Ja i kropka Napisano Grudzień 6, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2014 Marry razem z Ann stała pod gabinetem chirurga. -Ciekawi mnie co robi Curt, i co dzieje się Alysse...- Mrukrneła pod nosem Marry. Z gabinetu wyszedł Dastan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) - On był w innej...sali. - otworzyła oczy. - Nawet mnie nie szukał... - pojedyncza łza popłynęła jej po policzku Edytowano Grudzień 6, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Wiem że złamał nogę i miał numery auta. Pewnie pobiegł za autem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Aha. - mruknęła. - Cały dzień byl d-dla mnie taki...oschły... - opuściła głowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Alysse? - mruknął. - Jak się czujesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Słabo... - szepnęła. - Wszystko mnie boli... p-przepraszam że ubrudziłam ci prześcieradło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie przejmuj się. - powiedział. - Jesteś głodna? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Trochę.. - uśmiechnęła się. - Ale...nie mam na nic siły... - opadła z powrotem na łóżko. - Aał... - jęknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Zrobię ci coś jeść a potem spróbujesz się przespać. - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Naprawdę nie musisz. - spojrzała na niego. - I tak już dużo zrobiłeś. - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - To nic wielkiego. - powiedział. - To co chciałabyś zjeść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Obojętnie. - spojrzała na niego. - Ale nic zbyt... twardego... - uśmiechnęła się lekko. - Ledwo co mówię... - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - No to zrobię ci owsiankę. - powiedział i wyszedł z pokoju, poszedł do kuchni i zajął się przygotowaniem. Po krótkim czasie skończył i wrócił do Alysse. Postawił owsiankę na stoliku nocnym. - Proszę. - powiedział i usiadł na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dziękuję. - uśmiechnęła się i powoli zjadła to, co przygotował jej chłopak. - Niezły z ciebie kucharz. - próbowała się zaśmiać, lecz poczuła kolejną falę bólu brzucha. Złapała się za bolące miejsce. - Aaah... - jęknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Dastan leżał po operacji. Noga go bolała ale już nie tak bardzo. Zadzwonił do Curta. Gdy ten odebrał zapytał szybko. - Znalazłeś Alysse?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Tabletka powinna zaraz zacząć działać. - powiedział. Poczuł że ktoś do niego dzwoni. - Za chwilę do ciebie wrócę. - wyszedł z pokoju i odebrał. Nim zdążył zapytać kto dzwoni usłyszał Dastana. - Tak znalazłem ją. - powiedział spokojnie zamykając drzwi do pokoju i odchodząc od nich. - Żyje ale powiedzenie że nic jej nie jest to spory błąd. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse zaczęła cicho płakać i skuliła się na łóżku. Złapała się za brzuch i próbowała wziąć głęboki wdech, co nie bardzo jej się udawało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Najważniejsze, że żyje. Zawału już dostawałem. Ale co jej jest?- zapytał niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Zacznijmy od tego że będzie mieć traumę do końca życia. - powiedział, wziął wdech. - Ci kolesie co ją porwali... zgwałcili ją... - powiedział. - Dobra, pogadamy jutro. - dodał i rozłączył się. Wszedł do pokoju gdzie leżała Alysse. - Wciąż boli? - zapytał klękając obok na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Bardzo... - powiedziała łkając. - N-nie wytrzymam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Cholera, nie mogę ci dać drugiej tabletki. - powiedział. - Niestety ale tabletki przeciwbólowe działają dopiero po około godzinie... - pomyślał. - Musisz wytrzymać. - powiedział i wytarł jej łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Ból ulżał i dziewczyna mogła powoli usiąść na łóżku. - To jest jakaś tortura... - mruknęła cicho i spojrzała na Curt'a zakrwawionymi oczami. - Pewnie wyglądam okropnie. - uśmiechnęła się na tyle ile mogła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Może troszeczkę. - uśmiechnął się do niej. - I tak jesteś ładną dziewczyną. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Proszę cię... - uśmiechnęła się lekko. - Nie chcę żebyś miał j-jakieś problemy z Ann... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Ale jakie problemy? - zapytał. - Przecież nie jesteśmy parą. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts