Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Curt obudził się, wiedział że musi się przebrać, poszedł do domu, wziął szybki prysznic, ubrał się w czyste ubrania i wziął do torby kosmetyki Alysse. Posiedział trochę i ruszył do szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Nie udawało jej się zasnąć przez rękę, więc jedynie patrzyła się tępo w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Curt czekał pod salą pooperacyjną. Po chwili go wpuścili. - Hej, wróciłem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Dziewczyna uśmiechnęła się słabo. - Cieszę się że jesteś. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 ((Dastan, Ann i Marry umuwili się w parku niedaleko szkoły.)) -Hej, ktoś wie co z Alysse?- Marry spojrzała na Dastana.- A, ups... Zapomniałam. Sorry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Dastan tylko na nią spojrzał. - Nie wiem o co ci chodzi.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 -No... Można wywnioskować z wypowiedzi Alysse, to ciebie żuciła. Marry zaczęła iść tyłem. Nagle zobaczyła coś dziwnego, co wyglądało jak cień, tyle że bez jego dawcy- Dastan, Ann... Proszę odwrućcie się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Po co?- zapytał zniecierpliwionym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Luty 9, 2015 Autor Share Napisano Luty 9, 2015 -Ram coś jest.- powiedziała powoli -Coś strasznie dziwnego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Co tam masz? - spytała wskazując na torbę. ((Żyjemy! :3)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (' nie ) Dastan odwrócił się. Zatkał go widok cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 ((Eej..:c)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (( sorki ;* )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 ((Ehh..)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Podstawowe rzeczy twoje. - powiedział Curt siadając na krześle obok. ((Flash bang! )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Dziękuję. - powiedziała słabo. Ręka bardzo ją bolała, wręcz paliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Jak się czujesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Słabo... - mruknęła. - Najpierw brzuch, teraz ręka... - westchnęła. - Ale nie mogłam pozwolić, by Lucas coś ci zrobil.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Wiedziałem że to zły pomysł żebyś też poszła... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Miałabym zostać sama w domu? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Wtedy nic by ci się nie stało. - powiedział i spojrzał na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Proszę...nie zadręczaj się... - powiedziała kładąc swoją dłoń na jego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Ale... ja się boje... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Ja też się boję... ale musimy dac radę.. - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Musisz być bardziej ostrożna. - powiedział Curt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts