Gość PervKapitan Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Tak myślę, czy ten temat w ogóle powinien powstać, bo naprawdę bardzo rzadko rysuję kuce i w większości tu kuców nie będę wstawiać. Pierwsze pytanie: czy to jest problemem? Bo w regulaminie nie ma o tym wspomnianego. Ale wstawiam: Żeby nie było, nie lubię kolorować, od razu zaznaczam A co do kuców to mam parę, ale nie ma raczej co się chwalić, ale mogę wstawić. Na końcu jest mój poniaczowy OCek, muszę jeszcze nad nim popracować, więc nie jest to "final form". Trzy pierwsze to są ponifikacje moich normalnych OCów, a potem parę postaci z doty jako kucyki. A teraz drugie pytanie. Czy można wstawiać nagie osoby ale z zasłoniętymi miejscami intymnymi? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Nie ma absolutnie żadnego wymogu, żeby w galeriach pojawiały się kuce - pokazuj nam co ci do głowy przyjdzie (poza gore/clop/saucy ) c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 (edytowany) Nie ma absolutnie żadnego wymogu, żeby w galeriach pojawiały się kuce - pokazuj nam co ci do głowy przyjdzie (poza gore/clop/saucy ) c; Przepraszam...ja jestem ślepa ;_; Ależ na prawdę nie ma za co c; ~SA Edytowano Październik 22, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Bardzo ładne i estetyczne rysunki. Nic do nich nie mam i życzę powodzenia ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Także, tego. Komentowałam już wszystkie te rysunki więc chyba nie ma sensu komentować każde po kolei, czyż nie? Zwłaszcza, że zajęłoby to wieki, a raczej nic nowego bym nie napisała. Ale skomentuję je tak czy siak bo to lubisz, a ja lubię pisać. Tyle, że będzie to ogólny komentarz. No więc ludzie ci wychodzą lepiej niż kuce i ja cię za to podziwiam prawdę mówiąc. Wiem, że kwestia talentu, ale mi kuce i zwierzęta się tak łatwo rysuje w porównaniu do ludzi, że nie ogarniam. Jednakże ten wyższy kucowy Kapitan jest wprost cudownie śliczny~ I czemu nie wstawiłaś Derpy? Przecież bije rekordy favów na dA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Oh, dziękuję :3 Cieszę się z pozytywnych opinii, bo jak na razie takie tylko dostałam xD I czemu nie wstawiłaś Derpy? Przecież bije rekordy favów na dA Nie chce dawać raka biednym ludziom xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Nie chce dawać raka biednym ludziom xD Nie przesadzaj~ Słodka jest :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 No w sumie jest derpiasta...jak powinna być Derpy...ale no... A dobra, macie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 No i to rozumiem~ Jest słodziuchna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Odświeżam temat. Sporo rysowałam od czasu gdy coś tutaj wrzuciłam ostatnio. Jeden z moich ulubionych dzieł które w tym czasie zrobiłam: Przedstawia mojego OCka i mnie oraz więź, jaka nas łączy. Brzmi może śmieszne, ale dla mnie to wiele. Narysowałam też pierwszego mojego kucowego OCka w tym czasie, ale dodałam go w innym temacie forum z przyczyn oczywistych. Coś dla fanów Dark Souls z mojej twórczości: Też rysuje comisze, tutaj akurat niedawno skończone prace: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Świetnie rysujesz, ja klasycznym rysowaniem ołówkiem to nawet z patyczakiem będę miał problemy Podobają mi się twoje prace. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Fajne prace, bardzo miły dla oka styl, pomysł i wykonanie ^ ^ Aprobuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Świetnie rysujesz, ja klasycznym rysowaniem ołówkiem to nawet z patyczakiem będę miał problemy Podobają mi się twoje prace. A ja mam wręcz przeciwnie, na kompie nic nie narysuje ładnego ^^ Fajne prace, bardzo miły dla oka styl, pomysł i wykonanie ^ ^ Aprobuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Lubię rysować kobiece kształty, jara mnie to :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Lubię rysować kobiece kształty, jara mnie to :3 Jesteś ciekawą osobą... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Obstawiam, że 65DD Z Dark Souls super = ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Obstawiam, że 65DD Ok Narysowałam dwie nowe rzeczy. Jedną już dawno temu, a drugą dziś skończyłam właśnie. Pierwsze dla mojego kolegi z grupy za dwa piwa, a drugi art-trade z Hedziełem ^^ 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Super rysunki, podziwiam ludzi rysujących metodami klasycznymi... jak ja narysuje prostą kreskę ołówkiem to dla mnie to jest sukces. Ten OC trochę podobny do mojego starego ( nie do taty, tylko do starego OC'ka którego kiedyś miałem ). I nie mam pojęcia dlaczego ja Ci jeszcze nie dałem watcha na Deviancie.... już to nadrobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Super rysunki, podziwiam ludzi rysujących metodami klasycznymi... jak ja narysuje prostą kreskę ołówkiem to dla mnie to jest sukces. Haha, ja mam na odwrót Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 (edytowany) Najnowszy art. Uczę się powoli coraz lepszej anatomii Dostępne również na dA: http://pervkapitan.deviantart.com/art/COMMISSION-The-beauty-544540209?ga_submit_new=10%253A1436219433 Edytowano Lipiec 6, 2015 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 (edytowany) Dostępne również na dA: http://pervkapitan.deviantart.com/art/COMMISSION-Non-coloured-Smokofenek-548835906 Art dla mojego brata, jego OCek ^^ Wersja niedokończona, bo jeszcze pokoloruję. Edytowano Lipiec 25, 2015 przez PervKapitan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Ale śliczne *.* Instafav. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Pokolorowany wcześniejszy art: Najnowszy art. Nie będzie kolorowany: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Bazgroł na szybko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Najnowszy 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Już to komentowałam, ale mimo to...te nóżki~ Takie słodkie łapki ma, że bym chciała je pomiziać~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się