Geralt of Poland Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Steam właśnie zainstalował mi nową aktualizację i teraz kompletnie nie mogę się na niego zalogować. Tryb offline działa, mogę się zalogować na swoje konto w przeglądarce, ale w samym steamie już nie. Dodatkowo znajomy mówi, że jemu steam działa bez zarzutu. Znalazłem gdzieś poradę, żeby spróbować uruchomić steam jako administrator, ale to nie pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Miewałem ten kłopot. W moim przypadku pomógł restart komputera. Próbowałeś już tego? W ostateczności możesz spróbować reinstall, ale bierz pod uwagę to, że usunięcie steam usunie także gry, które za jego pośrednictwem instalowałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 (edytowany) bierz pod uwagę to, że usunięcie steam usunie także gry, które za jego pośrednictwem instalowałeś. I tego właśnie chcę uniknąć. Restartu kompa jeszcze nie próbowałem, zaraz sprawdzę czy pomoże. EDIT: Restart nie pomógł, ale z drugiej strony na innym komputerze nie działa w identyczny sposób, więc raczej i tak nie jest to kwestia reinstalla. Edytowano Listopad 22, 2014 przez Geralt of Poland Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof947 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Wiesz zależy od tego czy hackowałeś jeśli nie to kontakt z administratorami steam lub Valve (już nie pamiętam) albo usuń sam folder ze plikami steam a folder z grą zostaw znajduje się on w plikach steam a później zainstaluj ponownie nie jestem pewny mi to działało) pamiętaj jednak że to nie sprawdzony na 100% sposób a i jeszcze jeśli będzie informacja usuń steam razem dokumentami za żadne skarby świata tego nie rób bo wtedy też usunie ci pliki gry!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Wiesz zależy od tego czy hackowałeś jeśli nie to kontakt z administratorami steam lub Valve (już nie pamiętam) albo usuń sam folder ze plikami steam a folder z grą zostaw znajduje się on w plikach steam a później zainstaluj ponownie nie jestem pewny mi to działało) pamiętaj jednak że to nie sprawdzony na 100% sposób a i jeszcze jeśli będzie informacja usuń steam razem dokumentami za żadne skarby świata tego nie rób bo wtedy też usunie ci pliki gry!! A ja powiem na ten problem tak: Jeżeli ten problem wystąpił po zainstalowaniu aktualizacji, TO JEST WINA AKTUALIZACJI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallenVasquez Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Też tak miałem dzisiaj. Ale próbowałem z 10 minut i wreszcie się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof947 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 A ja powiem na ten problem tak: Jeżeli ten problem wystąpił po zainstalowaniu aktualizacji, TO JEST WINA AKTUALIZACJI. Jak mi wszystko działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 To był jakiś chwilowy błąd, bo już wszystko działa jak trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 (edytowany) Steam tak ma. Czasami są problemy z połączeniem. Próbuję raz, dwa i za trzecim "łapie". Czasami coś u nich jest nie tak. Rozwiązanie - czekać i sprawdzać co jakiś czas. Cóż, magia Steam. Szkoda, że Steam wzorem GOG nie ściąga instalatorów, które można nagrać. Edytowano Listopad 22, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Steam często ma problemy z serwerami, aktualizacjami. Na ogół wystarczy poczekać. Czasami nawet i godzinę. Szkoda, że Steam wzorem GOG nie ściąga instalatorów, które można nagrać. A wujek Gaben kiedyś zrobi taki numer, że wyłączy wszystkie konta steam, usunie je i nici z wszystkich gier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 A wujek Gaben kiedyś zrobi taki numer, że wyłączy wszystkie konta steam, usunie je i nici z wszystkich gier to jest właśnie to czego bardzo się obawiam. Dlatego średnio ufam steamowi i wolę kupować gry, które działają bez niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Dlatego wolę GOG. Gdy nazbieram te 4GB wypalam płytkę wraz z wszelkim info o kupnie (jakby ktoś miał problemy, co do legalności). Niech sobie serwery padają. Mam fizyczne kopie. Na Steam tak nie zrobisz :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Też mi nie działa. Kurde, ja nie chcę od nowa nabijać lvla w Skajrimie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Hm? Raczej save'y i tak masz w dokumentach zapisane i jak zainstalowałabyś na nowo Skyrima to dalej je będziesz mieć. W każdym razie nie ma co panikować, tak myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cymcyrymcy Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Chyba zawsze tak mi się zdarza, że steam nie chce się połączyć z serwerami po aktualizacji. Jedynym wyjściem, na szczęście działającym dla mnie, jest klikanie w spróbuj ponownie. Raz załapie od razu, a innym razem para połączy się po 30 minutach. co do wyłączenia steama - u mnie DRM obejmuje tylko skróty do włączania gier, więc gry można odpalić bez pary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts