześć klaczy i po sprawie. A straż będzie po ich stronie. Do tego Discord, inne księżniczki... Może być ciężko, ale...Ciężko to będzie, nie zwariować na Księżycu, przez kolejne 1000 lat. Jeśli nie więcej. Załóżcie armię Cukierkowych Potworów!Hmm... da się zrobić cukierki w dolnym kształcie, ale jak je ożywić?Może spytamy Twilight? Tja, już to widzę: "Hej Twilight. Masz może coś, o ożywianiu cukierków?" Twilight - [sprawdza godziny przyjmowania psychiatry, w lokalnym szpitalu] Ubierzcie buty i stepujcie! Po co nam buty, skoro mamy kopytka? Bon Bon, ale ja nie potrafię stepować... Nauczysz się. Skoro ja nauczyłam się, znosić twoje... eksperymenty, a raczej ich konsekwencje, to nauka stepowania jest przy tym błahostką.Wystarczy dobry podkład, a nogi... kopyta same pójdą w ruch. Co powiecie na to? Ty i te twoje poczucie... pseudo-humoru. Dla mnie się podoba!!! O nie... Triste, co ty narobiłeś??? Teraz będzie to nucić... miesiącami. Ej, co w tym złego, że lubię nucić? Nic, pod warunkiem, że masz bogaty... repertuar. Aha... To dlatego kupiłaś mi, pod choinkę: "Kultowe buty?"? Jejku pomyliłam się... Przeczytałam "nuty". Poza tym, kupiłam ją w ostatniej chwili, w wielkim chaosie... Zjedzcie coś :3Wiesz co? Masz rację. Zgłodniałam, a ty Lyra? No ba... Idziemy coś zjeść? Proponuję przegrzebki w sosie holenderskim... cokolwiek to jest. Przygotuje je gość, który non stop drze mordę. Że też, ma jeszcze zdrowe gardło?Ile to coś kosztuje? I co to jest?Zaledwie 1280 bitsów. Tja, "zaledwie"... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Zróbcie sobie "80 dni dookoła ziemi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Pojedźcie na plażę i podrywajcie ogierów : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Napiszcie dramat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Pomóżcie Znaczkowej Lidze znaleźć znaczki talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Zróbcie sobie "80 dni dookoła ziemi" Mamy łazić przez 80 dni wpatrując się w ziemię? Ziemię - krainę ludzi. Całkiem niezły pomysł. Błagam... znowu? Pojedźcie na plażę i podrywajcie ogierów : D Umm... plaża może być, ale to drugie... tego... Ech... po prostu jest zbyt nieśmiała, ot co. Kłamstwo! A kto nie potrafił otworzyć pyska przed Spikiem? Bo to smok! Chcesz, żeby moją grzywę do Celestii odesłał? Jasne... a straż królewska? Przed występem na Gali, gdy zadano ci pytanie, TO JA musiałam mówić za ciebie, że jesteś moim gościem. Są uzbrojeni, a poza tym to ty miałaś bilet. A kogo zapytał ciebie o ten bilet? Ten... wiesz, o błękitnej grzywie? Wpadłaś mu w oko. Serio? Miałyśmy suknie, nie widział znaczków. A kogo zaprosił na spacer, gdy skończy wartę? Lyra, mam dość. Następna propozycja. Wymyślcie program reformy Equestrii! Ciężka sprawa. We dwie nie damy rady. Ja tam nie widzę problemu. W takim razie co proponujesz? Umm: zniesienie szkolnictwa, darmowe jedzenie, darmowy cydr, zniesienie EFZ (Equestriański Fundusz Zdrowia), zmianę repertuaru w popularnych stacjach radiowych... To ostatnie ma sens, ale reszta? Chcesz mieć pokolenie idiotów, którzy będą głodować, ponieważ rolnicy nie będą uprawiać warzyw za friko i nie mieć dostępu do lekarzy, którzy bez sprzętu od EFZ nie będą w stanie leczyć kucyków, o poważnych zabiegach nie wspominając? Hmm... chyba masz rację, ale napiszemy petycję, co do zmiany repertuaru. To ma sens, prawda? Problem w tym, że nadają z Canterlot. Potraktują to równie poważnie, jak ja, twoją wiarę w ludzi. Napiszcie dramat Gdybym opisywała wszystkie wybryki Lyry, w moim pamiętniku, byłaby to tragikomedia lub bardzo smutny dramat. W końcu muszę znosić jej "ludziologię". Przynajmniej raz w tygodniu spada ze schodów, a ja muszę iść do szpitala. Pomóżcie Znaczkowej Lidze znaleźć znaczki talentu. Były u nas i prawdę mówiąc wolałabym, żeby przez mój dom przebiegło stado naćpanych wywarem Zecory byków, niż ich obecność. Bon Bon... Bez przesady. Są takie urocze. Szczególnie Apple Bloom. Fakt - urocze, ale gdy stoją w miejscu lub śpią. Już raz pozwoliłam im na "kocówę". Jedna doba, tydzień sprzątania... Znasz takie powiedzenie? "Albo masz w domu źrebię, albo porządek". Ot co. My mamy trochę inne: "Dziecko jest czyste, albo szczęśliwe" Że, co? Tamto rozumiesz, a tego nie? Przejdźmy do kolejnej propozycji. Póki co nie ma jej... spostrzegawczy to ty nie jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Załóżcie cyrk i wędrujcie po Equestrii! : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Napiszcie książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Wkujcie na pamięć wszystkie kursy giełdowe, jakie znajdziecie w gazecie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Może pobawcie się w naszą zabawę "Łapki"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 (edytowany) Załóżcie cyrk i wędrujcie po Equestrii! : D Podoba mi się ten pomysł, ale przynajmniej raz w tygodniu mam go w swoim domu. "Cyrk" raz jest zabawny, a czasami doprowadza do szewskiej pasji :( Napiszcie książkę. Próbowałam - kucharską, ale wszystkie przepisy są w innych. Nic dziwnego, skoro to z nich w większości korzystam. A może zamienimy się tematyką? Ja mam pisać o Alicornach, takich jak Triste, a ty o tworzeniu cukierków i innych słodkości. Czarna lista jak nic... Zawsze to jakieś wyróżnienie Wkujcie na pamięć wszystkie kursy giełdowe, jakie znajdziecie w gazecie :3 Wykuć mogę. Na ścianie... I po co te nerwy? Mam dość uczenia się na pamięć składników, rozmiaru i wyglądu tortu, który ktoś zamówił. Czasami przechodzą kucykowe pojęcie... Może pobawcie się w naszą zabawę "Łapki"? CZY KTOŚ POWIEDZIAŁ ŁAPKI??? Porada: uciekaj, zanim Lyra skończy ostrzyć siekierę. Z jedną ręką, też da się żyć. Edytowano Kwiecień 29, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Weźcie udział w polskich wyborach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts