Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) Dziś urodził mi się w głowie pomysł na kolejną zabawę Oh A co to za zabawa bo ostatni twój pomysł się nawet przyjął Cóż Babs w tej zaobawie użytkownicy będą szukać swoich autorytetów Autory..co ? możesz prościej mądralo ? Autorytet to osoba lub instytucja którą szanujemy i która daje nam dobry przykład Czyli tak jak moja mama ? Albo kuzynka Tak Babsi Miałeś mnie tak nie nazywać, *kopniak koptem*, a o chodzi dokładniej w tej zabawie Auć bolało złośnico. Wybieram najpierw użytkownika przypadkowego i potem pytam dla kogo jest on autorytetem,. zsń ten kto na to opowie staję się obiektem staje się kolejnym przedmiotem pytania. Zaczynamy zatem dla kogo autorytetem Jest Tarreth ? Edytowano Październik 17, 2014 przez Schizo Zandi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Dla Arjena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2014 Autor Share Napisano Październik 17, 2014 Cóż podejrzewałem że tak będzie, ale poczekajmy jeszcze na głosy innych użytkowników, jeśli zaś si to potwierdzi Cahan wskakuje na miejsce Tarretha w tej zabawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) Też to chciałam napisać xDD ale jednak Estelle Edytowano Październik 17, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Ta, no. Jak jej było... Estelle, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Estelle ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2014 Autor Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) Cóż Cahan zostałaś przegłosowana bTarreth jest autorytetem dla Estelle A dla kogo autorytetem jest Cassidy ? Edytowano Październik 17, 2014 przez Schizo Zandi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Dla BrillantCandy, tak jakoś Edytowano Październik 18, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Sajback :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 Cóż zatem mój Kainowy kumpel ba ma Swój Autorytet w postaci Cassidy A dla kogo Sajback jest Autorytetem ? Ej Zandi łamiesz zasady nie spodziewałam się Cóż widocznie masz na mnie jakiś wpływ Babs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 dla Cassidy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Dla Cassidy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 Zatem widzę że w tym wypadku mamy kółeczko Autorytetu Dla kogo Autorrytetem jest Mały Hehesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Dla Dużego Hehesza Dla Oksymoron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Dla Oksymoron ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Zatem HEhesz Szanuje Oksymoronka Zatem kto szanuje Timber ? Edytowano Październik 18, 2014 przez Schizo Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Sosna (down. Czy ja wiem. Jesteśmy kompatybilni i jesteśmy wzorem dla samych siebie. To raczej dobrze :3 ) Edytowano Październik 18, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Sosen (Saj jesteśmy swoimi autorytetami , to nie ma sensu ;u; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 a więć decyzja podjęta przez nasze autorytarne kółeczko Timber jest szanowana przez A kto liczy się ze zdaniem Sosny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Świerk Timber XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Timber~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Timber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Timber. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 19, 2014 Autor Share Napisano Październik 19, 2014 Zatem mamy kolejn kółeczko autorytetu wzajemnego A dla kogo autorytetem jest Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts