Grzegorz Parylak Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 (edytowany) cóż.. @Ravik, niektóre kucyki nie chcą rozmawiać o sobie i mają swe tajemnice.. a tak na serio, jemu zależy chyba by nie krążyła o nim opinia zarówno tu na forum jak i na sieci, jak widzę ma dosyć wysokie stanowisko i być może to spowodowało jego odmowę, możliwe też że jest bardziej automatyczny (zasady forum, pilnowanie porządku itd..) niż uczuciowy i może nie chce by ktoś postrzegał go w nieciekawych barwach, powodów może być sporo. Ja nie mam nic do ukrycia bardzo kocham kucyki i wywiad przeprowadzę Edytowano Kwiecień 3, 2017 przez Grzegorz Parylak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 3, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Ale nie zaczynajmy kolejnego tematu "dlaczego Dolar odmówił", bo zaraz Dolar tu wejdzie i powarnuje. Raz odmówił i mi starczy, a jakby zmienił zdanie, to ma mój numer telefonu, numer gg, czy też zwyczajnie tutaj by się zgłosił, a skoro tego nie robi, to chyba nie chce dalej i nie roztrząsajmy dlaczego, bo zaraz kolejny offtopik się tu zrodzi. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravik Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 9 godzin temu BiP napisał: Ale nie zaczynajmy kolejnego tematu "dlaczego Dolar odmówił", bo zaraz Dolar tu wejdzie i powarnuje. Raz odmówił i mi starczy, a jakby zmienił zdanie, to ma mój numer telefonu, numer gg, czy też zwyczajnie tutaj by się zgłosił, a skoro tego nie robi, to chyba nie chce dalej i nie roztrząsajmy dlaczego, bo zaraz kolejny offtopik się tu zrodzi. Dobra, dotarło do mojej pustej mózgownicy (jak zawszę trochę to trwało). Obiecuję, że będę spokojny (przynajmniej do następnego weekendu, aż nadmiar wolnego czasu znowu sprawi, że mi odbije.) Żeby nie offtopować rzucę jeszcze paroma propozycjami (ja jednak jestem upierdliwy): Malvagio (chyba wchodzi co jakiś czas) Ghatorr (chyba też wpada od czasu do czasu) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 18, 2017 Share Napisano Kwiecień 18, 2017 Zróbcie wywiad z Verlaxem, bo to ciekawy człowiek jest. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 18, 2017 Share Napisano Kwiecień 18, 2017 @Gandzia Jeśli kiedyś nie odmówił (BiP będzie wiedział) to nie powinno być problemu. Dzięki za sugestię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 30, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2017 Witam, taka sugestia dla ludzi zgłaszających się... Jest nam miło, że tylu chętnych się zgłosiło do wywiadu, ale jedno "ale", skoro ktoś się zgłasza do wywiadu i potem nie odpowiada na pytania po ponad tygodniu i nie daje znaku życia, to może warto byłoby się zastanowić, czy faktycznie chce tego wywiadu, bo nie widzę zbytnio sensu, abyśmy wymyślali indywidualne pytania do danej osoby, a następnie czekali wiele dni za odpowiedzią, nawet po wcześniejszym przypomnieniu... Pozdrawiamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravik Napisano Maj 2, 2017 Share Napisano Maj 2, 2017 Hej, wracam z kolejnymi pomysłami na wywiady. Jako, że jestem nałogowym czytelnikiem, moje pomysły nie powinny nikogo dziwić. Johnny Poulsen Coldwind Kredke 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 2, 2017 Share Napisano Maj 2, 2017 Nie widzę problemu :) Zapytam czy są chętni. Dzięki za sugestię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Bardzo podoba mi się forma wywiadów z userami. Z tego co widzę to pytania im zadawane nie są oklepane lecz wymyślane indywidualnie dla każdego i to mnie w nich urzekło. Temat dwa miechy wprawdzie nietknięty, ale mogę się zgłosić, bo co szkodzi spróbować? :3 Na forumie nie jestem od bardzo dawna, ale z chęcią odpowiem szerzej na kilka, kilkanaście pytań. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2017 (edytowany) @Wilczkowa Ok dopiszę ciebie do listy Edytowano Lipiec 12, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 12, 2017 Share Napisano Lipiec 12, 2017 (edytowany) 13 godzin temu, Wilczkowa napisał: Bardzo podoba mi się forma wywiadów z userami. Z tego co widzę to pytania im zadawane nie są oklepane lecz wymyślane indywidualnie dla każdego i to mnie w nich urzekło. Temat dwa miechy wprawdzie nietknięty, ale mogę się zgłosić, bo co szkodzi spróbować? :3 Na forumie nie jestem od bardzo dawna, ale z chęcią odpowiem szerzej na kilka, kilkanaście pytań. W wywiadach większość pytań jest "uniwersalna" np. o forum czy fandom, ale staramy się dać jak najwięcej indywidualnych (oczywiście nic na siłę). Im więcej ktoś ma informacji w profilu, tym lepiej. Czasami pomaga awatar/sygnatura. Niejaki Grzegorz Parylak, którego wywiad został usunięty (decyzja adminów) miał raptem trzy, cztery zdania, które i tak wykasował Miałem nadzieję, że będzie można zadać dodatkowe pytania do np. zainteresowań (pytanie 22 u Talara). Nie będę wnikał w szczegóły, ale zależało mu na przedstawieniu jego "wizji Equestrii". Na pytanie: "Z tego co mi wiadomo posiadasz nieco inną wizję Equestrii. Mógłbyś ją opisać w kilku zdaniach?" odpowiedział jednym, krótkim zdaniem. Co prawda mógłbym go "pociągnąć za język", ale nie chciałem (jego wizja powstała w oparciu o chorą grę 18+. Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej, zapraszam na PW) Edytowano Lipiec 12, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 17, 2018 Autor Share Napisano Luty 17, 2018 Witam ponownie. Z racji iż nadal czekam za aż trzema osobami, które mają dać mi odpowiedzi do wywiadów, zaczynam wysyłać do osób z listy jaka jest utworzona z waszych propozycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 29, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Uff, dzisiaj padł rekord, aż 3 wywiady jednego wieczoru opublikowane, pierwszy raz od powstania tego działu, jeszcze nigdy tylu naraz nie zostało dodanych na forum Nie mniej, jeśli macie kandydata, lub sami byście chcieli mieć swój, to nadal zapisy są otwarte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts