Shine Star Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 (edytowany) Dałam już tutaj podobny temat, jednak o Adagio A więc! Co sądzicie o Sonacie? Liczę na wasze opinie Edytowano Listopad 3, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 A mogłabyś coś więcej napisać? Ja na przykład nie wiem co/kto to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Taka wersja Pinkie Pie po przeciwnej stronie barykady wygrywająca cały film i skradająca całą widownie. Jako jedyna z całej trójki moim zdaniem nie była "zła", tylko dostosowywała się do zachowania koleżanek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Sonata- nie rozumie sarkazmu, jest dziecinna, nie jest do końca zła, często kłóci się z Arią. Postać spoko, ale w moim rankingu syren zajmuje trzecie miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Zajarana i tyle. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 (edytowany) Sonata! https://mlpforums.com/uploads/monthly_08_2014/post-20419-0-10348200-1408812080.jpg Ten obrazek najlepiej ją podsumowuje. No cóż, IMO wygrała film, jak dla mnie najsłodszy antagonista ever. Cóż, osobiście mam słabość do takich randomowych, ekscentrycznych postaci żyjących we własnym świecie. Z pewnością w filmie jako taka sama z siebie złych intencji nie miała, po prostu była dobra przyjaciółką i się trzymała swoich. Jeśli miała by być trójka EG, to chyba byłaby najlepszym materiałem na postać dołączającą do paczki naszych bohaterek , tak jak z Sunset Shimmer. Mam nadzieje, że jeszcze gdzieś się pokaże. Edytowano Listopad 4, 2014 przez Tempest Gale 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Sonata... jest urocza, głupiutka i w tym tkwi właśnie jej siła. Na pewno można uznać ją za antagonistkę, ponieważ widać było że jest prócz tego dosyć złośliwa i wykorzystywanie innych sprawiało jej przyjemność. Moim zdaniem taka już jest jej syrenia natura, wrodzona cecha charakteru. Ale po części tak jak piszecie, ma ptasi móżdżek i była zwyczajnie lojalna wobec jedynych osób jakie znała w obcym świecie. Oczywiście to nic w porównaniu z jej kumpelkami, które w przeciwieństwie do niej nie potrafiłyby np. cieszyć się z drobiazgów takich jak Taco Tuesday. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Najładniejsza i najfajniejsza spośród syren. Głupiutka przez co rozwala system ergo staje się ulubioną postacią mas. Jak już wyżej wspomniano, nie sądzę by była zła. Wpadła w nieodpowiednie towarzystwo, ulega wpływom i pewnie nawet nie wie, że robi źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Jak dla mnie postać całkowicie stereotypowa. W końcu w większości amerykańskich bajek, jak mamy więcej niż jednego ,,złego'' ktoś musi robić za przygłupa, i w tym wypadku jest to Sonata. Jedynie Hasbro mnie zaskoczyło, bo byłem niemal pewien że z takim zachowaniem postanowi jednak zdradzić pozostałe syreny i dołączyć do głównych bohaterek. Ale w sumie na szczęście tak się nie stało. Tak czy inaczej, widać że takie ,,ubarwiacze'' fabularne jak ona są potrzebne, ale jednak twórcy mogli to zrobić lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Ludzie się nią jarają, że jaka to nie jest super, fajna, słodka, głównie przez jej tekst o taco. Bardzo słabo. Moim zdaniem ta postać wiele sobą nie reprezentuje. Dla mnie to typowa tępa, plastikowa blondyna z liceum. Zgodzę się zaś z tym, że z całej trójki syren, ona jest najładniejsza. Taka wersja Pinkie Pie po przeciwnej stronie barykady wygrywająca cały film i skradająca całą widownie. Jako jedyna z całej trójki moim zdaniem nie była "zła", tylko dostosowywała się do zachowania koleżanek. No moim zdaniem do nazwania jej "Pinkie Pie drugiej strony barykady" sporo brakuje. Pinkie Pie wali randomowymi tekstami, ale nie jest tępą kretynką, do tego Sonacie jednak brakuje wielu umiejętności, które Pinkie posiada. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Jestem tuż po seansie i nie wiem czym się podniecać. Ot, zwyczajna miła i głupia antagonistka. Sonata na pewno ma najładniejszy design graficzny i jest najmilsza z całej trójki. Nic więcej. Poza tym jej, jak i samych syren jest bardzo mało. Tak mało, że aż mi się wydawało, że to postacie drugoplanowe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Taka wersja Pinkie Pie po przeciwnej stronie barykady wygrywająca cały film i skradająca całą widownie. Jako jedyna z całej trójki moim zdaniem nie była "zła", tylko dostosowywała się do zachowania koleżanek. Nie była zła? To ona dała pomysł Trixe o powstrzymaniu mane 6. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbowrocks Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 nacipiała się i zjarała i tyle ale według mnie to ona miała najlepsze teksty w eg rr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 (edytowany) Według mnie Sonata to najfajniejsza postać EVER ! Jej dziecinny charakter i fajne teksty.. Woo Hoo ! Edytowano Luty 26, 2015 przez SayaSuu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Patrząc całościowo na syreny i ich plany,sonata nie powinna być syreną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Patrząc całościowo na syreny i ich plany,sonata nie powinna być syreną.Sonata to po prostu poczciwa syrenka żyjąca w swoim własnym świecie, która lubi/kocha swoje przyjaciółki/siostry na tyle mocno, że bierze udział w ich planach. W sumie patrząc na jej charakter to może uważa to wszystko za zabawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Sonata to naprawdę ciekawa postać. Niby zła syrena, a jednak. Moim zdaniem tak jak już inny użytkownik spostrzegł Sonata nie była zła. Dostosowywała się tylko do zachowania koleżanek. Myślę, że ona i Pinkie mogły by coś zdziałać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Postać według mnie ciekawa. Antagonista, ale urocza :3 . Ogółem nie powiedziałbym, że jest postacią złą, ale bardzo podatną na wpływ innych, co można bardzo łatwo zauważyć, bo tak naprawdę przejmowanie świata jej wisi, to co jest ważne to wtorki Taco . Ogółem według mnie była by bardzo fajnym kompanem dla Derpy, są tak samo niezdarne i kawaii ^^. Miała by na nią bardzo pozytywny wpływ,a cała zła aura po prostu by zniknęła. Ogółem z chęcią bym ją jeszcze zobaczył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 30, 2017 Share Napisano Wrzesień 30, 2017 Aktorka podkładająca głos pod Sonate, Hiromi Hayakawa, zmarła 27 września podczas porodu. Niestety, dziecko również nie przeżyło. Aktorka miała 34 lata i dopiero w 2017 roku wyszła za mąż. Trudno jest mi wyrazić, jak zabolała mnie ta wiadomość. Nie dość, że postać Sonaty bardzo spodobała się fanom i wręcz niemożliwe byłoby zastąpienie jej kimś innym przy potencjalnym powrocie, to sama śmierć aktorki to chyba najgorszy scenariusz, jaki może przytrafić się człowiekowi. Niech spoczywa w pokoju... 1 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się