Long Trailer Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Eliksir Miłości mana Kokosy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Włos z grzywy Pinkie Pie Cukier Toffifee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Internet LTE Plus Wysłane z eLGie 65 za pomocą zepsutego Tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Forum MLPPolska Geny człowieka Komputer Bon Bon zastanawia się, jak połączyć twór, którym jest forum. Zmielony komputer, posypany genami sprawia, że Lyra wysyła podanie na Avatara siebie samej. Bezskutecznie. Kto by uwierzył w teksty: "Hej to ja, Lyra!" Karmel Bita śmietana Twarda czekolada ze stali Lyra walczyła dzielnie z czekoladą. Niestety przegrała. Colgate widząc "stałą klientkę" mówi sama do siebie: "nie no BEEP... Znowu testowała te BEEP cukierki. Ile razy będę grzebać w jej BEEP pysku? Kucyki z bólem zęba potrzebują pomocy BEEP jego mać... Co ja? Warsztat zębowy jestem? Pewnego dnia, wyrwę jej te BEEP zęby i będzie spokój... Ech, a teraz do roboty. Udawać i wmawiać, że nie będzie boleć." Zeszyty z Niemieckiego Plan Lekcji Sprawdzian z Niemieckiego Po zjedzeniu cukierka Lyra poczuła się dziwnie. Zaczęła mówić po "jakiemuśtam". "Bon Bon, was ist das?" "A szprechen zi dojcz"? 1. Umiejętność zarządzania. 2. Dobre chęci. 3. Władza. Lyra przejmuje "władzę" nad cukiernią (póki co). Nic tylko czekać, aż zostanie panią burmistrz... gdyby tylko miała skrzydła, pognałaby z "tronu" w "zamku" z drzewa "Księżniczkę" Twilight Sparle Eliksir Miłości mana Kokosy! Po uporaniu się z kokosami, dostaje +10,3 do miłości oraz -35.2 do zdrowego rozsądku. Wlewa resztki eliksiru do zbiornika z wodą. Efekty... eee... no są jakie są. Cukier Słodkości i różne śliczności. Colgate: BEEEEEEEEEEEEP znowu? Znieczulenia nie będzie, może to cię czegoś nauczy. Włos z grzywy Pinkie Pie Cukier Toffifee Lyra krztusi się włosem, ale tym razem obeszło się bez wizyty u Colgate. Bidulka będzie mogła się trochę uspokoić. Internet LTE Plus Wysłane z eLGie 65 za pomocą zepsutego Tapatalka. Lyra poprosiła Spike'a, żeby wysłał list do Celestii. Niestety, zwój non stop upada na ziemię. Spike stwierdza, "sorry taki mamy internet, brak zasięgu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 A szprechen zi dojcz Chyba: "Sprechen Sie Deustch?", tak jest poprawnie gramatycznie. 1. Umysł stratega 2. Wierne wojsko 3. Teleport do średniowiecznej Jerozolimy( czasy końca krucjat) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Bezy Lody Czarna pożeczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) Tibia Mana Skype EDIT: Twilight Sparle Ekhem! Ekhem! Piszę się "Sparkle", Proszę Pana! Edytowano Styczeń 13, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Mordoklejka Klej Miód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Chyba: "Sprechen Sie Deustch?", tak jest poprawnie gramatycznie. 1. Umysł stratega2. Wierne wojsko3. Teleport do średniowiecznej Jerozolimy( czasy końca krucjat) Pisownia celowa (nie znam niemieckiego) Bon Bon stwierdzając: "nie chcę, ale muszę" tworzy cukierek dla Lyry. Skutki są opłakane. Krucjata ogarnęła także Crystal Empire. W obecnych czasach, nieustannie toczy boje z innymi państwami. Bo kto powiedział, że dzięki doskonałej strategii, krucjaty mają dobiec końca? 1. PKP.2. Zima.3. Zaskoczenie. Lyra po zjedzeniu cukierka, doszła do wniosku, że odwiedzi rodzinkę mieszkającą w Canterlot. Nie robi jednak tego, twierdząc że zima znowu "posypała pieprzem" jej plany. Mniejsza o to, że jest lato... BezyLodyCzarna pożeczka Porzeczka Chyba... Tak czy siak, cukierek jest całkiem niezły. Niestety bardzo szybko rozpływa się w ustach. Włoskie specjałyChińska tandetaAmerykański sen Po zjedzeniu cukierka, który smakował jak makaron, z napisem "Made in China" (to istnieje takie państwo?), Lyra postanowiła W KOŃCU odnaleźć ludzi. TibiaManaSkype EDIT: Ekhem! Ekhem! Piszę się "Sparkle", Proszę Pana! Tak, wiem. Powinienem to zauważyć. Mam jednak wytłumaczenie: dodaj do siebie "syndrom nowej klawiatury" + śliskie klawisze (dlaczego nie sprawdziłem tego w sklepie? :/ ) oraz podkładkę chłodzącą, przez którą laptop stoi pod kątem. Mieszanka idealna, aby pomylić literę, lub ją "zjeść". Po zjedzeniu całej miski cukierków, Bon Bon drze się: "wyłącz to wreszcie, od pięciu dni i 18 godzin gapisz się, w ten przeklęty ekran!!!" MordoklejkaKlejMiód Lyra, ku zwalającej z nóg satysfakcji Bon Bon, po tak wielu miesiącach "usłyszała ciszę". Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Nowy domek w karkonoszach Łopata Pług śnieżny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Polska Piłka nożna Kij bejsbolowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Środek usypiający Tęcza Lot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 Nowy domek w karkonoszachŁopataPług śnieżny "Droga Bon Bon, właśnie kupiłam..." Sorry... nic nie napiszę. Po prostu oglądam to non stop i... ChałwaWasabiMleko w proszku. Cukierek jest "trochę" ostry. A co gorsza nie ma niczego czym można zneutralizować ten ogień w gębie. Bon Bon stwierdza: "Cóż... będzie piekło dwa razy" SushiGorąca Papryczka ChilliZmniejszenie szans na znalezienie wody Mówiłam, że mięso odpada Oj Lyra poczuje tego cukierka, gdy na "tron" wezwie ją matka natura. Spike wyczerpał zapas wody, ale na szczęście miały mleko (woda jest gorsza, ba... pogarsza sprawę) PolskaPiłka nożnaKij bejsbolowy Lyra pobiła Spike'a. "Nie będzie mi tu BEEEP jakiś BEEEP smok po dzielni łaził" Środek usypiającyTęczaLot Lyra chciała założyć linie lotnicze pegazów, ale zasnęła. Co gorsza próbowała podpalić tęczę. Wróciła zdenerwowana, twierdząc, że tęcza przed nią ucieka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 (edytowany) Siła Super Mena Bilbord Kamera Video EDIT: Po sprawdzeniu dla pewności regulaminu postanowiłem usunąć film, by nie dostać punktów. Edytowano Styczeń 17, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2015 TarczaWojsko EquestrańskieEpickie starcie BossówLyra staje u progu i wrzeszczy do Bon Bon: YOU SHALL NOT PASS!!! 1. Beton.2. Bekon.3. Polandball. Lyra w miejscu "tam gdzie Celestia chodzi piechotą" strzela kulkami niczym z miniguna Siła Super MenaBilbordKamera Video EDIT: Po sprawdzeniu dla pewności regulaminu postanowiłem usunąć film, by nie dostać punktów. Lyra rozwala wszystkie bilboardy w Ponyville... wliczając w to domy, na których wisiały. Sąsiednie zresztą też... Ku radości Lyry, pół Ponyville rozdupcone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Miedź Ołów Mangan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 1. Kosz na śmieci 2. Plecak 3. Dywan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Reaktor jądrowy Uran Chernobyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Telewizor Gra o Canterlot Fotel(firmy wygodna dupa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2015 Miedź Ołów Mangan Bon Bon! Tego nie stopisz. To je mangan! Ananas Banan Tajemniczy szpieg dodający ukradkiem kokosy Lyra zajada się cukierkami, mówi: "Wyczuwam czyjąś obecność... Moc jest w nim silna. O rzesz ty... oh sith, oh sith, oh sith..." 1. Gramatyka z Polandball 2. Chęć rozmowy 3. Pojawienie się country-ball'i w Equestrii. Lyra twierdzi, że nazywa się "Grzesio". Eee... nagranie (zapis) łamie zasady regulaminu. Tak czy inaczej, Lyra mówi różnymi głosami: "bierz go, bierz go... na banana, ja tu prowadzę..." Bon Bon jest w szoku. 1. Kosz na śmieci 2. Plecak 3. Dywan "Lyra, śmierdzisz... tym razem przeszłaś samą siebie... po sobie i nad sobą" Ta odpowiada: "ej, to ty zrobiłaś cukierka ze śmieci" Reaktor jądrowy Uran Chernobyl "Lyra? Dlaczego świecisz w ciemności?" "Bo ja wiem? Pewnie od tego cukierka" "Eee... Lyra. Wyrósł ci drugi róg... na plecach" Telewizor Gra o Canterlot Fotel(firmy wygodna dupa) Po zjedzeniu cukierka, Lyra non stop ogląda TV. Pomiędzy odcinkami Gry... ogląda Ponyramę. Słysząc jak pierwszy lepszy kucyk, mówi do niej "cześć", ta odpowiada "bite my shiny pony ass" Czarne jak piekło Czerwone jak ogień Natankowe "Wiedź, że coś się dzieje" Lyra po zjedzeniu cukierka zaczyna kręcić się na podłodze, jak te wskazówki zegarka, jakby ją Discord opętał. "Booon Booon... zrób cooooś" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Mądrość Yody Star Wars Gwiazda Śmierci Wysłane z eLGie 65 za pomocą zepsutego Tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Golarka Pasta do zębów Ręcznik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Brak czasu Dużo zajęć Koty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3FiCER3 Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 1000 litrów wódki 2000 litrów wódki 3000 litrów wódki W jednym cukierku xd Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Wiadro wódy Bimber Cegły posmarowane zaprawą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts