Dean Ambrows Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 (edytowany) Ej. Co to za gościu? Zgaduję że to jakiś zabójca?- zapytał chłopaka. Edytowano Marzec 20, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 ((Curt to pomyślał...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 [To byś przynajmniej pisał ukkośne jak myśli] Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Cholera... ten koleś to jaki władca cieni. - powiedział szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Curt... - szepnęła wystraszona w jego bluzkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Spokojnie, zaraz wyjdziemy... - szepnął do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Alysse otworzyła oczy i spojrzała Curtowi przez ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 -Myślę, że to Pan Ciemności- Powiedziała, ale szybko przerwał jej cień. -Wyczuwam obecność innych ludzi oprucz was...- Powiedział Pan Cidni.-WYJDŹCE Z UKRYCIA!!! WIEM ŻE TAM JESTEŚCIE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Curt zaklął pod nosem. Po chwili jednak wyszedł z ukrycia. - No siema. - powiedział kładąc dłoń na pistolecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Alysse złapała Curta za rękaw wystraszona. Odebrało jej mowę ze strachu. Zamknęła oczy i przytuliła się do jego pleców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Dobry.- powiedział Dastan kładąc dłonie na pistoletach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 (edytowany) Marry wyszła jako ostatnia z ukrycia. Znów stała się nieśmiała, strasznie się bała. Nie powiedziała nic tylko podeszła do reszty. -Widzę że dziewczyna też tu jest... Chłopcze, podejdz tutaj. Ceremonia się rozpocznie!!! Hahaha!!! BUHAHAHAHA!!!. Billy podszedł do ściany, przy okazji rzając złośliwe spojrzenie w stronę czwórki. Mężczyźni po bokach sali zaczęli czytać jakieś zaklecie po bliżej nieokreślonym jezyku. Oczy chłopaka z brązowych zamieniły się w czerwone. -BUHAHAHA!!! A teraz, zabiję ciebie, Marry Sunrise!!! [Mepisto, jeśli dalej chcesz dalej że by Curt umrarł to ratuj Marry.] Edytowano Marzec 22, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Bardziej złowieszczego śmiechu nie było?- zapytał Dastan wyciągając pistolety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 ((Co takiego? )) - Curt... boję się... - szepnęła do chłopaka wystraszona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Nikt nie będzie umierał. No chyba że wy. - powiedział wyciągając rewolwer i celując w chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Dziewczyna złapała Curta za rękę dalej stojąc za nim. - Uważaj! - pisnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Spokojnie. - powiedział cicho dalej celując w chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Ja strzelam od pasa w dół!- zawołał Dastan i przestrzelił chłopakowi stopę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Alysse zakryła uszy i zacisnęła oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Curt strzelił i zrobił dwa kroki w przód, znowu strzelił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 ((Niech go po prostu już coś zabije)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 ((Alysse sie ku*wa załamie xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 ((Cóż, nie chce mi się uczestniczyć w tej sesji więc)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 -Myślicie że te wasze kuleczki mnie zabiją? Mnie!? Pana Ciemności!? Ha! Grubo się mylicie! BUHAHAHA!!!- Zaczą mówić coś po, znowu, bliżej nie określonym języku. Z cienia zaczął pojawiać się miecz, którym zabił Curta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Curt przebity mieczem wypuścił pistolet, splunął krwią i padł na ziemie patrząc w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts