Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Będę. - uśmiechnęła się słabo. - Jeśli ty mnie nie zostawisz. - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 (edytowany) Dobra... Będzie skok w czasie. Cień nagle znikną. Alysse z Curtem wyszli ze szpitala rozpoczęły się zajęcia. Po zajęciach znów się spotkali i znaleźli się w dziwnej piwnicy pod piwnicą. Na drzwiach do niej było napisane: "Si ad quam pertinet de aperuerit ianuam non mirari quod in tenebris Dominus lux. Cum quinque unire vincere malum incidit tenebris, lucem orbis occuparec" Co po łacinie znaczy: "Jeśli chodzi ci o sposób w który otworzysz drzwi, nie dziw się że światło padnie na Ciemności Pana. Gdy piątka się zjednoczy, by pokonać zło ciemność upadnie, światło padnie na świat" Edytowano Marzec 13, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 Dziewczyna widząc napis na drzwiach trochę się wystraszyła. Spojrzała na Curta. - Rozumiesz to? - spytała cicho. Nadal bała się, że coś ją może zaatakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 ((Czy ta sesja kiedyś zginie?)) - Jeśli chodzi o sposób... otwarcia drzwi, nie dziw się... że albo gdy światło padnie na... Kogoś mrocznego. Piątka się połączy... i zło zniknie, a potem coś ze światłem i światem. - powiedział Curt. ((Google Translate... to widać)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 [XD] - Piątka? - spytała dotykając delikatnie drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - Ta... może ktoś chcę przybić piątkę. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - Ha. Ha. Ha. - mruknęła przewracając oczami z uśmiechem. - Myślisz, że można otworzyć te drzwi? - spytała patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - Można spróbować z buta ale nie wiem czy to zadziała. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - Zawsze warto spróbować - powiedziała odsuwając się od drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - Mogłem założyć glany. - mruknął i kopnął drzwi z całej siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 (edytowany) Marry patrzyła na drzwi. Ani drgnęły. -A może... skierójcie latarki w stronę drzwi.-Powiedziała i skierowała latarką na napis. [Wiem że to strasznie widać, ale cóż począć bez słownika od łaciny. Napis miał być stary, no to chyba nie po angielsku, co?] Edytowano Marzec 13, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 Dastan patrzył na napis znudzonym wzrokiem.- Zawsze można spróbować.- powiedział Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 - To nie działa - westchnęła. - I co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 ((A w jakim kraju dzieje się akcja? )) Curt wycelował latarką w drzwi. - Może to coś da. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Dziewczyna wyjęła swoją latarkę i również skierowała światło na drzwi. Przysunęła się bliżej Curta, mimo wszystko nadal się bała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 [W Anglii. W pierwszym poście piszę.] -An ty też.- Powiedziała Marty patrząc na drzwi- W końcu to ma być piątka, nie czwórka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 ((To może być w staroangielskim, albo Irlandzkim. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Irlaneski, starongielski... nie ponyślałam o tym... A tak na marginesie... Gray Picture, gdzie jesteś? Czekam tylko na twoją odpowiedź z tymi latarkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 16, 2015 Autor Share Napisano Marzec 16, 2015 Gray Picture odeszła, więc lecimy z czwurką. Na tym napisów na drzwiach było terz o czwurce. Drzwi otworzyły się i weszli do środka. W środku były schody w dół. Marry podniosła kamyk leżący na pierwszym stopniu i opuściła go w dół. On spadał przez 45 sekund. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 - Ja wam nie policzę ile to metrów, nie znam się na tym. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 Spadał 45 sekund więc z 400 metrów.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 Spadał 45 sekund więc z 400 metrów.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 18, 2015 Autor Share Napisano Marzec 18, 2015 (edytowany) -Wow, to dość sporo... Schodzimy po tych schodach, czy nie? Wszystkim towarzyszyło dziwne uczucie, że są obserwowani. Zeszli po schodach, a na dole była wielka, ciemna i mroczna komnata. Nagle dało się słyszeć cichy śmiech, po chwili śmiech stał się jeszcze bardziej głośniejszy i na ścianie na końcu komnaty pojawiły się trzy cienie. Pierwszy, wychodził za filaru po lewej stronie komnaty. Drugi, również za filaru, ale po drugiej stronie. Trzeci stał na środku ściany. Był o wiele większy niż oba pozostałe. Z dwóch mniejszych cieni wyszły dwie postacie, ludzie. Jeden o długich bląd włosach, drugi o czrnych krudkich włosach. Zaraz słychać był trzaśnięcie drzwiami. Wszyscy schowali się za pierwszym filarem. -Panie, już jestem.-Nie był to kto inny jak Billy. Chłopak który dokuczał Marry.- Służę Ci tak długo... Pozwól abym to ja był twojim nowym ciałem. -A dziewczyna... gdzie jest. Cień powiedział niskim głosem. Edytowano Marzec 19, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Curt przyglądał się sytuacji. - No Zed... Zed do cholery i jego cienie. - pomyślał i schował latarkę do kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Dziewczyna schowała się za Curtem i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts