Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2016 Share Napisano Kwiecień 2, 2016 - Może i jest, ale czy naprawdę chcesz ją teraz ścigać? - szepnął jej do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 - Ale... L... Law... - mruknęła cicho i zrobiła się jeszcze bardziej czerwona o ile w ogóle było to możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 - Tak Księżniczko? - zapytał znowu szepcząc jej do ucha. Uśmiechnął się pod nosem widząc jak czerwona jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 - B-Baka! - powiedziała w końcu widząc jak się uśmiecha. - Pffffff.... - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 - Chcesz teraz za nią biegać czy dokończyć to co sama zaproponowałaś? - ponownie wyszeptał to jej do ucha przy okazji kładąc jej dłonie na biodrach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - Pfpfpf... - mruknęła tylko i mocno się w niego wtuliła. Nie wiedziała co może właściwie powiedzieć, więc po prostu tak stała, bo nie miała innego wyjścia jak tylko się zgodzić. A Lorence może dorwać później. Lorence za to po jakimś czasie same zamknęły się oczy. Jeszcze zanim zasnęła zdążyła wyrzucić tego papierosa, którego paliła i w końcu zapadła w sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 - To na co masz ochotę? - zapytał delikatnie dotykając ustami jej ucha i łapiąc ją za koszulkę z zamiarem jej ściągnięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 - T... To twój wybór... - mruknęła cicho Emily. Grzecznie pozwoliła mu zdjąć koszulkę po czym chwyciła go za rękę i pociągnęła go za sobą w stronę łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2016 Share Napisano Kwiecień 15, 2016 Law popchnął dziewczynę na łóżko i szybko do niej dołączył. - Jesteś najpiękniejsza na świecie. - powiedział i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Policzki dziewczyny oblały się jeszcze większym rumieńcem. - W... Wcale nie... - zdążyła powiedzieć jeszcze za nim chłopak ją pocałował. Po chwili to odwzajemniła i objęła go za szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Gdy się od siebie odkleili Law uśmiechnął się. - Jesteś i nie zaprzeczaj. - powiedział. - Ej, co ty na to żebym sprawdził coś czego się kiedyś nauczyłem? Takie jedno małe zaklęcie. - powiedział patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Emily ostatecznie przytaknęła a to co powiedział chłopak, to samo też zrobiła na jego pytanie, bo szczerze to ciekawiła się co chłopak zaplanował. - Tylko mnie nie zamroź ani nic. - zaśmiała się wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 - To coś ciekawszego, zobaczysz. - powiedział, po chwili coś dotknęło nogi dziewczyny, macka, przesunęła się go góry. - Co ty na to? - zapytał. Pojawiła się druga macka. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Po jakiś dwóch godzinach Emily leżała sobie spokojnie przytulona do Law'a. No cóż, zabawę mieli przednią, ale teraz muszą sobie spokojnie odpocząć. - Ej Law... - mruknęła sennie. - Pamiętasz jak się poznaliśmy..? - zapytała śmiejąc się cicho pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Law zamyślił się. - To było dawno temu. Ale tak pamiętam. - powiedział po czym uśmiechnął się. To był deszczowy dzień, nowy uczeń w drugiej klasie gimnazjum, trochę źle dla niego, ilekroć próbował się z kimś zaprzyjaźnić wszyscy go ignorowali, skończyło się na to że siedział z tyłu ponury w czasie gdy trwała przerwa, był smutny. Bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (( Uwaga, retrospekcja~ )) Ta klasa miała to do siebie, że nikt w niej nie lubił nowych osób. Wszyscy woleli obracać się w swoim towarzystwie. Wszyscy, poza jedną osobą. Jedna z dziewczynek o brązowych, długich włosach i dużych zielonych oczach dostrzegła tego chłopca. Widziała, że był bardzo smutny, chyba przez fakt, że był ignorowany przez innych. Podeszła do niego i usiadła bez pytania obok. W ręce trzymała notatnik i ołówek. Po chwili milczenia obróciła się w jego stronę. - Ej... Jesteś Law, prawda? - zapytała jak gdyby nigdy nic. - Mam pytanie, a raczej prośbę... Mogłabym cię narysować? - zapytałą i uśmiechnęła się lekko. Nie żartowała. Bardzo lubiła rysować, a uważyałą, że chłopak ma naprawdę wyjątkowy wygląd, który jej się podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Chłopak niepewnie podniósł wzrok na dziewczynę która podeszła. Była ładna. Usłyszawszy pytanie zdziwił się nieco. On ma być narysowany? Ciekawostka. - Jeżeli chcesz to możesz. - powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Dziewczyna odwzajemniła ten uśmiech i zaczęła coś rysować w zeszycie co jakiś czas na niego. Po chwili na zatrzymała się i przyjrzała mu dokładnie. - Masz bardzo ładne oczy... Takie różowo-czerwone. Takie oryginalne.- powiedziała i zaśmiała się cicho. Chciała go jakoś rozweselić, zeby nie musiał być smutny. Chociaż się uśmiechał, to dalej chyba nieswojo się czuł. Chciała spróbować rozluznić rozmowę. - Skąd jesteś tak w ogóle? Bo na Japończyka mi nie wyglądasz, no chyba ze się mylę. - zaśmiała się wracając Do rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Law uśmiechnął się, nieco zawstydzony komplementem. - Dziękuję. - powiedział. Potem padło pytanie o pochodzenie. - Jestem szkotem. Znaczy mieszkałem w Szkocji. - powiedział przyglądał się dziewczynie. Uważał ją za ładną. I uroczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 - Pewnie musiało być ci ciężko opuszczać dom, co nie? - zapytała i spojrzała na niego uśmiechając się pogodnie. - Też się przeprowadzałam jakiś czas temu. Wcześniej mieszkałam w Holandii, w Amsterdamie... I bardzo tęskniłam, dalej tęsknię. Głównie przez fakt że ciężko.mi znaleźć nowych przyjaciół... Ale da się przyzwyczaić. - zaśmiała się pod nosem. I to bbyła prawda. Nie miała przyjaciół, kolegów i kolezanki tak, ale przyjaciół żadnych. I to było widać, bo na ogół siedziała sobie sama, ale przyzwyczaiła się do tego i przestało jej to tak doskwierać... A może jednak nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 - Nigdy nie sądziłem że Japończycy są tak zamknięci w sobie. - powiedział chłopak, przyjrzał się dziewczynie jakby się nad czymś zastanawiał. - Może to i głupie... ale skoro też nie masz za bardzo przyjaciół to może ja zostanę twoim przyjacielem, a ty moim? - zaproponował po chwili. Spodziewał się że raczej odmówi ale jego matka często mu powtarzała że warto próbować. Tak więc zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 - Nikt się nie spodziewał... Ale tak naprawdę to ta klasa jest po prostu ze sobą bardzo związana i ciężko im zaakceptować nową osobę. Z czasem im przejdzie. - powiedział wzruszając ramionami. Szczerze, to nie spodziewała się takiej propozycji z jego strony, ale natychmiast się rozpromieniła. - No pewnie~ - zaśmiała się wesoło. Nie odmówiłaby takiej propozycji. Bardzo chciała mieć przyjaciela, któremu będzie mogła zaufać i liczyła, że z Law'em tak właśnie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Law uśmiechnął się szeroko do dziewczyny. W sumie cieszyło go to bo nie będzie musiał siedzieć sam. Większość jego znajomych została w szkocji a tutaj już znalazł kogoś z kim może się zaprzyjaźnić. - Yay, mam przyjaciela. - powiedział i uśmiechnął się szeroko. Wyglądał na naprawdę zadowolonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Dziewczyna obdarzyła go przyjaznym uśmiechem. Naprawdę cieszyła się, że znalazła w końcu kogos, kto chciał zostać jej przyjacielem. Nagle sama zrobiła coś odruchowo, a mianowicie przytuliła się mocno do chłopaka. Możliwe, że nie powinna tego robić, ale zrobiła to mimowolnie. Choć to i tak było bardzo przyjemne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Law bardzo zdziwił się tą nagłą reakcją dziewczyny. Chociaż było to całkiem przyjemne. Odwzajemnił przytulenie. Posiedział tak chwilę. - Chcesz może ciastko? - zapytał po chwili chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts