Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Miło mi. Jestem Dastan.- powiedział i lekko się jej ukłonił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Dziewczyna zaśmiała się cicho. - Mi też jest miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Dastan spojrzał na dziewczynę.- Jesteś bardzo ładna.- stwierdził po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Hah i przypomnij braciszku swoje słowa - Dino uśmiechnął si, byli u bram miasta. - Mam nadzieje że się spotkamy kiedyś. Nie wiadomo co tu na nas czeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Dastan spojrzał na brata i wyszczerzył zęby.- Życie.- powiedział do Dina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Dziewczyna zarumieniła się lekko na słowa Dastana. - Czy wy też dostaliście tajemniczy list? - zmieniła temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Dostaliśmy, właśnie jedziemy to sprawdzić. Dell się strasznie wydzierał gdy go zobaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Po prostu was zawołałem. - powiedział przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Bardzo donośnie braciszku - Dino się uśmiechnął wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Bo wy gnoje zawsze mnie olewacie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Co ty ja zawsze biorę pod uwagę twoje zdanie, i jak się odzywasz do starszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Tak jak zwykle. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Dziewczyna chichotała słuchając wymiany zdań braci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Ej. Skończcie.- upomniał ich Dastan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 - Hah miły wypad z rodzinką - Dino zaśmiał się głośno - Nie przejmuj się nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Nie przejmuję się, mam przynajmniej trochę rozrywki. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 - Tylko nie zaraź się od nich głupotą. - Dino zaśmiał się głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 - Dobrze, zobaczę co da się zrobić. - odpowiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Dino. Zważaj na słowa.- odparł Danstan z nieprzyjemnym błyskiem w oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 - Oj, nie kłóćcie się... - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 To u nas rodzinne.-powiedział Dastan z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 - Ano, ale i tak się kochamy. Jako bracia oczywiście - Grupka wjechała do miasta. - No i jesteśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 No nie wiem.- mruknął cofając się na koniec grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się i wycofała się obok Dastana. - Czemu nie wiesz? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Takie życie. Nigdy nie wiesz co cię spotka.- powiedział zgniatając papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts