Mephisto The Undying Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Nie ma problemu. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Dastan siedział załamany na ławce. Po chwili gdy się z tym pogodzilł wszedł spowrotem na drzewo aby obserwować szkołę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Marry pożegnała się z Ann i poszła do domu. Miała tam spakowany plecak, tylko trochę więcej drobiazgów spakowała - Ready to go. - mruknęła włączyła piosenkę i połorzyła się na łóżku. Miała godzinę. Edytowano Grudzień 10, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Chyba powinniśmy już iść Alysse. - powiedział do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 - Dobra. - to mówiąc wstała i udała się do przedpokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Curt wstał, poszedł do przedpokoju, założył buty i kurtkę a gdy Alysse też się ubrała to wyszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 (edytowany) ((Sesja zamarła ;-; )) Marry doszła na miejsce, wszyscy byli już na miejscu. Curt stał koło Alysse, Dastan siedział na drzewie, a Ann na ławce pod nim. -Hej, spuźniłam się?- Zapytaa patrząc na zegarek- Nie, dotarłam o wyznaczonej godzinie. Edytowano Grudzień 14, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - To idziemy? - spytała przyjaciół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Im szybciej tym lepiej- stwierdziła Ann wstając z ławki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Chodźmy.-powiedział Dastan zeskakując z drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Powinniśmy się rozdzielić, tak będzie szybciej. - powiedziała Alysse wchodząc z innymi do szkoły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Dastan bez słowa ruszył w głąb szkoły i skierował swe kroki w stronę sekretariatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Dziewczyny, idźcie z nim, może zrobić coś... głupiego. - spojrzała na nie z proszącym uśmiechem. - Jakby coś się działo to dzwońcie. - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 -Oki- powiedziała Ann, po czym razem z Marry poszła za Dastan'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 -Hej, Dastan poczekaj! Krzyknęła biegnąc w stronę Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Słucham?-zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 -Idziemy z tobą- zrobiła przyjazny uśmiech stojąc już przed nim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Aha.- odpowiedział oschle i ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 (edytowany) ((Wiadomość do Shine i Mephisto: idziecie do piwnic, tam gdzie została porwana Alysse. Słyszycie głośne stukanie trybików, no wiecie, podobne do zegara, ale głośniejsze. Dźwięk dochodzi za dzwi. Jest tam potwór podobny do tego w nauczycielskim, Wiadomość do Astaroth, Grey i mnie: wchodząc do sekretariatu Ann zobaczyła coś w kącie oka, ale myślała że przewidziało jej się. Po kilku minutach napada nas to samo co Curt'a i Alysse)) Edytowano Grudzień 16, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Astaroth wyciągnął pistolety i wystrzelił w stronę potwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Znowu? To się zaczyna robić...- niedokończyła, bo dopiero teraz zrozumiała, co przed nią stoi. -Jasna cholera - mruknęła. Wyjęła nóż sprężynowy z kieszeni i zaczęła się cofać mając nadzieję, że potwór nie odbierze jej za cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 -AAA!!!-Krzyknęła Marry, gdy zobaczyła co to jest, wyjęła z plecaka pierwszą lepszą rzecz i rzuciła ją w potwora- O! Trafiłam. Tą rzeczą okazał się śrubokręt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Dastan wziął krzesło i uderzył stwora w łeb. Znowu strzelił jedną serią kul w łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Alysse otworzyła drzwi i stanęła w miejscu. Zaczęła krzyczeć przerażona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Curt złapał Alysse za kołnierz, wyciągnął rewolwer i strzelił w stwora. - Cholera. - mruknął. - Ukryj się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts