Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (( )) - Rano trochę przerobiłem swój boski dar, potem poćwiczyłem z twoim bratem i zrobiliśmy razem obiad. - Rin i Elesis odeszli trochę od posiadłości - Potem się zdrzemnąłem. Tak mniej więcej wyglądał mój dzień. Nic szczególnego - Dopiero teraz czeka mnie wyzwanie - dokończył w myślach i się uśmiechnął. Rin coraz bardziej wyglądał jak by coś ukrywał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( no co? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 ((Ej a jakby Elesis odmówiła? )) - Ciekawiej niż mój. - powiedziała. - On coś ukrywa... - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( To by było chamskie... lel! Zrób to. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) (( Okej, jedziem z tym koksem < błąd celowy> )) Rin stanął nagle przed Elesis. Po części nie wiedział co robi. Uklęknął przed nią, wyciągnął czerwone pudełko i otworzył. - Wyjdziesz za mnie ?- Na jego twarzy widać było zdecydowanie i nutkę strachu. Edytowano Listopad 19, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( ech ty roman tyku... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Elesis zdziwiła się. Nie wiedziała co w zasadzie powiedzieć. - Rin... - zaczęła. Chyba po raz pierwszy zrobiła się czerwona. - Tak. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Lorence przez jakiś czas chodziła po domu, tak po prostu. Po jakimś czasie weszła do swojego pokoju, wskoczyła na łóżko i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Rin wyglądał jak by ktoś zdzielił go porządnie młotem. - Naprawdę - wstał i założył pierścionek na palec Elesis - Jestem najszczęśliwszym mężczyzną na świecie - Przytulił do siebie Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 Dante chodził nadal po posesji. Stanął przed drzwiami do pokoju Lorence. Chciał zapukać ale coś go powstrzymało. Usiadł obok drzwi i się zamyślił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Ja też muszę coś powiedzieć. - powiedziała Elesis po chwili. - Rin... jestem w ciąży. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (( DUN DUN DUUUUUN )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Czyli to znaczy że będę ojcem - Rin'owi na twarzy zakwitł jeszcze większy uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( Elesis od kiedy? Od tamtej sesji. Trolololololololololo. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 ((Tag )) - Owszem. - powiedziała. - Ciąża u diabła twa krócej? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (( :3 )) - Mhm, - Rin był zadowolony jak nigdy - Musimy się pobrać, w końcu będę miał rodzinę - Szczęście ulatywało z Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( udzielę wam ślubu. Pożyczę twoją sutannę Mephisto. Będzie popijawa.* biegnie do szafy *)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (( To Lorence robi tort i ciastka i wszystko inne~ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( oke. To ja jeszcze wino i ogólnie alkohol załatwię.* leci do sklepu*)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 ((Ale to Elesis ma ślub a nie ja .-. Ja się ożenię z Szeri .-. )) - To tyle dobrze. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( chcę być ojcem chrzestnym.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 - Muszę teraz zadbać o twoje zdrowie - Rin uśmiechnął się i pogłaskał Elesis - Zero palenia, zero alkoholu i tym podobnych używek. Będę dla ciebie gotował zdrowe obiady - Rin zaśmiał się, nie mógł być szczęśliwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (( Taaak~ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 19, 2014 Autor Share Napisano Listopad 19, 2014 (( nie ma to jak Mephisto bierze ślub, a Lucyfer jest ojcem chrzestnym. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) - Tyle to sama wiem. - powiedziała. - Ale gotować mi możesz, bardzo chętnie. - powiedziała szczerząc się. ((Ale co Tag Szeri?)) Edytowano Listopad 19, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts