Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Dzięki. - poszła do kuchni i wzięła szklankę. - Chcecie? - spytała przyjaciół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Chętnie. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ann? - spojrzała na dziewczynę ze szklanką w ręku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Też poproszę- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse wzięła trzy szklanki, postawiła je na stole i każdemu nalała. Wzięła swoją i upiła łyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt napił się. - Eh, chcesz iść do tego lekarza dziś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 Marry podeszła pod dzwi i zapukała. Bała się że pomyliła domy, ulice czy co tam można jeszcze pomylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt usłyszał pukanie. - Zaraz wrócę. - powiedział i poszedł do drzwi. Otworzył. - Och, hej Marry. - uśmiechnął się i wpuścił ją do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 7, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2014 -Hej, czy tu są wszyscy?-Wychyliła się, bo zobaczyła Ann wystającą z kuchni.- No oprucz Dastana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ta, każdy oprócz Dastana. - powiedział. - Wiesz co się stało Alysse? - zapytał ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 -Nie- powiedziała szeptem -powiedziałeś że Dastan złamał dla niej nogę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse słysząc szepty stanęła obok Curt'a. - Hej Marry. - uśmiechnęła się blado Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt spojrzał na Alysse. - Brzuch jeszcze boli? - zapytał. - A Marry, wejdź do środka a nie tak w przedpokoju stoisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Trochę. - mruknęła i wróciła do salonu siadając obok Ann Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt wszedł razem z Marry do alonu. Usiadł na jednym z foteli. - W sumi, każdy mnie odwiedza a ja nie wiem co robić poza ogarnięciem co znaleźliście wczoraj w szkole. - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Dastan został wypisany ze szpitala. Od razu ruszył do domu Curt`a. Gdy znalazł się przed jego drzwiami zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt poszedł do drzwi. Otworzył. - Siema. - powiedział do Dastana wpuszczając go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Co tam? Jak tam?- zapytał wchodz. - Gdzie Alysse?- wyglądał na zmartwionego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse dostała kolejną falę bólu brzucha. Zwinęła się na sofie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Dastan usłyszał rozmowy więc ruszył w strone pokoju. Gdy zobaczył Alysse podiegł do niej. - Nic ci nie jest?- zapytał zmartwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Boli... - jęknęła cicho i otworzyła oczy, w których zebrały się łzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt poszedł do swojego pokoju i wziął paczkę tabletek przeciwbólowych. Nalał wody do szklanki. - Alysse, proszę. - podał jej tabletkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Dziewczyna wstała powoli i uśmiechnęła się do Curt'a. Łyknęła tabletkę i ponownie się położyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Będzie serio trzeba iść do tego lekarza dziś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Jak trochę mi... przejdzie... uuh... - jęknęła. - Teraz nawet... wstać nie... nie mogę... - otworzyła oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts